Autors Tēma: octas brīdina  (Lasīts 3538 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: octas brīdina
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. oktobris, 08:25:12 »
Un ruupes par savu biznesu :D, lai mainoties autinjam nezuud klients :P
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. oktobris, 09:17:20 »
lasat arī? Vai tikai cepaties?
Te pēc būtības rakstīts, ka ja nesūtīsiet ra, tad nesutīs atgādinājumus. A tik ļoti vajag? E-CSDD tos arī var uzlikt, pie pašiem apdrošinātājiem arī. Nu nesūtiet, un nekas jums par to nebūs. Nevajag tak uzreiz pildīt visu, ko pavēles formā saka!
Ir taču arī gudriem.lv u.c. Salīdzināšanas lapas. Lai tak iet tās octas un ieskrienas...

tieši tā, parasta reklāmas mēstule, tikai "gudri" noformēta. Lai iet uz poda, nekas par to Tev nebūs, ja neko nesūtīsi!

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. oktobris, 11:39:54 »
Ja ir ieķeksēts, ka jāsūta atgādinājums, viņiem tas ir jāsūta, vienalga, vai man tā mašīna vēl ir, vai vairs nav, orientējoties pēc pēdējās polises iegādes datuma un termiņa, tā vienmēr ir bijis. Kas viņiem par daļu, vai es to pārdevu vai ne? Izsūtīt lieku atgādinājumu neko nemaksā. Tas ir tas, kas man tajā visā nepatīk - kāpēc pēkšņi ir jāsāk sūtīt viņiem kaut kādas tehniskās pases kopijas, nevis turpina kā agrāk? Ja vienkārši sūtītu kā agrāk, tur nekādas problēmas nevienam sanākt nevar, kādēļ tās jātaisa tur, kur viņu nav?
Kvadra, Tev pašai ir bijusi darīšana ar pārrakstīšanu? Pārrakstot mašīnu, jaunās tehniskās datus vecajam īpašniekam nedod un arī OCTA jaunais īpašnieks pērk turpat uz vietas, tūlīt pēc pārrakstīšanas, tā, ka jauns klients arī nekā nesanāk. Tad kur ir jēga?

Atslēdzies itta

« Atbilde #18 : 2016. gada 19. oktobris, 11:51:39 »
Pie tam labaakais saliidzinaasanas saits ir www.ltab.lv... ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2016. gada 19. oktobris, 12:33:40 »
O, pārbaudīsim. Līdz šim lietoju www.e-agents.lv

Atgādinājumus un piedāvājumus sūta tikai tās apdrošināšanas kompānijas, kur kādreiz esmu bijusi klients. Nekad e-agents neko nav sūtījis vai prasījis.
IMHO kāds ķer muļķus.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2016. gada 19. oktobris, 13:03:50 »

es gan pērku pie brokera, paklausot viņa ieteikumam, kuru firmu polises vajag un kuru nevajag pirkt...
ko Tev dos labākā (mazākā) cena?? :)  ietaupīsi 3 eur salīdzinot ar nākamo labāko? bet pie gadījuma var gadīties, ka Tev regresā piedzen 50% zaudējumu...skraidi nu un pierādi, ka neesi kamielis...

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2016. gada 19. oktobris, 13:15:29 »
es gan pērku pie brokera, paklausot viņa ieteikumam, kuru firmu polises vajag un kuru nevajag pirkt...
ko Tev dos labākā (mazākā) cena?? :)  ietaupīsi 3 eur salīdzinot ar nākamo labāko? bet pie gadījuma var gadīties, ka Tev regresā piedzen 50% zaudējumu...skraidi nu un pierādi, ka neesi kamielis...

Neviens, jau Tev neliedz pirkt pie brokera un uzklausiit ieteikumus, kaut reizeem ir veerts arii pasiem nedaudz izgliitoties elementaarajaa likumdosanaa :) un sajaa saitaa ir arii saada veida informaacija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2016. gada 19. oktobris, 13:29:19 »
protams, neviens neliedz, ja nav nekā labāka ko darīt :) 
un cenas ir jāpaskatās, kaut vai lai zinātu, ka brokers joprojām ir uzticams :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 19. oktobris, 16:12:17 »
Ne jua es iešu atlīdzību prasīt. Tur lētas octas skaistums. Bet tas,kurš cietīs...
regress: lai pamēģina pierādīt un piedzīt... 20gadus pa tiesām staigās un vēl man tiesu izdevumus maksās, ja ko tādu iedomāsies darīt...
Saveun vsp LV ar octu saistītie likumi ir aizdomīgi labvēlīgi apdrošinātājiem. Mazi atlīdzību limiti mk noteikumos utt. Pretruna EK regulām pat mūsu depundeļus nav atturējusi no izdabāšanas apadrošinātājiem: guess why... ;)

Bet nu katrs izvēlas, ko vēlas :)
Save

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2016. gada 19. oktobris, 16:21:00 »
Kvadra, Tev pašai ir bijusi darīšana ar pārrakstīšanu? Pārrakstot mašīnu, jaunās tehniskās datus vecajam īpašniekam nedod un arī OCTA jaunais īpašnieks pērk turpat uz vietas, tūlīt pēc pārrakstīšanas, tā, ka jauns klients arī nekā nesanāk. Tad kur ir jēga?

Ja auto pārdots, tad jaunais īpašnieks saņem jauno apliecību, nopērk jaunu polisi, un man gar to nav vairs nekādas daļas. (Tik vien, ka no apdrošinātāja varu saņemt atpakaļ naudu par neizmantoto periodu).
Bet šajā gadījumā auto ir izmaksāts līzings un tikai nomainīta pase, bet īpašnieks nav mainījies.  Octas grib zināt - ja reiz nomainīta pase, vai auto ir mainījis īpašnieku vai nav. Ja autore apliecinās, ka joprojām ir īpašniece, viņai atgādinās par polises beigu termiņu, ja neapliecinās, octas uzskatīs, ka auto pārdots, un nekādus atgādinājumus vairs nesūtīs. Kāpēc viņiem tas tik būtiski, kāpēc nevar sūtīt atgādinājumu tāpat vien, es nezinu. Bet neredzu arī nekādu problēmu vai bīstamību atbildēt kaut vai tāpat vārdos, bez tās apliecības kopijas, ka joprojām palieku auto īpašniece.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2016. gada 19. oktobris, 16:46:16 »
Ne jua es iešu atlīdzību prasīt. Tur lētas octas skaistums. Bet tas,kurš cietīs...

tur jau tas joks, ka ja vainīgo nevar noskaidrot (arī pretrunīgu liecību dēļ - tipa abi brauca uz zaļo, vai nevis es Tev ieskrēju pakaļā, bet Tu brauci atpakaļgaitā), tad saņem tikai 50% atlīdzības. Superlētajām OCTĀm šādi gadījumi ir visai bieži (manuprāt loģiski, kā gan citādi to lētumu dabūt)??!

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2016. gada 20. oktobris, 08:59:25 »
 :rat: nu kur te logjika un saikne ar polises cenu... pilniigs bezsakaris, jo taadas pasas pretruniigas lieciibas var buut arii, ja polise maksaa daargi.

Pie tam pat izsaucot policiju ir taadi frukti, kas visu sagroza taa un pastaasta, ka jaabriinaas vai vispaar brauci pats pie stuures un veel nomodaa..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2016. gada 20. oktobris, 09:07:00 »
:rat: nu kur te logjika un saikne ar polises cenu... pilniigs bezsakaris, jo taadas pasas pretruniigas lieciibas var buut arii, ja polise maksaa daargi.

Pie tam pat izsaucot policiju ir taadi frukti, kas visu sagroza taa un pastaasta, ka jaabriinaas vai vispaar brauci pats pie stuures un veel nomodaa..

Es nevienu necenšos pārliecināt, bet DALOS ar savu viedokli, ka uz OCTA polisi ietaupītie 3 eur var izmaksāt daudz dārgāk. Protams, ka ir vieta arī citiem viedokļiem :)