Autors Tēma: Ko Jūs skatāties TV ? Kādi ir jūsu iecienītie kanāli un raidījumi ?  (Lasīts 900 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Vai man vienai liekas, ka pa TV pēd.laikā nav ko redzēt ? :) Varbūt ir vērts padalīties ar pieredzi, ko skatāmies?
Es bez Latvijas kanāliem reizēm skatos PBK (izņemot ziņas!) un Dom kino, kurā rāda vecās krievu filmas, šo to no Discovery kanāliem  un dažreiz CNN, bet drīzāk tāpēc, lai neaizmirstu angļu valodu. Viens no vietējiem manis iecienītākajiem tv kanāliem pēd.gada laikā ir Riga TV24, kurā skatos gan Preses klubu, gan Rampas ugunis, gan Vēlais ar Streipu, kā ari Nacionālo interešu klubu, pa pārējiem Latvijas kanāliem aizvien mazāk man liekas interesantā, tāpēc pārsvarā skatos tikai svētdienas pētnieciskās žurnālistikas raidījumus (De facto - LTV1, Nekā personīga -TV3 un Top10 LNT), kā arī kultūras raidījumus un latviešu seriālus, ko rāda. Tas tad ari viss.

Atslēdzies Broms

Re: Ko Jūs skatāties TV ? Kādi ir jūsu iecienītie kanāli un raidījumi ?
« Atbilde #1 : 2016. gada 26. oktobris, 18:53:19 »
TV24 diskusiju raidījumus, apskatus. Kad smadzenes pieprasa vieglu tuftu THT. TV3,LNT, LTV1 ziņas.
Discovery, NatGeo. Vakaros kādu filmu kanālu.
ReTv autorraidījumus.
Brokastojot LTV1 ziņas. Tracina LNT ziņās iepītie sižeti par ķirbju audzētāju salidojumu un par to, kā traktors sniegu šķūrē un lietainā laikā cilvēki lieto lietussargus.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2016. gada 26. oktobris, 18:57:39 »
Neskatos neko. Ja šeit varētu redzēt, paretam skatītos Discovery & co. Kopš digitalizācijas neredz vispār, līdz ar to - nu i nafig to laika zagli. Cik esmu mēģinājusi kādus raidījumus skatīties - nepanesu to bezjēgas vārīšanos, nekas nenotiek, vadītāji stulbi pļurkst lēnā garā. Un vēl reklāmas pa vidu. Nu, nē, paldies. Tās informācijas druskas, ko tur var salasīt, nekādi neatsver to laiku, kas jāpatērē...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 26. oktobris, 19:47:20 »
Vai man vienai liekas, ka pa TV pēd.laikā nav ko redzēt ? :) Varbūt ir vērts padalīties ar pieredzi, ko skatāmies?
Es bez Latvijas kanāliem reizēm skatos PBK (izņemot ziņas!) un Dom kino, kurā rāda vecās krievu filmas, šo to no Discovery kanāliem  un dažreiz CNN, bet drīzāk tāpēc, lai neaizmirstu angļu valodu. Viens no vietējiem manis iecienītākajiem tv kanāliem pēd.gada laikā ir Riga TV24, kurā skatos gan Preses klubu, gan Rampas ugunis, gan Vēlais ar Streipu, kā ari Nacionālo interešu klubu, pa pārējiem Latvijas kanāliem aizvien mazāk man liekas interesantā, tāpēc pārsvarā skatos tikai svētdienas pētnieciskās žurnālistikas raidījumus (De facto - LTV1, Nekā personīga -TV3 un Top10 LNT), kā arī kultūras raidījumus un latviešu seriālus, ko rāda. Tas tad ari viss.

Man jau gadus 10 vismaz tā liekas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2016. gada 26. oktobris, 22:23:20 »
Tās informācijas druskas, ko tur var salasīt, nekādi neatsver to laiku, kas jāpatērē...
Man savukārt, nav laika deficīta -mazu bērnu nav, kā arī darbā jābūt ne katru dienu. līdz ar to laika pietiktu skatīties tv, bet svarīgs arī saturs, nevis kā vectēvs teica par vecomammu , ka "viņai jau vienalga ko skatīties -ka tik kaut kas kustās". :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. oktobris, 22:31:39 »
Pašubrīd pa tv7 lv jaunie režisori, filmiņa.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. oktobris, 22:54:28 »
pārsvarā -abus History kanālus, BBC, CNN, kādas no LV ziņām, kultūrraidījumus. Ielas garumā. Tas, ka pilnīgi visus 100g kultūras raidījumus vada muzikants, gan dīvaini.
Kaut kādas filmas, ja ir. Filmas datoros nemeklēju. Seriāli -Americans, Homeland, 24 stundas, Kāršu namu -visiem pašlaik lielais pārtraukums. Tādēļ pašlaik laiku pavadu ar turku vēsturisko. Mūsu seriālus nespēju, filmas arī ne -kaut kas smagi nav kārtībā -viss tāds palēnināti ievilkts, gan kadri, gan dialogi. Un vēl dziļdomīgā klusēšana.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #7 : 2016. gada 27. oktobris, 10:00:19 »
TV izmantoju:
1. Skatos novilktos seriālus.
2. Izmantoju kā miega zāles. Gultā atrodu kaut ko skatāmu/klausāmu (pēdējā laikā LTV1, LTV7), uzlieku sleep taimeri un parasti ātri aizmiegu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2016. gada 27. oktobris, 12:30:17 »
Jau gadu kā fona raidījumu skatos krievu kanālu Bobjor. Par mājas ,dārza iekārtošanu. BBC, kad kādas lielas ziepes. Kulta ēdieni, Nacio.ālie dārgumi. Karaliste (sliktáks kā priekšgājējs Te)- Latvijas jaunatklāšanas raidījums. Stila, kostīmu seriālus par Angliju. Midsomeras slepkavības, Vera.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 27. oktobris, 12:36:27 »
Nevienu tv kanālu konkrēti. Reizēm fonā uzlieku kādu lv seriālu, ja nav, tad Fox seriālu vai Tnt comedyclub.
Neskatos tv.
Tv man jūtubei un inetam. Bet nevar atteikties no tv, jo viens sportu skatās.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #10 : 2016. gada 27. oktobris, 14:36:23 »
Jā, Narcise, man arī šī tēma ir aktuāla. Vairākumā patiešām tikai  TV24 un vēl dokfilmas pa LTV1 un LTV7.