Jā, par šo ir populāri iedomaties Ziemsvētkiem nākot..tad nu sarosās,tie,kas gada beigās grib uzpūkot sevi jeb arī kā saka- karmu uzkačāt

...
Ikdienā tepat mūsu forumā ir redzams,cik dažada ir attieksme pret lietām un to,ko ar pašam nevajadzīgo dara katrs...cik cilvēku tik variantu
bet, es nezinu..vai ir jēga speshel aicināt uz kkadu šādu darbību.Neizmet= kādam var noderēt

protams,ja no 100a sadzird 2i, tad arii tas ir vairāk nekā nekas.
Bet vispār,tam ir jābūt kkur iekšā..tai motivācijai,kādēļ neizmest..ja tādas nav,tad tukša runa.
Fakts ir un paliek fakts,ka bieži un daudziem izmest ir vieglā,ātrāk un ērtāk.
p.s es šīs lietas nesaucu par sīkumiem,bet par salmiem

p.p.s laab oky pastāstīšu kur salmiem aug kājas.

Mana dzīves un lietu uztvere veidojās tajos senajos laikos.... nu tajos...Tātad, par savu dzīves ābeci uzskatu Ezopa fabulu krājumu..kuru lasīju, kad man bija fvz..varbūt kādi 11-12it. Un tur, tad bija fabula par ēzeli, salmiem un zeltu.(es burtiski vairs neatceros)...bet fakts paliek fakts..ka nafik ēzelim zeltu,ja ar to viņš atliks pedāļus..dodiet viņam salmus

es savā pratā esmu pārfrāzējusi un pielāgojusi šo fabulu neskaitāmām situācijām. Arī šai par lietu izmešanu...un jā, šī fabula man ielika pamatus tam-neko neizmet..varbuut man vai kadam tas ir salmi...bet citam-tepat aiz stūra-zelts.