Autors Tēma: Par Latvijas 100 gadadienas pasākumiem  (Lasīts 3495 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Re: Par Latvijas 100 gadadienas pasākumiem
« Atbilde #15 : 2016. gada 08. novembris, 12:25:31 »
Tas tā kā būtu ieteikums
Kaut kā tā ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2016. gada 11. novembris, 15:51:55 »
Bet man patīk pasākumi. Ir jau apnikuši tie sarkanbaltsarkanie suvenīri, bet nu un ? Es izvēlos priecāties, par to , kas labs. Protams, saskaros ar visām nebūšanām, tepat LV vien dzīvoju. Uz barikādēm biju, nu un? Domāju, jo vairāk pasākumu, lietu, suvenīru, jo labāk. Varbūt uz 50 štrunta suvenīriem gadās arī 1 gaumīgs. Uz 10 blēdīgiem uzņēmējiem viens godīgs.Uz 100 šļāgeriem viena skaista dziesma. Bet ,ja būs tikai 10 suvenīri, 2 uzņēmēji, un 5 šlāgeri , lielāka varbūtība, ka "viss ir slikti".

Un galu galā , es esmu valsts. Arī es. Ikviens. Ja sakat, ko sliktu par valsti, tad attiecināt to uz sevi.

Un vēl. Cīnīties "PRET" kaut ko ir daudz vieglāk, nekā cīnīties "PAR". Nu tad es atstāju to "PRET" plānā galdiņa urbējiem. Pieņemiet izaicinājumu un pacīnīeties "PAR".
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. novembris, 15:57:28 no Pūka »

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #17 : 2016. gada 11. novembris, 18:40:14 »
Man negribas piedzīvot tādu dienu, kad Latvijas svētki (Lācplēša diena, Latvijas dibināšanas gadadiena) nebūs vairs visas tautas svētki. Nedod dievs, ja tas viss sāktu līdzināties 7.-8. novembrim PSRS laikā - skaļi vārdi no tribīnēm, bet vienkāršajās tautas apziņā vienīgi papildus brīvdienas, un nekādi svētki...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2016. gada 11. novembris, 19:12:10 »
Man negribas piedzīvot tādu dienu, kad Latvijas svētki (Lācplēša diena, Latvijas dibināšanas gadadiena) nebūs vairs visas tautas svētki. Nedod dievs, ja tas viss sāktu līdzināties 7.-8. novembrim PSRS laikā - skaļi vārdi no tribīnēm, bet vienkāršajās tautas apziņā vienīgi papildus brīvdienas, un nekādi svētki...

Man jau sen, sen tā ir. Vienīgi papildus brīvdienas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2016. gada 11. novembris, 19:47:30 »
Nu žēl, ka tev tā. Vai tik tas nav arī tāds kā slinkums, sak, ko es te pūlēšos, ja man svētku sajūtu Vējonis nerada.

Lai arī mēs neko vairāk par iedegtu sveci un izkārtu karogu nedaram, bet es nekad neļaušu tādam negatīvismam atņemt īpašas dienas sajūtu

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2016. gada 12. novembris, 11:31:14 »
Nu žēl, ka tev tā. Vai tik tas nav arī tāds kā slinkums, sak, ko es te pūlēšos, ja man svētku sajūtu Vējonis nerada.

Lai arī mēs neko vairāk par iedegtu sveci un izkārtu karogu nedaram, bet es nekad neļaušu tādam negatīvismam atņemt īpašas dienas sajūtu

Reno, tā kā es uzskatu, ka 1992. gada 4. maijā pēc LPSR laika nekā nedarīšanas vidusmēra latvietim bija jāuzrota piedurknes un jāsāk rukāt kā diviem ķīniešiem reizē, lai panāktu kāroto "Eiropas līmeni", paceltu savu pašapziņu ne tikai ar tukšiem lozungiem vien, tad atbilstoši savai pārliecībai es arī rīkojos un veidoju attieksmi pret lietām. Manā uztverē vēl pagaidām vispār nav, ko svinēt. Drīzāk varētu kādas 2 .. 3 sēru dienas pazaudētās tautsaimniecības piemiņai, aizbraucēju piemiņai, kuri neatgriezīsies, un vēl šim tam par godu. Un vēl, men tā liekas, ka tie cilvēki, kuri toreiz 19padsmitajā uzdrošinājās ..., būtu ārkāāāāāāārtīgi nepatīkami pārsteigti, uzzinot, kā mēs šodien šeit dzīvojam un kas ar mums notiek. Tas ir par pamatu manai attieksmei un vienaldzībai. SVINĪBĀM ŠOBRĪD NAV PAMATA.

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2016. gada 12. novembris, 11:36:12 »
Diez, Ziemassvētkus tu svini?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2016. gada 12. novembris, 11:47:31 »
Diez, Ziemassvētkus tu svini?

Es baznīcā neeju, to biš kādā sakarā man svinēt? Ja par Ziemassvētkiem nosauc atlaižu un tirdzniecības buma svētkus, tad jā, to es izmantoju. Iepirkšanās ar atlaidēm mani interesē.