Autors Tēma: šizo  (Lasīts 10931 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: šizo
« Atbilde #15 : 2014. gada 27. oktobris, 12:28:27 »
Pirmaa doma - gramatika auzaas.

Par otro. Maz infas, lai spriestu. Taa var pateikt lielaas saapees, sevishkji, ja dziivniecinjhs varbuut no naaves izvilkts vai izbarots tikko piedzimis.

Bet ir arii bezmaz patologjijas. Paziistu 40gadiigu viirieti, kursh savus kakjus sauc par saviem beerniem un diemzheel tieshi taa arii pret vinjiem izturas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2014. gada 27. oktobris, 12:37:17 »
Simtpaarcentiigi par visiem, protams, nevaru galvot ;) Bet tikai no shaada izteiciena izdariit secinaajumu par nerealitaati- nu, tas ir stingri par stingru... Toch ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2014. gada 27. oktobris, 12:41:56 »
Bet, ja par attieksmi- es pret saviem kakjiem toch labaak izturos kaa pulka populaacijas pret saviem beerniem...

Liidz ar to Minnes teiktajaa par to viirieti liidz galam neiebraucu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2014. gada 27. oktobris, 12:54:54 »
Man neliekas normaali, ja kakjis ir pirmajaa vietaa, svariigaaks par tuvu (it kaa) cilveeku.

Ka vinjiem atljauts vazaaties pa galdiem, pliitiim utt. (neesmu naiva, zinu, ka dziivnieki meedz dariit neatljautas lietas, bet ne jau ar cilveeka atklaatu akceptu). Ka kakjis, nabadzinjsh, no griidas neeediis, mirs badaa, taadeelj vinjam jaaservee eedamais uz galda. Vai diivaana.

Man beerniibaa arii bijushi dziivnieki, bet vinjiem vienmeer bijusi sava vieta, peec cilveekiem

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 27. oktobris, 13:00:30 »
Nu šitās ir drusku tādas kā Freida aprakstītās pārteikšanās...tāpat kā ir mammas, kas līdz pilngadībai un tālāk par bērnu (reizēm arī vīru) saka " mēs" ...lai nu būtu - "mēs šodien pirmo dienu bez pampera" , bet kad ir : "mums jau 35, bet īsto profesiju tā arī neesam atraduši" ... :) Tāpat par tiem mājzvēriem- ja kaut vai domās sāk viņus saukt par meitiņām un dēliņiem, tad gribot negribot rodas visādi pieņēmumi.

Mana diletanta versija: bērnu vai nu nav, vai arī attiecības tādas - nekādas...jo cilvēks nav tik viegli kontrolējams kā mājdzīvnieks. Un sublimācijai - pastiprināta, uz slimīguma robežas mājdzīvnieku idealizēšana un pieķeršanās viņiem.

Esmu pilnīgi pārliecināta, ka uz ielas dzīvojošs kaķis savā liktenī neko traģisku nesaskata, un iztaujāts, ļoti iespējams, ka dotu priekšroku brīvai (un nekastrētai!) dzīvei salīdzinājumā ar, teiksim, dzīvi būrī patversmē. Bet ir cilvēki, kuriem tā kaķu brīvība neļauj naktīs gulēt. Un, atšķirībā no cilvēku sugas bezpajumtniekiem, kaķi nevar viņus pasūtīt pienācīgiem vārdiem uz pienācīgo vietu :(
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 27. oktobris, 13:02:13 no flyingcat »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2014. gada 27. oktobris, 13:00:33 »
Aciimredzot atsleegas vaards ir "it kaa" tuvu... Pat asinsradnieciiba negarantee emocionaalu tuviibu...

Un jaa, irlaa ir sastapti iipatnji, kuru nolaidiiba pret pasha beerniem veelaak atspeeleesies, jo dziivniekus it kaa miilosham vecaakam izaugs dziivniekniideejs beerns, jo visu muuzhu atstaats pakaljgalaa peec visiem dziivniekiem :( Tepat muusu nelielajaa videe precedenti bijushi :(

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2014. gada 27. oktobris, 13:02:30 »
Flyingcat

...te nu man jaagaazh pienjeemums, jo sapa trako kakju vecenju pulcinjaa es esmu visai retaa vecmeita bez viira un beerniem ;) ... ...lielaakai daljai ir i vieni, i otri ;) ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 27. oktobris, 13:06:46 »
Vēl ir redzēti varianti internetā:

J: atstiepu mājās ārstējamu kaķi uz pagaidu mājām. Vīrs nikns un lika tikt vaļā no viņa rīt no rīta! Kāds nevar paņemt?
A: Necilvēks, kā var liegt siltumu, pajumti un ārstēšanu kaķītim!? cilvēki, kam nepatīk kaķi ir slikti! Kā tu vispār tādu varēji aprecēt?! Tiec vaļā no vīra!

