Autors Tēma: Svingeri -jaunā latv filma  (Lasīts 13354 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Svingeri -jaunā latv filma
« Atbilde #15 : 2017. gada 06. janvāris, 16:16:21 »
kaa nebija!!!???  :rat:

P.S. tad es neeju.

Sekss bija, ja tas ko maina. ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2017. gada 06. janvāris, 16:26:18 »
štrunc ar svingošani, bet tās visas teksta nianses par Drogās pirktajām krellītēm. Un Kas tev te tāds ciets/ - tā man broša!
Un visām citām krellēm.
Man kā rokdarbniecei tie teksti briesmīgi patika:)

Atslēdzies dip

« Atbilde #17 : 2017. gada 18. janvāris, 20:39:48 »
Biju. Izmantoju iespēju trešdien ar Citadeles karti pirkt biļeti par puscenu (ja kāds vēl to nezina). Gāju pozitīvi noskaņota. Atvērta. Gatava filmas ievadīšanai :rofl:

Sākums patika. Bet tālāk jau palika garlaicīgi. Īpaši par gejiem. Šķiet, ka tēma ir ļoti pateicīga komēdijai. Bet kaut kā baigi pietrūka. Rešetins  ar savu lamāšanos man asociējās mazliet ar Cerību ezeru.

Lai kā man netīk Ķesteris, konstatēju, ka šaja lomā viņš bija ļoti labs. Nē, aktieri vispār labi. Bet filma tomēr diezgan garlaicīga.

Bet vismaz esmu lietas kursā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2017. gada 18. janvāris, 22:24:07 »
Ļoti precīzi esi pateikusi;) nav tā filma līdz galam izcila, bet ir gana laba. Un, ja piedomā klāt, ka bija jābūt vēl vienai līnijai, vēl kādam tēlam, kuru naudas dēļ nogrieza, tad secinu, ka varēja būt pavisam labi:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. janvāris, 21:33:49 »
Man patika. Piektdienas vakaram vieglā reibonī neko vairāk nevajag. Lai gan joki bija veci un sižets paredzams, aktieri bija superfoši, Jubalts kā neaktieris pārsteidza, un sižets mūsdienīgs, visi tie selfiji utt., es biju pārsmējusies līdz asarām, kad Baiba kažoku dedzināja. : D
Simts gadus atpakaļ, vienam draugam bija tieši tāds dzīvoklis īrei, arī pīpējām pie tā nosūcēja, pat māja un sēta bija tā pati, šeit gan jāpiebilst, ka montāžā gļuks, jo piebrauc pie vienas mājas, bet pēc tam rāda hruščovku..

Hm@, tā bija mirušās omītes istaba, Jubalts teica. Viesistabā neviens nepalika, aizgāja katrs uz savu guļamistabu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2017. gada 22. janvāris, 01:10:01 »
Kad pa tv rādīs, es pievērsīšu uzmanību istabām,  kāds ir pamatojums, ka trūcīgajam monologam ir trīsistabnieks.
Man daudzi joki patika, nupat atcerējos, ka Ķestera varonim pārmeta- un man vienmēr toreadora tērps jānēsā, citādi ..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2017. gada 22. janvāris, 15:06:47 »
Droši viena mantojumā, kā ļoti daudziem. : D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2017. gada 28. septembris, 11:56:58 »
Piektdien, 6.oktobrī plkst. 22:00 pa tv kanālu TV3 rādīs filmu "Svingeri". Lūk, iespēja noskatīties! :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2017. gada 28. septembris, 11:59:45 »
jā, brīnums, ka ne uz valsts svētkiem kā parasti visas nosacīti jaunās filmas :D
Ir vērts skatīties???

Atslēdzies Broms

« Atbilde #24 : 2017. gada 28. septembris, 12:07:31 »
jā, brīnums, ka ne uz valsts svētkiem kā parasti visas nosacīti jaunās filmas :D
Ir vērts skatīties???

Kinoteātrī sūcot viskijkolu dažbrīd bija ņirdzīgi, bet otreiz skatīties negribu :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2017. gada 28. septembris, 12:11:06 »
Ir vērts skatīties???

Jā, kāpēc gan ne? :) Vāne arī tur tēlo vienu no galvenajām lomām. ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2017. gada 28. septembris, 12:12:49 »
man viņa jau apnikusi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2017. gada 28. septembris, 12:13:36 »
Tad jo vairāk ir iemesls paskatīties :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2017. gada 28. septembris, 12:15:47 »
Es noteikti skatīšos otrreiz:) Nu, varbūt ne visu, bet PAskatīšos noteikti. Daudzas pērlītes prasās, lai otrreiz paskatās. Un par tām istabām, ko pirmajā reizē esmu palaidusi garām, paskatīšos. Aktieri mīļi un Vāne savā elementā- līdzīga savai Viņasmelolabāk Baibiņai.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2017. gada 06. oktobris, 00:19:15 »
1) rītvakar pa tv
2) sestdien naktī otrreiz rādīs
3) nupat paziņotas Lielā Kristapa nominācijas un pie labākajām aktrisēm ir arī Elīna Vāne! Diez jau vai viņai iedos, bet es novēlu izkonkurēt kā minimums Melāniju.