Autors Tēma: Pliko potīšu mode  (Lasīts 6937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Pliko potīšu mode
« : 2016. gada 22. oktobris, 20:31:23 »
Skatos uz jaunatni un nesaprotu - I puikiem I meitenēm ap kaklu vilnas deķis trijās kārtās, uz rumpja arī kāda lupata, kājās sporta apavi, vai pat zābaciņi, bet potītes plikas! Dažs vēl tievās džinsenes uzlocījis, lai iegūtu pliko joslu. Stils,bezstils, salst,nesalst? Un no kurienes tāda mode atnākusi, vai no uk? Tur tomēr klimats cits...

Atslēdzies Luīze

Re: Pliko potīšu mode
« Atbilde #1 : 2016. gada 22. oktobris, 20:52:26 »
Jā, esmu pamanījusi tādu lietu.

Nē, mani bērni tādi nestaigā. :)

Nē, nezinu, no kurienes modei kājas aug. Saplēstie džinsi arī tagad skaitās modīgi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. oktobris, 21:47:11 »
Man garas kājas, lētie humpalu džinsi ir vienmēr par īsu. Nekas cits neatliek kā uzlocīt vēl mazliet un izlikties, ka tā jābūt.
Tad es skaitos baigi stilīga???
Njā...

Saplēsti džinsi modē bija arī manā pusjaunībā. Tas laikam neiziet nekad.
Pavisam jaunībā kruti skaitījās tikai padiluši, ja vispār bija dabūti... :D Caurumot neviens neatļāvās, tikai paši izplīsa pēc pāris gadu aktīvas valkāšanas. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. oktobris, 22:19:14 »
O, jā, un tam visam vēl ... bārda pa virsu.  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 23. oktobris, 09:38:04 »
Nav jau tikai jaunatnei. Tievas bikses, plikas potītes un kluču kurpes. Nu un? Sportiski-nevērīgais stils,man tīri labi patīk

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2016. gada 23. oktobris, 16:58:31 »
Plikumi vasarā un plikumi aukstā laikā ir divas lietas. Man šis stils tomēr liekas no sērijas "ar fotoaparātu naglas dzīt". Var jau protams...

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 23. oktobris, 17:33:18 »
Nu, dāmas ar tām plikajām potītēm autobusa pieturā noteikti nestāv :sarcasm: :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 23. oktobris, 18:50:53 »
Par dāmām nesaku neko - smukas potītes un piemeklēts apģērbs - kāpēc ne? Bet kungiem vienmēr liekās, ka izstīdzējis vēlais padsmitgadnieks, kam nav līdzekļu jaunas kārtas iegādei. Nesolīdi. Bez tam, tam jābūt perfekti izpildītam. Apvienojumā ar izkārušos bikšu pakaļu tāds paskats manī izsauc nevaldāmu vemšanas refleksu. Kāpēc - nezinu.
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2016. gada 23. oktobris, 18:55:01 »
Taisnība  Reno, dāmas un jaunskungi ar plikajām kājām (bet krietni nopakoto augšgu) brauc ar manu tramvaju!  :saule:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2016. gada 23. oktobris, 19:01:46 »
 Čamma, analogično! Un varu pateikt kāpēc - pirmā doma, ka biksēs pamatīga čupa nabagam gadījusies!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2016. gada 23. oktobris, 19:07:11 »
Braukšana vai nebraukšana sabtransā - neredzu nekādu algoritmu. Salt var arī zeķbiksēs un īsos svārciņos. Ja zem džeksiem ir zeķbikses, tad ar ''plikām'' potītēm nenosalsi arī krietnos mīnusos.
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2016. gada 23. oktobris, 19:18:15 »
Apbrīnoju, ka jūs ievērojat tādas lietas. Sākšu skatīties uz potītēm.

Atslēdzies dille

« Atbilde #12 : 2016. gada 23. oktobris, 22:13:08 »
Jauniem cilvēkiem karsta sirds -nesalst :), var vilkt kaut deķi mugurā un izskatīties lieliski.
Vecākiem ļaužiem sāp visas malas, bail no vēja pūtiena, tad nu jātuntulējas.
Šaplēsto džinsu mode gan jau tāds pagājis etaps.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2016. gada 23. oktobris, 22:40:44 »
Paskatos, pabrīnos un viss. Gan jau tāpat kādreiz tantes krita teju vai ģībonī, ieraugot kādu manu apģērba gabalu vai,  nezinu, pastalas kājās,  sīpolainās kārtu kārtas utml.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #14 : 2016. gada 24. oktobris, 07:51:27 »
Viss nāk un mainās. Labi, ka tagad tikai potītes plikas. Ne pārāk sen modē bija tās īsās jaciņas meitenēm, ka vidukļa rajonā bija plika pāris centimetru josla. Viena otra tāda staigāja pat tad, kad sākās sals...