Persona A izveido tēmu - Help! Kā izdzīvot līdz algai?.
Persona A komentē dzīvniektēmā - Neēd man kaķītis sauso barību! Tikai svaigu vistas filejiņu, šad tad palutinu ar garnelēm!

Tas arī tā kā nav fanātisms un šizo?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2014. gada 27. oktobris, 13:07:06 »
Nu tad pakomentē kā insiders, kā viņām ar attiecībām ar vīriem un bērniem? Nav gadījumā overcaring un neiecietīgas, kad no viņu " labi domātajām rūpēm " kratās vaļā?

Es tādas personas esmu dzīvē sastapusi...bet gan jau, ka ir visādas :) Un kaķus es arī ļoti mīlu...
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 27. oktobris, 13:08:45 no flyingcat »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2014. gada 27. oktobris, 13:11:55 »
pff

Dazhaados dziives briizhos es vareetu uzdot visus (vai liidziigus ;) ) jautaajumus, tik nedaru to publiski...

Nu, iznjemot par veci, kursh riskeetu mani meegjinast no maajas izlikt... Taadi, paldies Dievam, nav manaa gaumee, jo jaa, neuzskatu taadus par labiem cilveekiem ;)

Ko nu- shiza fanaatikje? Nez vai ;)

Kgan- trakiem pieder pasaule ;) Pat neveelos piedereet "normaalajiem", kuri vienaa mieraa paies garaam notriektam, bet veel dziivam dziivniekam...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2014. gada 27. oktobris, 13:14:15 »
Flyingcat

Tad liidzsvaram buutu jaakomentee arii nekakju vecenes ;) un tepat muusu shaurajaa videe redzams, ka arii tajaa videe iet visaadi :)

Taa kaa kakju nebuushana nebuut nav garants adekvaatumam :)

(Oi, kaa izteicos, laiks politikaa doties)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 27. oktobris, 13:14:44 »
Ne jau tevi jāizliek, bet blusaino un slimo spalvu maisu ;) Tadu notriektu dživnieku ved uz klīnikām/patversmēm ārstēšanai vai iemidzināšanai, nevis stiepj mājās, ārstē, un pēc tam grauž sausiņus.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2014. gada 27. oktobris, 13:15:32 »
Piekriitu flyingcat, reaalie cilveeki rada probleemas, jo meedz domaat citaadaak, dariit citaadaak, diskuteet, buut nepatiikami - dariit dziivi problemaatiskaaku. Dziivnieks tur muti un ir tik eerts. Kakjeniite ir forsha meitinja, jo nekraasojas, nestaigaa iisaa bruncii un netraucee papuciisha mieru.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2014. gada 27. oktobris, 13:16:37 »
Pff

Tavs texts tikai apliecina galiigu nezinaashanu par realitaati shai jomaa ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #29 : 2014. gada 27. oktobris, 13:18:54 »
Flyingcat

Tad liidzsvaram buutu jaakomentee arii nekakju vecenes ;) un tepat muusu shaurajaa videe redzams, ka arii tajaa videe iet visaadi :)

Taa kaa kakju nebuushana nebuut nav garants adekvaatumam :)

(Oi, kaa izteicos, laiks politikaa doties)

Oi, tas skaidrs! Kaķa būšana kā tāda drīzāk ir...hm, ne gluži garants, bet arguments par labu adekvātumam. Bet gadījumi, kad kaķu skaits svārstās ap duci + galēja neiecietība pret cilvēkiem vispār un publiska aģitācija par genocīdu pret kaķu nemīlētājiem - tas atkal ir arguments par labu diagnozei.

Bet jā, es laikam arī nedzīvotu ar vīrieti, kuram nepatīk kaķi...nu, vismaz, nepietiek tolerances nedemonstrēt savu nepatiku manā klātbūtnē :)