Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 38815 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #315 : 2024. gada 13. maijs, 17:18:31 »
Fotoattēlā varētu būt teksts

« Atbilde #316 : 2024. gada 28. maijs, 17:34:17 »
https://nra.lv/dzivesstils/maja-interjers/458377-udensvirs-sfinksa-zivis-meinkuns-kura-kaku-skirne-bus-piemerota-zodiaka-zimei.htm
Beidzot kāds horoskops, kas ir precīzs  :mrgr:  Man ļoti patīk bengāļi, bet bargu naudu par šķirnes kaķi nemaksāšu - es ticu kaķu distribūcijas sistēmai, kas jau iedalīja man jaunkundzi  :in-love: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #317 : 2024. gada 28. maijs, 20:26:40 »
"Britu kaķi ļoti labi sader ar Jaunavām."  :alt: :alt: :alt:
Ak tad tāpēc ļoti kautrīgais un neatkarīgais brits, kurš no visiem svešākiem ļaužiem laižas, pie manas tikpat svešās Jaunavas kā pielīmēts un ļaujas tā murcīties, ka saimnieks skatoties pilnīgā autā...

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #318 : 2024. gada 28. maijs, 20:48:36 »
Ai, nu šitais, tāpat kā citi tamlīdzīgi horoskopi, tāda izklaide joka pēc vien ir, neba nopietni ņemams  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #319 : 2024. gada 28. maijs, 21:09:59 »
Kurš vispār horoskopus uztver nopietni.  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #320 : 2024. gada 15. jūlijs, 09:39:04 »
Kārtējo reizi brīnos, kā tas sanāk, ka kaķi nagus asina pret visādiem dēļiem un stenceļiem, bet skabargas aiz nagiem nesadzen. Reizēm tīri vai šermuļi pa kauliem skrien uz šito nolūkojoties.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #321 : 2024. gada 30. jūlijs, 09:50:02 »
Ja kāds izdomās lidot uz Marsu, Venēru, Sīriusu vai citu tikpat attālinātu vietu, viņš varētu justies ļoti pārsteigts tur satiekot... kaķi. Tik ziņkārīgu lopu pasaule nav redzējusi! Pilnīgi noteikti izstaigās visu un visur, ja būs kaut mazākā aizdoma, ka tas ir kaut kas jauns.

Aizvakar izbetonējām grīdu verandā, nepaspējām lāgā durvis atvērt un laipas salikt, kā lopi jau drūzmējās pētīt jaunumus. Paņirdzām, ka kādam pilnīgi noteikti būs betona zābaciņi. Kā tad! Pēc 10 minūtēm jau bija! Tiesa, ar vienu reizi pietika.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #322 : 2024. gada 30. jūlijs, 10:05:10 »
nedrīkst kasīt ciet... mums Miķelīša vairs nav, bet pēdiņas mājas apmalē palikušas. Mīļas atmiņas  :cry:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #323 : 2024. gada 30. jūlijs, 10:53:18 »
Pašlaik stāv cieti. Un tā i paliks, tikai lamināts nāks virsū...
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #324 : 2024. gada 14. augusts, 19:00:22 »
Likšu pie beztēmas, jo jautājums būs bezcerīgi stulbs.
Jūs zināt, ka mums ir pieklīdusi kaķenīte, ko pagājšvasar atveda mūsu runcis. Ziemā viņa nozuda, bet maijā atgriezās (nebija izkāmējusi, ap kaklu blusu siksniņa).
Šovasar viņai vairs nav siltu jūtu pret runci, šņāc, sabožas utt. Vienā telpā ar viņu uzturēties nekādi negrib. Tomēr pie mums viņai patīk, labprāt mīļojas, nāk gultā.
Runcis visu vasaru pārsvarā staigā apkārt, atnāk paēst un drusku pagulēt.
Nāk rudens. Ko darīt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #325 : 2024. gada 14. augusts, 20:36:12 »
Salikt infu ar foto, vai nav kādam noklīdis un apskatīties vai kāds jau to klejotāju nemeklē.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #326 : 2024. gada 14. augusts, 20:48:34 »
Saradīs,ja vien Spārkijs nav dziļi emocionāls, uz apvainošanos tendēts bāleliņš un Beibe nav aptrakusi,histēriska vīriešu nīdēja. Pašņāks, patēlos viens un otrs un beigās gulēs katrs savā pusē Tev.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #327 : 2024. gada 14. augusts, 21:26:15 »
Nedari neko. Lai paši tiek galā bez miertiesneša. Neviens nav piesiets un spiests par varītēm tur dzīvot.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #328 : 2024. gada 14. augusts, 22:16:45 »
Sliecos piekrist Lumbergam. Gan šie paši sakārtos attiecības. Man savulaik bija tā, ka ieviesu kaķeni, kad runcis jau bija priekšā. Pašņāca, pašņāca un nomierinājās. Draudzība neizveidojās, bet mierīga līdzāspastāvēšana iedibinājās.
Es nogaidītu un skatītos, kas būs. Ja nu galīgi, galīgi nekā..., nu tad ar domās...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #329 : 2024. gada 14. augusts, 22:32:03 »
Mana vecmāmiņa teica, ka kopā saliktiem sivēniem vajagot šņukuru ar petroleju nosmērēt, tad šie nejūtot svešo smaku un nekaujoties. [Mazliet ālējos, protams.]
Es visu atceros, Ričard...