Autors Tēma: Pliko potīšu mode  (Lasīts 6948 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Alstere

Re: Pliko potīšu mode
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. oktobris, 09:58:09 »
Esmu ievērojusi plikās potītes, patīk gluži labi. Domāju, ka diži nesalst.
Un manā jaunībā zāle nebija zaļāka un debesis zilākas...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. oktobris, 11:22:38 »
Varbūt tas darbojas kā termoregulators. ;)

Es atsedzu plaukstas locītavas, kad šķiet pārāk karsts. Pie sevis smejos, ka vajag nevis pulsa sildītāju, bet gan dzesētāju.
Un esmu sapratusi, ka nav jēgas pirkt blūzes ar garām piedurknēm pat uz rudeni/ziemu, jo tā kā tā tās rauju uz augšu un, noslīdējušas līdz plaukstas locītavai, tās mani nejēgā kaitina. Tad jau labāk uzreiz 3/4 piedurknes un miers.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. oktobris, 14:09:59 »
Kad mitrā, vējainā laikā tiks pie “dzērvju zābakiem“, tā plikkāju mode pāries. ;)
Bet vizuāli nav ne vainas, patīk.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. oktobris, 14:34:57 »
Es jau iepr.gados manīju.
Man arī garās zeķes nepatīk, bet mazzeķītes.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. oktobris, 00:25:19 »
Nē , vizuāli man nekas nav iebilstams! Bet vai tiešām nesalst?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. oktobris, 10:49:36 »
Laikam esmu ar aklumu sista, jo iepriekš neko tādu nebiju pamanījusi, a šodien speciāli pavēroju - tiešām, ir staigātāji ar plikām potītēm! Dažam reāli tādas īsas puskoklēcēja bikses, cits tās speciāli uz augšu sarotījis... Dīvaina mode, jeibogu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. oktobris, 12:21:53 »
Tiešām nesalst. Kurpes ir masīvas ar biezu zoli,īszeķes,  zem bikses legingi, bet puišiem spalvas

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. oktobris, 13:32:11 »
.. bet puišiem spalvas

Vilkači kaut kādi :D
Kāda villa klāj pārējo ķermeni, ja pat potītes klāj sildīt spējīgs spalvojums!? :)

P.S
Toč, vīreiši ar mēdz staigāt ar tādu "virs potītes" bikšu garumu?! Kā saprotu, tad tie nav šorti garumā ap celi, bet garākas bikses?!
Neesmu ievērojis, bet vizualizācija saka, ka izskatās tikpat tizli, kā šorti sprīdi virs ceļgala. Trūkst vien pusgaro zeķu :)

Kur tādi ganās?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. oktobris, 18:13:47 »
Nu takš hipsterbikses, kamon.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. oktobris, 20:30:21 »
Kopš kura laika potītes salst? Neatceros, ka man jebkad būtu salušas potītes.

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. oktobris, 21:28:08 »
Dinozauri. Pie tam -pa šauro, pieguļošo bikšu starām aukstums augšā nelien. Jaunekļi arī nav nekādi muļķi un īsti aukstā laikā smuki velk apakšā reitūzenes.Un neuzskata to par kaut kādu kaunu.

Par to es esmu baigi pateicīga puikas pamatskolai, nezinu kā tas viņiem izdevās, bet bez problēmām visi puikas no kombinzonbiksēm mazajās klasēs pārgāja uz trenuškām zem džinsām

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2016. gada 26. oktobris, 08:25:33 »
Dinozauri. Pie tam -pa šauro, pieguļošo bikšu starām aukstums augšā nelien. Jaunekļi arī nav nekādi muļķi un īsti aukstā laikā smuki velk apakšā reitūzenes.Un neuzskata to par kaut kādu kaunu.

Par to es esmu baigi pateicīga puikas pamatskolai, nezinu kā tas viņiem izdevās, bet bez problēmām visi puikas no kombinzonbiksēm mazajās klasēs pārgāja uz trenuškām zem džinsām
Tak slinkums pēc fizkultūras pārģērbties. :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #27 : 2016. gada 31. oktobris, 22:25:12 »
Plikas potītes nav tikai bikšu vaina ... Kādas zeķes tagad tirgo ... :thinking:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2016. gada 31. oktobris, 22:30:50 »
Pa, nijauc olu kulteni ar Dieva dāvanu! Īsās zeķes kā reizi tirgo vasarai un sporta pasācieniem - lai nilien no sporta tupeles laukā un nibojā skatu vai lieki neaiztur siltumu. Ja kāds dromedārs iedomājas tādas iepirkt un valkāt aukstā gadalaikā, tad ir vai nu spiedīgos finansu stāvokļos, vai pilnīgs lohs.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2017. gada 03. aprīlis, 14:00:53 »
Joks no tvneta šajā sakarā:

Paaudze, kas savulaik aukstā laikā staigāja bez cepurēm, izaudzinājusi paaudzi, kas aukstā laikā staigā bez zeķēm.