Autors Tēma: Muguras problēmas - vingrojumi u.c.  (Lasīts 4035 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Muguras problēmas - vingrojumi u.c.
« : 2016. gada 30. oktobris, 09:43:50 »
Sobriid daudzviet ir interesanti linki uz dazaadiem materiaaliem ar vingrojumiem utt., bet nav taa iisti kur to sev piefikseet un arii reizeem kaadam citam var nodereet. Ja ir kas intrresants un verrtiigs varbuut varam seit atziimeet linkus :) , atsauksmes utt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. oktobris, 09:50:29 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. oktobris, 09:51:08 no Spārka »

Atslēdzies itta

Re: Muguras problēmas - vingrojumi u.c.
« Atbilde #2 : 2016. gada 30. oktobris, 11:58:13 »

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. oktobris, 22:19:54 »
Neder vieni un tie paši vingrojumi visiem cilvēkiem!!!Kas vienam der, tas otru var iedzīt nelaimē.Katram rumpītis ir savādāks.Ieteiktu vismaz kādu reizi aiziet pie laba fizioterapeita uz konsultāciju - lai vismaz pasaka, ko NEDRĪKSTI  vai nav ieteicams darīt!Pēc tam tad var mājās vingrot.

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. oktobris, 23:37:03 »
Aber kurs saka, ka tas taa nav... es taa arii izdariiju tik nedaudz advanceetaakaa veidaa...  :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 30. oktobris, 23:37:24 »
vecinjai taisnība -nevar sagrābstīt kaut ko internetā

Ar vienas reizes konsultāciju tāpat nevar visu atcerēties,ir jāatkārto fizioterapeita vadībā, kamēr vari būt droša, ka zini vingrojumus un secību

Atslēdzies dille

« Atbilde #6 : 2016. gada 31. oktobris, 13:01:23 »
Lūdzu parādiet man vienu, kurš, precīzi zinādams vingrojumus, tiešām arī cītīgi un nehaltūrējot mājās vingro. Katru dienu pa pusstundai, vai 3 reiz nedēļā pa stundai. Līdz sviedriem un kad šķiet, vispār vairs nevari.
Piedodiet, neticu pašdarbībai :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 31. oktobris, 13:59:42 »
Vispār, es.  :) Gan ne pārāk ilgu laiku. Un ne līdz TIK lieliem sviedriem, jo pie muguras problēmām nekontrolēta pārslodze arī nav laba. Principā katru dienu 30 min., bet nupat sāku vēl šo to no stiepšanās vingrojumiem.
PS Riebjas katra minūtre, ko pavadu vingrojot.
PPS Toties jo lielāks gandarījums, kad esmu visu izpildījusi godīgi un no sirds. Rezultātu sāku just jau kādā 2.nedēļā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2016. gada 31. oktobris, 14:28:48 »
Es tagad vingroju, bez tā no pleca vainas vaļā netikšu... ar fizioterapeita nodarbībām 2x nedēļā nepietiek. Viss atkarīgs no motivācijas :)

Ne jau līdz sviedriem, bet tas nav arī mans mērķis.

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2016. gada 31. oktobris, 14:55:36 »
Es aptuveni pus gadu ciitiigi visu dariiju peec noraadeem un joprojaam neesmu lietojusi nevienu tabketi pret muguras saapeem, jo zinu kaa taas noverst, kad skjiet nu tik buus ziepes :)

Atslēdzies itta

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #11 : 2016. gada 05. novembris, 13:31:24 »
Tevis norādītie vingrojumi tik tiešām neder visiem!Vari tos veikt pēc laba fizioterapeita konsultācijas un vismaz kādas reizes fizioterapeita uzraudzībā, jo, pašas vingrojot, taču neredzam, vai pareizi izpildām vingrojumus - vienmēr ir nianses, kuras pats nespēj kontrolēt.Pie tam - arī cilvēkiem, kuri kādu laiku īpaši nesūdzas, speciālisti nereti atrod skeleta, stājas, muskuļu u.c. īpatnības, kuras jāievēro, veicot vingrojums - ir vingrojumi, kurus NEDRĪKST veikt, ir individuāli īpaši ieteicamie vingrojumi.
Es regulāri eju uz fizioterapiju, jo zālē ir visādi papildus rīki - mani sajūsmina vingrojumi, kurus mājās nevar veikt - piem., kustīgās virsmas. :smile:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2016. gada 06. novembris, 08:52:45 »
Riebjas katra minūte, ko pavadu vingrojot- pilnīgi manas izjūtas. Tas ir tik garlaicīgi! Jebkurš cits izkustēšanās veids nes prieku, bet tā vingrošana  :facepalm:

Atslēdzies itta

« Atbilde #13 : 2016. gada 06. novembris, 12:25:55 »
Nu, ja ko dariit bez prieka, labaak nedariit ...

Atslēdzies itta