Autors Tēma: SEB, slēpjoties aiz meitas uzņēmuma muguras uzbrūk bez tiesas lēmuma.  (Lasīts 2139 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/novados/lasitajs-banka-atsutijusi-specigus-puisus-lai-mani-ar-sievu-izsviestu-no-majas-jurmala.d?id=48116613

Palasīju komentārus. Mūsu pārbagātajā, liberālajā valstī vēl ar vien ir līdzpilsoņi, kas apgalvo, ka banka mierīgi var rīkoties ar nelikumīgām metodēm, jo redzies iespējams pretējā pusē ir žuliki. Kāreiz pāris nevajadzīgi konti mētājās SEBā, jāieskrien.

Atslēdzies daddy

Re: SEB, slēpjoties aiz meitas uzņēmuma muguras uzbrūk bez tiesas lēmuma.
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. novembris, 15:54:44 »
es ieteiktu netiesāt nevienu, nezinot apstākļus :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. novembris, 17:13:47 »
Šeit laikam būs situācija, kad SEB pirmie sāka "bez tiesas tiesāt". To es arī še saskatīju, kā ziņu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. novembris, 17:22:11 »
Spānijā, kur tur vēl, pietiek, ka vienkārši esi ieņēmis māju, jau tiesu vaig, lai izliktu. Es pat saprotu, ko likumdevējs patiesībā ir domājis ar patvaļas legalizēšanu, lai gan, ja manā mājā kāds ievāktos, kamēr es LV govi slaucu, es sviestā saietu. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. novembris, 17:45:50 »
ziņa ir ļoti skopa patiesībā un tendencioza - vienu māzēt melnu, otru baltu... + vēl aiz grūtnieces slēpties...  :facepalm:

padomā pats, ko Tu darītu, ja tev tāds "īrnieks" iemestos? Tev vispār ir savs advokāts, kuram tā - hrjasj pazvanīt, un viņš 15 min laikā ir klāt ar visiem papīriem un kristāmzīmi? man nav ... tāpēc (un ne tikai tāpēc) manuprāt tur viss ļoti biezā miglā tīts...  žuļiks pret žuļiku, bet Tu gribi nosvērt, kurš lielāks...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. novembris, 18:19:52 »
es tik nesaprotu kāpēc tur bildes ar tām briesmīgajām atslēgām nav pievienotas. jo viens saka - nelaiž ārā, otrs - var iet un nākt, mēs te tikai pieskatām pret vandālismu... mūsdienu apstākļos, kad katram ir telefons ar fotoaparātu, un nenofočēt "tās šausmas"?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. novembris, 18:20:39 »
Esmu labi informēts par medaļas abām pusēm. Man acīmredzams, ka banka iet pavadā nepareiziem tās pārstāvjiem. Tiesa pēc mēneša, sargā māju, lai neiznes podu, skaidrs, kamdēļ bars kaujnieku vajadzīgs?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 03. novembris, 18:23:22 »
Vai Tu, kad notiek patvaļa, vari sarūpēt bariņu bruņotu vīru, kuri pat no poličiem var atsisties? Nevari. Lūk par to tēma.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2016. gada 03. novembris, 18:37:55 »
Ja esi informēts, tad cita lieta, tad es OFF.
Slaviks ir vienkāršs situācijas ķīlnieks? ...tā muļķīgi sanāca un par baltu velti, kopš 2012. gada, ja? :D :D

es pats savas lietas kārtoju  :smoker: 
...par laimi nav bijušas tik lielas, ko nespētu nokārtot... + man ir čujs, ņuhs un poņa, kurās lietās nemaz nevajadzētu bāzties...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. novembris, 18:39:48 »
Par slavika dokumentiem neko nezinu, ir nevainības prezumcija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. novembris, 18:46:36 »
Par slavika dokumentiem neko nezinu, ir nevainības prezumcija.

nu ja nezini, tad par ko stāsts patiesībā??
...es ar feiku līgumu kabatā ievākšos Tavā dzīvoklī, uz tiesu neiešu, ķipa slims, otjezdā... un iepūt man, mani prezumpcija sargā :D :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2016. gada 03. novembris, 19:01:10 »
Stāsts ir par to, ka banka rīkojas pirms tiesas, varbūt lai nosargātu īpašumu, kura zaudēšana jau sen ir ierēķināta mūsu krediītu procentos un tā varēja mierīgi nečaukstēt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2016. gada 03. novembris, 20:25:47 »
A šitais viss var beigties vienreiz visai strauji un neatgriezeniski. Uzrausies vienreiz būdīgie zēni uz vienu tādu jaroslavu ar medību bisi vai ko nopietnāku, iznesīs no teritorijas 5 .. 6 aukstus līķīšus, y nebūs vairs nevienā TM Security neviena gribētāja riskēt ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 03. novembris, 20:32:13 »
Bet bankai ta tāpat būs pofig.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2016. gada 03. novembris, 20:39:09 »
Toties izsūtāmajiem gan nebūs pofig. Y vēl jautājums, cik nākamreiz tai bankai būs jāsamaksā, lai nākamie būdīgi zēni savas pēcpuses būtu ar mieru kustināt. Rezultātā, domāju, arī priekš bankas bez sekām nepaliks. Y, taisnību sakot, neko sliktu cilvēks nebūs izdarījis. Ja poliči neko nedara, tad jebkuram un katram ir morālas tiesības aizstāvēt savas tiesības, kā nu kurš māk un var, a ta pieraduši bļin, ka nekas un ne par ko nebūs.

... un, ja kāds grib pamoralizēt, tad ne jaroslavs karu būs sācis. Ja zēni laupīs to pašu banku SEB, bet jaroslavs kādu no viņiem ar auto procesā notrieks (tipa - pārkāps likumu), lai pārtrauktu likumpārkāpumu, tad viņam tiks atzinība un uzslavas. Šeit situācija ir identiska, tikai sākusi visu šo jezgu ir apsardzes firma. To biš, kā sa[rotu es savā prātā, jaroslavam bija visas tiesības "pārtraukt" likumpārkāpumu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 03. novembris, 20:47:46 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?