Autors Tēma: šizo  (Lasīts 10937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: šizo
« Atbilde #30 : 2014. gada 27. oktobris, 13:19:57 »
Man netraucē, kā cilvēki pauž jūtas pret saviem mīļdzīvniekiem un kā tās apzīmē, ja vien necenšas tās man uztiept. Bet, ja cilvēks savus nozīmīgos pārdzīvojumus (kaut vai ar zvēriņu) publisko tā, ka ikviens tos var komentēt, tad lai arī rēķinās ar sekām.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2014. gada 27. oktobris, 13:25:00 »
Es vsp neaicinu visiem miileet zveerus... Pietiek, ja nedara paari... Ja populaacijas daljai zveers traucee ar savu existenci vien, tad taadus uzskatu par atshaujamiem, ibo nav aarsteejami...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #32 : 2014. gada 27. oktobris, 13:26:39 »
Iespējams, jo manā rajonā tādu kaķu nav, vai arī ja ir, to neviens nezina, jo mazums no privātmājas aizgājis citu sētu apgaitā. Pieņemu, ka pie vainas ir tas, ka neviens nav ierīkojis kolektīvās barotavas. ceļa malās neviens nemētājas, bet, ja mētājas, tad jau tādā stadijā, ka pilnīgi redzams, kas šam iekšā bijis.

Jā, esmu necilvēks, ka mani nevelk noņemties ar kritušo kareivju atlieku savākšanu, stāšanos pie katra spalvu vīkšķa pārbaudīt vai elpo vai neelpo un mesties glābšanas misijā.

Oi un atceros baaciena izmisuma saucienu, ka augšējie kai'miņi baroja miskastkaķus pa tiešo no loga metot zivis un citu paŗtiku, ka spuses nonāca uz viņa palodzes, smirdēja zem loga pūstot un vēl kaķu smakas esamību. Piedodiet, bet tas nav normāli.

Bet vienu šosejvidū atrastu neriktīgu, dubļainu, aklu, knapi ejošu suņu opi savācām pa ceļam braucot un aizvedām uz laukiem, kur ģim. loceklis ir vetārsts. Smuki un klusi aizmidzināja un mežmalā arī noraka. Viss. Nebija pat doma, ka vest mājās, ārstēt un auklēties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #33 : 2014. gada 27. oktobris, 13:30:50 »
Pff

...visu vienaa maisaa nevaig ;) ... ...maz buus to, kas atbalsta paartikas meshanu pa logu...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2014. gada 27. oktobris, 13:33:03 »
lasiiju pa diogonali..ja lasiitu smalkak, tad sakaitinaatos  :evil:
 dikti piekriitu  Ineshuks viedoklim ...
es nez,kadēļ dzīvniektēmas mēdz nonākt galējībās??/par citu var paļāpāt bla bla bla... bet par dzīvniekiem...aiziet lidz kulaku vicināšanai...katram japieraada savs un par katru cenu... :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2014. gada 27. oktobris, 13:34:34 »
Reiz apstaajos pie celjmalaa gulosha aapsha(?). Bi jau kaput, bet es tik kaapjot aaraa no mashiinas, lai pawrliecinaatos, saaku domaat- nu a ja nav, ko tad? Makani brangs radiijums izraadiijaas...

Taapat staajos, kad tie stulbie orgaanu donori acu priekshaa avaree...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2014. gada 27. oktobris, 13:35:15 »
Imantā Vecumnieku/Progresa ielas rajonā ir saliktas smukas kaķu mājas, minkas resni kā bumbas veļās, ēdinātavas smukas... Bet vasarā arī aromāts garāmejot ir fantastisks. Ziemā, laikam izsalst un tā nejūt. Bet cik skaisti smaržoja auto pēc kaķa gulēšanas uz tā.. vaīī, prieks, kur tu rodies...

