Autors Tēma: šizo  (Lasīts 10912 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

šizo
« : 2014. gada 26. oktobris, 20:06:33 »
Ko jūs domātu par tekstu -"šodien klīnikā ar sarkomu iemidzināta mana audžumeita, tikai 1,5 g.veca" -nu labi, tas ir sapa dzīvniekos, bet kaut kādai paškontrolei būtu jābūt.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: šizo
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. oktobris, 20:12:44 »
Tajā sadaļā pamatmasu veido fanātiskas kaķuvecenes, kam šķiet dzīvē nekā nav kā tikai glābjamie lopi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. oktobris, 20:14:18 »
Tiiri peec texta es padomaatu, ka beerns eitanazeets...

Kgan pashai draugos karaajas sens foto ar parakstu- mans "mazbeerns" (liekas, ka bija tom peedinjaas) pie kakjeena, kursh dzimis manai audzhumincei, foto

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2014. gada 26. oktobris, 20:52:21 »
tam cilvēkam, kas to rakstījis, acīmredzami realitāte jūk ar iedomu pasauli

nu labi, var justies ar dzīvnieku kā ar ģimenes locekli, rekur man ar viens pelēks lūr ar zaļu aci - nakti negulēju, kad bija aizdomas, ka kaut kas šim nav ar veselību. bet tas ir dzīvnieks. ir. dzīvnieks. nevis dēliņš, bērniņš, puisītis.

brrr.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2014. gada 26. oktobris, 21:14:21 »
Nu, tā ir smalka robeža. Citreiz visu izšķir intonācija - cilvēks saka: reku mans trešais bērns, bet saproti, ka viņš tā nedomā. Angliski jau ar saka "good boy", bet tas netulkojas kā "labs zēns". Man pazīstams cilvēks pieradinātu jēriņu sauc par Šašliku, bet nez vai nu ēdīs nost...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2014. gada 26. oktobris, 21:34:35 »
Pilniigi godiigi - lai arii cik ljoti miilu savus divus lielos spalvainjus - Nevi un Argo, un vienu mazo - Tequilu, nekad nenaak ne praataa kaadu no shamiem par meitinju vai deelinju saukt!!! Puika, meitene - jaa... Deels man ir viens - tas ko pati pirms 19 gadiem piedzemdeeju.
Ciemojaas mums te vasaraa draugu meita ar savu draugu un suni - nu taads videeja auguma sudzenieks (nezinu, kaada - neprasiet). Suncis jau smuks un miiljsh, bet, kad dzirdu - naac deelinj pie mammas vai teeta.... mums ash abiem ar viiru spalva gaisaa. Skjebina. Un atceroties vienu sapa diskusiju - ar zoofiiliju tam nav nekaada sakara.  :faint:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. oktobris, 09:23:21 »
Par oriģinālo tekstu pirmais, kas ielēca acīs, - īsti nevar saprast, vai klīnika ar sarkomu, vai iemidzināja ar sarkomu (nevis ar zālēm). Cilvēciņam ar valodas izpratni žēli.

Bet sapa dzīvnieku sadaļa (es nerunāju par glābēju sadaļu, tur vispār rādīties nevarēja) bija praktiski nelietojama tur aktīvi uzbrūkošo fanātiķu dēļ. Ir jau labi gan glābt dzīvniekus, gan par viņiem rūpēties, bet fanātisms jebkurā formā ir atbaidošs. No būtnēm, kas vispārinoši apgalvo, ka visi cilvēki ir maitas, bet visi kaķi, lūk, ideāli, es turos pa Lielu gabalu (lai gan labi zinu, ka ir cilvēki - maitas un ir forši kaķi. Bet ir arī otrādi). Slimāka tā galviņa, bet visādas radībiņas tak dievam vajadzīgas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ince6

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. oktobris, 09:26:33 »
Tas nav šizo.Tā ir sāpe un emocija.Un diez vai pareizi ir tēlot-ka to nesaprot,

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 27. oktobris, 10:11:02 »
Ja cilvēks ņem pie sevis dzīvnieku, viņam jābūt gatavam, ka to dzīvnieku nāksies arī apglabāt. Nav gatavs - nav jāņem.

Ne jau velti to kaķu būšanu saista ar vecmeitām - cilvēkam, kurš nevar turēt stresus, kas saistās ar dzīvnieku slimībām un īso dzīvi, nav nekādu cerību veiskmīgi izturēt " īstās dzīves" stresus...tādus, ko spēj radīt mīļotie vīrieši un bērni :)

Bet jā, kaķi ir ļoti īpašas būtnes...tāpat kā cilvēki :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 27. oktobris, 10:14:45 »
To pašu var teikt par suņiem, trušiem un citiem, kam pieķeramies.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2014. gada 27. oktobris, 10:16:30 »
To pašu var teikt par suņiem, trušiem un citiem, kam pieķeramies.

Nu ja! Un citi pamanās istabas augiem pieķerties...man tapat bija krenķis, kad likās, ka augs iet bojā, kuru es pat nebiju pirkusi...
Mīlēt jau var/vajag visu pasauli...a jukt prātā nevajag ne no kā :)

Atslēdzies ince6

« Atbilde #11 : 2014. gada 27. oktobris, 10:29:57 »
Nu bet sākumā citētā frāze neliecina,ka kāds juktu prātā.Mēs izzīžam no pirksta problēmu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2014. gada 27. oktobris, 12:05:49 »
es vienalga nesaprotu, kas liek kaķi saukt par dēliņu vai meitiņu. Nēnu - saprotu, ka ir pārkāpta kautkāda realitātes robeža, bet... veselīgāk tomēr ir turēties realitātē, ar apziņu, ka kaķi nedzīvo cilvēka mūžu, tā jau var prātā sajukt, katru kā meitu vai dēlu apraudot...

Mīlu savu pelēko rupuci, taču- bērni ir bērni, bet dzīvnieki - dzīvnieki. Birdināju asaras kā pupas no Fredīša (papagailīša) atvadoties, bet - no putna. nevis dēliņa.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2014. gada 27. oktobris, 12:11:40 »
Kaads te bik shauj paar striipu ar to (ne) realitaati... Ja es druzhku nosaucu par vaarnu, zebieksti vai seeni, laikam tad man ar shvaka realitaates testeeshana sanaak?

Nesaucuun neuzskatu dziivniekus par saviem beerniem, bet arii taada apziimeejuma lietotaaji nez vai taa uzskata...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2014. gada 27. oktobris, 12:13:09 »

Nesaucuun neuzskatu dziivniekus par saviem beerniem, bet arii taada apziimeejuma lietotaaji nez vai taa uzskata...

esi pārliecināta?