Autors Tēma: segas pārvalka uzvilkšana -padoms  (Lasīts 1546 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

segas pārvalka uzvilkšana -padoms
« : 2016. gada 01. novembris, 21:40:52 »

viesis mellene

• Viesi
Re: segas pārvalka uzvilkšana -padoms
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. novembris, 21:55:50 »
oij..es neesmu droša.ka šitas ir vieglāk nu ātrāk noteikti nebuus(man)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. novembris, 21:59:58 »
Man izskatās sarežģīti. Diez vai ātrāk tomēr nav klasiskais variants
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. novembris, 23:14:33 »
Būs kaut kad jāpamēģina.

Bet šis atgādināja nesen redzētu komēdijskeču TV, kur džeks stāstīja, cik ātri puiši var sakārtot māju randiņam ar meiteni, un metode segas ielikšanai pārvalkā bija - paņem segu aiz stūriem, ielien pārvalkā un - hops! kājas plati, rokas plati iztaisnojas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. novembris, 23:21:10 »
man šķiet, ka ātrāk nebūs vis, turklāt man vairumam pārvalku izgriezums ir tikai galā pa vidu, nevis no viena stūra līdz otram, kas jauno metodi nopietni sarežģī, ja nepadara pavisam neiespējamu
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2016. gada 02. novembris, 00:11:47 »
Man mūža traģēdija - uzvilkt pārvalku, tāpēc reti mainu. Bet šis variants man neiespējamā misija, brukņīšu vien pēc savas vecās metodes.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 02. novembris, 07:46:18 »
Jā, kādreiz taču bija vnk virspalagi. Ja smalki -ar atlocāmu, špicainu augšmalu. Kaimiņu kundzēm bija arī tādi, ar pogcaurumiem un vatētajām segām ar atlasa virsu -pogas

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2016. gada 02. novembris, 08:21:07 »
Kaut kā nepārliecina, Sīkais šitādu variantu varētu izdomāt, jo interesanti. Vai baigi ērti - šaubos. Neizskatās, ka viņai ātrāk par parasto variantu būtu sanācis. :D

Turklāt man ir pārvalki ar šķirbu sānā, vecie ar rombu virsū, viens, kam rāvējslēdzis virsū pa vidu...
Ja nevar iepurināt, jo pārvalks par lielu, tad var uzkāpt uz gultas, lai šis karājas lejā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2016. gada 02. novembris, 08:22:10 »
Nu nezinu, nezinu, nešķiet nedz ātrāk, nedz vieglāk. Man nekādas problēmas nesagādā parastais variants, kā visu mūžu esmu darījusi, tā i turpināšu darīt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 12. novembris, 18:11:06 »
Izmēģināju šo variantu -man patīk, jo nav tā bukņīšana pa stūriem. Tik viegli gan atritināt man nesanāk, jāpurina, jo man gan pārvalks, gan segas virsa kokvilna. Ja kaut kas slidenāks, piem satīns, noteikti iznāk labāk