Autors Tēma: Pliko potīšu mode  (Lasīts 6942 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Pliko potīšu mode
« Atbilde #30 : 2017. gada 03. aprīlis, 16:38:31 »
Ir par neliels pieņēmums, no kurienes atribūtika "gara bārda + īsas bikses" varētu būt cēlusies.
Vai varbūt kāds zina precīzi?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #31 : 2017. gada 03. aprīlis, 21:38:31 »
Šodien kā reiz pieturā noskatījos uz vienu plikpotīšu modes upuri. Stāvēja, mīņājās, reāli redzējās, ka salst. Bet potītas pa maximumu plikas.  :thinking:
P.S. Tiem, kas neRīgā dzīvo vēlējos piebilst, ka Rīgā šodien bija auksts, nebija pavasarīgs siltums.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2017. gada 03. aprīlis, 21:43:48 »
Pēdējā laika novērojums - plikās potītes stāv nez kādā sakarā ar prāta spējām. Pat vecāka gadagājuma kungiem līdz ar prāta ašuma izzušanu sāk izpausties plikpotīšu tendence - tiek iepirktas jostasvietā platas bikses (lai nekur nežmiedz), kuras uz auguma turās ar bikšturu palīdzību. Nezināma iemesla dēļ bikšturu garums nemitīgi tiek regulēts uz saīsinājuma pusi. Rezultāts- bikses sarautas uz augšu un potītes plikas. Mammucis šī iemesla dēļ regulāri karo ar manu papuci... Tikai īsās zeķes un krosenes papus atsakās valkāt.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2017. gada 03. aprīlis, 22:22:14 »
Bet man patīk, kā izskatās. Un daudz trakāk un neveselīgāk bija, kad mēs skrējām ar plikām ciskām mini modes un zeķbikšu neesamības laikos

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2017. gada 04. aprīlis, 07:20:17 »
Pēdējā laika novērojums - plikās potītes stāv nez kādā sakarā ar prāta spējām. Pat vecāka gadagājuma kungiem līdz ar prāta ašuma izzušanu sāk izpausties plikpotīšu tendence - tiek iepirktas jostasvietā platas bikses (lai nekur nežmiedz), kuras uz auguma turās ar bikšturu palīdzību. Nezināma iemesla dēļ bikšturu garums nemitīgi tiek regulēts uz saīsinājuma pusi. Rezultāts- bikses sarautas uz augšu un potītes plikas. Mammucis šī iemesla dēļ regulāri karo ar manu papuci... Tikai īsās zeķes un krosenes papus atsakās valkāt.

vot šitās ir reālas briesmas, kam nav nekāda sakara ar potīšu modi. Ja vecim bikses par īsām (nejaukt ar uzžmiegtajām stabulenēm, kas speciāli tādas), viņš izskatās pēc prātā sajukuša karlsona.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2017. gada 04. aprīlis, 08:38:37 »
Nav pēdējā laika novērojums, ofisā tā visu laiku staigā, bet uz ielas, apm pirms 2 ned, kad aukstums bija, dāmīte kurpēs un 3/4 biksēs, āaa, es nebiju vienīgā, kas ziemas zābakos gāja garām un uzkrītoši brīnījās.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #36 : 2017. gada 04. aprīlis, 10:23:19 »
Nav pēdējā laika novērojums, ofisā tā visu laiku staigā, bet uz ielas, apm pirms 2 ned, kad aukstums bija, dāmīte kurpēs un 3/4 biksēs, āaa, es nebiju vienīgā, kas ziemas zābakos gāja garām un uzkrītoši brīnījās.
Nevar jau zināt iemeslu. Es parīt lidoju uz siltajām zemēm un arī būšu 3/4 biksēs un sandalēs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2017. gada 04. aprīlis, 20:06:03 »
Izskatījās, ka dienas vidū pamodusies ne savās mājās un nevarēja atrast zeķes.
Nekas neliecināja par došanos kaut kur.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2017. gada 04. aprīlis, 20:26:56 »

vot šitās ir reālas briesmas, kam nav nekāda sakara ar potīšu modi. Ja vecim bikses par īsām (nejaukt ar uzžmiegtajām stabulenēm, kas speciāli tādas), viņš izskatās pēc prātā sajukuša karlsona.

Vai viņš vienkārši ir visā pasaulē atzīts psiholoģijas profesors un viņam nav sievas, toties ir vienalga.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. aprīlis, 22:29:25 no Mao »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2017. gada 05. aprīlis, 07:24:21 »
lidoju uz siltajām zemēm un arī būšu 3/4 biksēs un sandalēs.

neaizmirsti baltas zeķes zandalēs (tādas, kas nosedz potīti) :D

Atslēdzies arch89

« Atbilde #40 : 2017. gada 13. aprīlis, 18:33:08 »
tā ir mode un sasniedzot kādu konkrētu vecumu daudzi zaudē spēju saprast ka jauniešiem tas tagad topā. gribētos dzirdēt ko mamma un tētis teica par pašu kad jaunībā gāja no mājas laukā  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2017. gada 13. aprīlis, 20:34:51 »
Aha, pilnīgi piekrītu.
Atceros, kā godīgi silti ģērbta (jo bija veselības problēmas),
vecāku neredzamības zonā cītīgi atbrīvojos no visa, manuprāt, liekā :)
Tā tas vienmēr bijis - smukiem nesalst! ;)