Faktiski - viss ir civilizēti, bet tie, kam tur jādzīvo arī paŗāk laimīgi nav, ja barotais kaķis apmīž auto... No šāda redzes viedokļa, ja neviens viņus nebarotu, viņi tur neganītos un nesmakotu apkārtni.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2014. gada 27. oktobris, 13:35:19 »

Bet jā, es laikam arī nedzīvotu ar vīrieti, kuram nepatīk kaķi...nu, vismaz, nepietiek tolerances nedemonstrēt savu nepatiku manā klātbūtnē :)

Es laikam esmu bijusi dikti netoleranta, atsakoties eest ar kakjiem pie viena galda, guleet vienaa gultaa un atsakoties no seksa, 3 "meitaam" klaatesot :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2014. gada 27. oktobris, 13:38:45 »

Bet jā, es laikam arī nedzīvotu ar vīrieti, kuram nepatīk kaķi...nu, vismaz, nepietiek tolerances nedemonstrēt savu nepatiku manā klātbūtnē :)

Es laikam esmu bijusi dikti netoleranta, atsakoties eest ar kakjiem pie viena galda, guleet vienaa gultaa un atsakoties no seksa, 3 "meitaam" klaatesot :D

Tevi nepameta?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #39 : 2014. gada 27. oktobris, 13:41:23 »
pff sterilizeeti kakji neko daudz vis neapmiiž(protams ir iznjeemumi,bet ne masveida) un ja ir taa kaa tu saki,viss civilizeeti,tad arii kajiem jabuut sterilizeetiem...

un jaa, es arii noteikti nedziivotu ar cilveeku,kam buutu jebkadas pretenzijas,pret jebkadu dziivo radiibu... :just_popcorn:

nure nakas man ar iesaistities...

man dziivee ir bijušas daudzas situacijas ,kad nacies pieņemt dziivainus lēmumus un kad nezinu kam par labu izlemt ,tad viens no galvenajiem nosaciijumiem,ka cilvēks izturas pret kaķiem...ja ir kakjinieks, tad konkurss iztureets:)) nekad neesmu kljuudijusies vai viilusies ... :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2014. gada 27. oktobris, 13:45:45 »
Pff

...ar lielaako varbuutiibu liidz kastraacijai tur nav tikts :( ... ...jo iipashi ar cieniijama vecuma kakjukundzeem ar sho ir probleema, ne tik vien pashas nedariis (ko vecuma nespeejas deelj vareetu saprast), tak veel aktiivi sabotees pasaakumu :( ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2014. gada 27. oktobris, 13:47:53 »

Tevi nepameta?

Hehe, abi saprataam, ka esam paaraak dazhaadi :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2014. gada 27. oktobris, 13:51:08 »

un jaa, es arii noteikti nedziivotu ar cilveeku,kam buutu jebkadas pretenzijas,pret jebkadu dziivo radiibu... :just_popcorn:

Shis nu ir paaraak vispaarinaati. Man nav pretenziju pret dziivo radiibu, toties man liekas diivaini, ja mani uzskata par nezveeru tikai taadeelj, ka man nepatiik, ja kakjis eed uz galda.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #43 : 2014. gada 27. oktobris, 13:55:38 »
Man kopš bērnības ik pa laikam ir bijis kāds zvēriņš, visbiežāk kāds citu pamests un mūsu savākts. Vecāki bija ar žēlīgu sirdi, un man šķiet pašsaprotami, ja mēra robežās ir iespēja parūpēties par kādu mazu bēduli. Bet tad tā ir bijusi mūsu/mana darīšana, un citiem no tā nav jācieš, kā ir, ja tas aiziet galējībās.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #44 : 2014. gada 27. oktobris, 13:59:17 »
ja atceramies pff aprakstīto puisieti, kurš jaunkundzei lika tikt vaļā no mājās atstieptā kaķa... es tam puisietim ieteiktu uzreiz tikt vaļā no jaunkundzes, kura nevis aprunājas ar dārgumu un atrod risinājumu situācijai, bet skriem izkliegt sāpi intenetā, kur, protams, puisietis tiek norakts pēdējiem vārdiem... :)