Autors Tēma: "Diena", agrā piegāde  (Lasīts 1565 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

"Diena", agrā piegāde
« : 2016. gada 31. oktobris, 09:09:01 »
Vairākas reizes esmu izlielījusies, kā man avīze ap 5 no rīta pastkastē. Še tev nu bija! No pagājušās nedēļas, tā kā nekas nebūtu solīts, avīzi atvelk L Pasts ap 12 dienā. Nekādu jautājumu vai paziņojumu, nekādas atvainošanās. Bet es varbūt to avīzi lasīju vilcienā vai agri no rīta darbā un vakarā vecas ziņas nevienam nevajag. Pie tam cenas ir tik viltīgas, ka neatšķiras -visu nedēļu, vai tikai ceturtd./piektd.

Nu labi, tas man tikai tāds kašķis kašķa pēc, jo tēvam vienalga, cikos sākt krusteni minēt un viņš ir galvenais pasūtītājs.Vecajam kungam dienas ritms izjaukts:)) Bet vienalga -būtībā tā ir krāpšana

Pieslēdzies Spārka

Re: "Diena", agrā piegāde
« Atbilde #1 : 2016. gada 31. oktobris, 09:15:45 »
Ja tradicionāli ir "rīta avīze", tad nekrietni ir to  mainīt.

Atslēdzies mary

« Atbilde #2 : 2016. gada 31. oktobris, 15:01:40 »
Man Dienu piegādā ap 8-iem, un tas nav LP, bet kaut kāda piegādes firma. Man to abonēšanas rēķinu piesūta pati Diena un paši arī nokārto piegādi. Tas ir Rīgā, bet varbūt to var izdarīt arī Jūrmalā?

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 31. oktobris, 15:11:36 »
Tā arī notika visus šos gadus, automātiskais maksājums tieši Dienai. Piezvanīju piegādei. Diena ir pārtraukusi sadarbību ar piegādes firmu Jūrmalā.

Atslēdzies mary

« Atbilde #4 : 2016. gada 31. oktobris, 15:19:16 »
Jā, tā ar viņiem mēdz notikt. Man bija kādreiz pasūtīta piegāde pastkastītē pie durvīm (paši tādu piedāvāja), un tad vienā jaukā brīdī, gada vidū, viņi izbeidza to darīt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 31. oktobris, 20:43:44 »
Man Dienu piegādā ap 8-iem, un tas nav LP, bet kaut kāda piegādes firma. Man to abonēšanas rēķinu piesūta pati Diena un paši arī nokārto piegādi. Tas ir Rīgā, bet varbūt to var izdarīt arī Jūrmalā?

AC Diena ir LP un Postservice konkurents un savu presi lielpilsētās piegādā pats. Ja kas nobrūk, sauc talkā LP.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 31. oktobris, 20:45:40 »
LP jau kur tie gadi, kad paziņoja, ka nekāda rīta kafijas prese pa šitiem grašiem nebūšot, par ko JPK ierēca un pārtrauca ko sūtināt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. novembris, 20:32:09 »
Šorīt 9 jau bija. Šķiet pasts mašīnu iedevis, nav vairs ar divriteni