Autors Tēma: Laiks-laiciņš  (Lasīts 952 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Laiks-laiciņš
« : 2016. gada 29. oktobris, 10:27:18 »
Atkal klāt kārtējā ampele ar pulkāsteņiem.
Man guļamais pastiepies par stundu garāks. Jau. Tā kā nekas pulksteņatkarīgs nav paredzēts, to stundu jau pierēķināju miegam. Šodien. Kaut kā mentāli sabriedu.
Un vēl. Ietriecu otrpusi rakāties bēRniņos krāsaino virtenīšu meklējumos. Vot gribu kaut ko krāsainu, jauku!
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

Re: Laiks-laiciņš
« Atbilde #1 : 2016. gada 29. oktobris, 10:31:43 »
svecītes ķirbjos dedzini

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 29. oktobris, 10:38:47 »
Svecītes ar kaķīšiem grūti apvienot :) Tie mudaki nolien gar liesmu tik tuvu, ka kažoks saraujas švirkstēdams - vaktē nu vēl gruzdošu kaķi.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 29. oktobris, 10:49:13 »
Tās lielās diegu lampas virtenē izskatās smuki.

Cammai svece jāliek izdobtā ķirbī, lai kašaki netiek klāt. :)

Kad tie Helovīni ir? Pirmdien? Laikam kādas končas jāiepērk gadījumam, ja kāds pārģērbies spociņš sāk dauzīties pie durvīm.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 29. oktobris, 11:23:36 »
31.10., kā vienmēr :)
Testu 1.lapā par atbilstošo noskaņu izpildījāt? ;)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #5 : 2016. gada 29. oktobris, 11:33:00 »
Klau, šonakt tos pulksteņus groza? Mobilajiem tak automātiski ja?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2016. gada 30. oktobris, 07:17:14 »
Īsti nesaprotu to cepienu ap pulksteņu grozīšanu (ne šeit, vispār). Es neko nejūtu tāpēc, tikai to, ka atkal drusku gaišāks no rīta. Ceļos kā ceļos...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2016. gada 30. oktobris, 08:49:25 »
Īsti nesaprotu to cepienu ap pulksteņu grozīšanu (ne šeit, vispār). Es neko nejūtu tāpēc, tikai to, ka atkal drusku gaišāks no rīta. Ceļos kā ceļos...

Un vakarā - "drusku" tumšāks. Ja vēl aizvakar sīčus no bērnudārza vedu gaismā, tad rīt jau tumsā.
Problēmas ir, piemēram, diennakts maiņās strādājošajiem - 25 stundas strādāt nedrīkst, tātad viena maiņa ir jādala diviem darbiniekiem.

Nē, nu, protams, salīdzinājumā ar asiņainajiem kariem pasaulē un badu Āfrikā mums ir jābūt laimīgiem, ka ir iespēja pačakarēties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #8 : 2016. gada 30. oktobris, 08:59:32 »
Šo maiņu parasti pārdzīvoju vieglāk. Vienīgi tie vakari un īsāka diena psiholoģiski saistās ar laika pagriešanu, kaut faktiski jau tuvojas "īsās dienas laiks" - no rīta tumšs, vakarā tumšs, bet pa dienu es strādāju... Grozi pulksteni cik gribi, kā tumšs, tā tumšs...
Man vairāk kaitina pavasarī pārgrieztā stunda. Ja kāds grib agrāk celties, lai ceļas... Kāpēc visiem vismaz nedēļu jāstaigā ne savā ādā!