Asinsdesas nekad neesmu ēdusi un neēdu, bet jāpiekrīt, ka vairums produktu ir sačakarēti. Varam pelt tos padomju laikus, bet man no bērnības atmiņā daudzi produkti un to garša, kas bija septiņreiz labāki. Saraksts būtu ļoooti garš, kaut vai atceros, kā toreiz garšoja Servelāde (starp citu īstai Servelādei jābūt tādai, ar kuru naglu var iedzīt sienā, kā man teica pazīstams radu miesnieks bērnībā), bet tagad, - atblāzma no tādas arī garšas ziņā. Vai kaut vai atceros Karakuma, Jaungada vai Sark.magones konfektes -kā tās garšoja toreiz un kā pēc tam, līdz dažas labākās šķirnes izzuda pavisam. Vai kā garšoja resnā Tējas desa toreiz un kā tā pārvērtās mūslaikos. Desmitiem tādu piemēru.
Un ziniet, kur tas suns aprakts ? Toreiz bija standarts ar konkr.recepti, pēc kuras bija jāgatavo un atkāpju nedrīkstēja būt, tā saucamais ГОСТ, bet līdz ar jaunajiem laikiem tas pazuda, iesākās anarhija produktu ražošanā. Diemžēl.
P.s. kā reiz -par maizi ar sēkliņām es priecājos kā jaunievedumu mūslaikos un štrunts par kancerogēniem, ja tādi tajās ir, labāk pasakiet kur to un citu sū... NAV, mans mīļais, pētot produktu etiķetes, ir secinājis, ka piem.palmu eļla šobr. ir praktiski gndr visiem produktiem pievienota, iesk.saldējumu). Welkomēti, tas saucas..