Autors Tēma: Baltie mēsli sakrituši...  (Lasīts 12302 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Baltie mēsli sakrituši...
« : 2016. gada 04. novembris, 13:37:55 »
Paskatos šorīt pa logu un gribas striķi ziepēt. Nē, nu es varu pieciest to draņķi janvārī/februāri, bet kad jau tagad, novembra sākumā, ziema iesākusies un, kā rādās, uz palikšanu! - vai tiešām šādos apstākļos tagad būs jāmokās garus nākamos 5 mēnešus?! :angry: :angry: :angry:   
Bļin, nu kāpēc es tik tālu ziemeļos esmu piedzimusi?!  :cry:

Atslēdzies ragana

Re: Baltie mēsli sakrituši...
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. novembris, 13:49:24 »
 :m: Kvadra, saulīt! Nebēdā, pēc ziemas nāk pavasaris. Man gan bija priecīgs prāts un Ziemassvētku noskaņa. Vismaz šorīt.

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. novembris, 13:55:29 »
Paskatos šorīt pa logu un gribas striķi ziepēt. Nē, nu es varu pieciest to draņķi janvārī/februāri, bet kad jau tagad, novembra sākumā, ziema iesākusies un, kā rādās, uz palikšanu! - vai tiešām šādos apstākļos tagad būs jāmokās garus nākamos 5 mēnešus?! :angry: :angry: :angry:   
Mieru, tikai mieru. Pirms gada sasniga pamatīgi oktobra beigās. Pēc tam pazuda uz ilgu laiku. Kāpēc lai šogad  būtu savādāk? :bird:

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. novembris, 14:08:58 »
Man tāpat kā kvadrai. Un ja vis novembris tāds, tad mierīgi var rēķināt 6 mēnešus

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2016. gada 04. novembris, 14:12:43 »
:m: Kvadra, saulīt! Nebēdā, pēc ziemas nāk pavasaris. Man gan bija priecīgs prāts un Ziemassvētku noskaņa. Vismaz šorīt.

Rakstiņš diezgan pasens. Bet šodien prasījās izlasīt.
http://www.iauto.lv/zinas/izklaide/1199-neliels-ziemas-stasts

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2016. gada 04. novembris, 14:14:41 »
Es atkal vakar iedomājos - ne īpaši forši, ja būtu piedzimusi pie ziemeļbriežiem. Tā kā - prieacāāājies :go_go:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2016. gada 04. novembris, 14:19:10 »
 :big_hug:
Mani mīļie! Jūs mani tik mīlīgi mierināt, ka gaišāks prāts palika  :)
Dip, no Tavas mutes Dieva ausī!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. novembris, 14:20:26 »
Lūk, kurš ir autors baltajiem mēsliem, ko čatā pieminēju.  Kvadra  :big_hug:

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2016. gada 04. novembris, 14:22:57 »
Nuuu, vispār es mierinu pati sevi :smoker:
Paskaitīju - kur Tu ņēmi 5 mēnešus????? Novembris, decembris, janvāris, februāris. Vissss. Martā jau sniegam tīkams izskats :saule:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2016. gada 04. novembris, 14:24:59 »
Lūk, kurš ir autors baltajiem mēsliem, ko čatā pieminēju.  Kvadra  :big_hug:
Nu nē taču. Kvadra to tikai patapināja no tā joku rakstiņa, ko te dip ielikusi. Krievu variantā skanēja белое гoвно. Man iepatikās.  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2016. gada 04. novembris, 14:27:58 »
Nū, marts arī mēdz būt auksts un sniegains. Kā kuro gadu. Dažreiz pat līdz pusaprīlim.
Es jau arī ceru, ka tik traki nebūs un martā jau nokusīs :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2016. gada 04. novembris, 14:31:41 »
Nuuu, vispār es mierinu pati sevi :smoker:
Paskaitīju - kur Tu ņēmi 5 mēnešus????? Novembris, decembris, janvāris, februāris. Vissss. Martā jau sniegam tīkams izskats :saule:

kur tev februārī " vissss" ! Martā sniegi un slidenumi stabili, vēl pat aprīli var pieskaitīt

Atslēdzies dip

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. novembris, 14:34:27 »
kur tev februārī " vissss" ! Martā sniegi un slidenumi stabili, vēl pat aprīli var pieskaitīt (c)

1. Martā sākas oficiāls un neoficiāls pavasaris.
2. Martā jau var sauļoties. Un labi sauļoties.
3. Martā Saule sniegu kusina ātros tempos.
4. Klausies, nenokod man dūšu, a?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. novembris, 14:55:14 »
Martā vienkārši ir gaisma tuneļa galā jau redzama, tāpēc marta sniegu vieglāk pārdzīvot, zinot, ka drīz vienalga neizbēgami nokusīs. Bet novembrī....  :(

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. novembris, 17:27:52 »
Inešuks no rīta čatā teica - smuki ir, skatoties pa logu. Pastaigāju pa Rīgu - nu, kamēr trāpījās tīrīta vai vismaz nesālīta ietve, tīri patīkami, jo diezgan silts, sniega pūkas plivinās..., ja sālīts netīrīts, jau putra, romantika zūd, kad jāšķērso iela, prātā vairs nāk tikai necenzētie vārdi - sniega šļura, peļķes platākas par metru, vietām līdz potītēm. :angry:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck