Autors Tēma: Nodokļu parādi  (Lasīts 1465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Nodokļu parādi
« : 2016. gada 20. oktobris, 16:30:13 »

Nu tā/ Nodokļu maksātāji ir parādā valsts kasei 1369 miljardi eiro... No tiem  pāri par 800 miljardiem ir faktiski nepiedzenami.
Pirmais, kas ienāk prātā - un ko tas vids ir līdz šim darījis! Otrais - visa nodokļu sistēma un likumdošana ir galīgi garām, vispār nestrādā un tad uzreiz nākošais jautājums - kam tas izdevīgi?
Nē, nu skaidrs? ka tie 800 miliardi ir uz bomžiem norakstītie uzņēmumi ar nodokļu parādiem. Iespējams, ka tie ir kriminālie gadījumi, bet kas ir pieļāvis, ka tā parāda summa ir pieaugusi līdz tādam līmenim? Un atkal. kam tas izdevīgi? Droši vien tiem, kas par tādiem likumiem ir nobalsojuši.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/kopejie-nodoklu-paradi-latvija-oktobra-sakuma-1-369-miljardi-eiro/775624

Atslēdzies Mao

Re: Nodokļu parādi
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. oktobris, 17:15:56 »
Olgucīt, zaķīt, pelīt, saulīt. No Tevis šķidrais plāksteris pēcsirdstrieka rehabilitācijai. Un veļas pulveris veļai. Savus cipariņus pārlasi....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. oktobris, 00:53:38 »
Olgucīt, zaķīt, pelīt, saulīt. No Tevis šķidrais plāksteris pēcsirdstrieka rehabilitācijai. Un veļas pulveris veļai. Savus cipariņus pārlasi....

Mīļum, es citēju tekstu!  Vai tev jebkad bija iemesls neticēt ...?  bet  būtībā jau neiet runa par cipariem, bet par faktu kā tādu. Ja valsts kasei kāds ir parādā šādu žūksni, kāpēc  valsts nekasa aiz auss? Ko tā ierēdņu banda, kuru pienākums aizsargāt valsts budžetu, likumdošanu un ko tur vēl, visu to laiku darīja, ja neskaita  ikgadēju algu pielikumu?  Taisnīgi būtu otrādi - ik gadu, par  neiekasēto naudas summu samazināt šamiem algu fondu - lai meklē rokā, vai arī maina likumdošanu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. oktobris, 00:55:46 »
Kopējie nodokļu parādi Latvijā oktobra sākumā - 1,369 miljardi eiro[/font]

LETA
Ceturtdiena, 2016. gada 20. oktobris 14:15 91 komentārs
[/size]Latvijā šogad oktobra sākumā kopējie nodokļu parādi, ieskaitot aktuālos, apturētos parādus un atmaksas termiņa pagarinājumus, bija 1,369 miljardi eiro, kas ir par 3,7% mazāk nekā mēnesi iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. oktobris, 01:04:07 »
Nu tad būtu tas VIDs arī iekasējis, ja tik smalki sarēķinājis...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 22. oktobris, 07:52:13 »
Kopējie nodokļu parādi Latvijā oktobra sākumā - 1,369 miljardi eiro
KOMATS Latvijā atdala DECIMĀLDAĻAS NO SKAITĻA.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 22. oktobris, 12:12:04 »
es nedusmotu, ja algas ciparā komatu nahrenizētu :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 22. oktobris, 13:57:05 »
es nedusmotu, ja algas ciparā komatu nahrenizētu :)
Un kā būtu ar - Mēs palielināsim jūsu algu 0,9 reizes? ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2016. gada 22. oktobris, 14:37:34 »
ai  :scratch: :sad_smiley: :blushing: .... ai, da vienalga, es jūs visus mīlu  :big_hug: , nu es to komatu ātrumā nepamanīju. :faint:  Vot "miljardu" pamanīju uzreiz  :coffee: . Un kas galu galā ir miljards pret kaut kādu  stulbu komatu nevietā :just_popcorn: .  Kaut gan, ja šamie tā turpinās, kādu dienu arī komats pazudīs. Mēs to varam! Un vids noteikti mūs šajā jautājumā atbalstīs, būtībā šamam priekš tā nekas nebūs jādara. Ja jautri sanāca

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2016. gada 22. oktobris, 14:41:06 »
TVnets jau arī iedrukājis tā, ka ātrumā var pārprast.
LV kopbudžetā nodokļu ienākumi ir ap 6 mljrd, ap 4 pamata plus ap 2 speciālais.