Autors Tēma: Pagājusī piecdiena  (Lasīts 1279 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Pagājusī piecdiena
« : 2016. gada 06. novembris, 22:30:37 »
Vispābā jau var raksturot vienā saliktenī - ''jo...maķ''.
Bet diena sākās interesanti. Izbraucot no mājas nekas par katastrofu neliecināja. Sākās ap Lielupes tiltu. Nez kādēļ satiksmes ātrums samazinājās uz 70 km/h. Reāli smiekls parāva Babītes pļavu viducī - kretīns ar pārvietojamo televizorradaru iekārtojās aiz ceļmalas žodziņa - ierastajā vietā. Vēl pāris kilometru un satiksme apstājās pavisam. Tā kā otrpusis jau divas nedēļas slinki zvilnēja lielajā krēslā un demagoģēja par "kādreiz ar žigulīti un vienīgajām riepām brauca cauru gadu", droši ieskaitīju sevi pie morāli piedrāztajām būtnēm - autiņam ne gāzes, ne bremzes nebija. Tikai baisa graboņa kaut kur dzīlēs apakšā (pretslīdes mau..ība).
Tā nu braucu ar pamīšus darbojošamies emocijām - sunisku prieku par dabas stihijas piekāstajiem radaristiem un mežonīgām dusmām uz superslinko otrpusi. Nē, nenositu. Pagaidām.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

Re: Pagājusī piecdiena
« Atbilde #1 : 2016. gada 07. novembris, 08:15:50 »
Mjā... tagad kaut kāds lipīgs apslinkums parādījies.

Savējam 6dien prasu, lai nažus uztrin, neko vairs jēdzīgi nevar nogriezt. Šis saka, ka pirmdien uztrīšot. HA! Nu tad pirmdien arī ēdīsi normālu ēdienu... Tomēr saņēmās un uztrina.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 07. novembris, 09:14:50 »
Mjā... tagad kaut kāds lipīgs apslinkums parādījies.

Savējam 6dien prasu, lai nažus uztrin, neko vairs jēdzīgi nevar nogriezt. Šis saka, ka pirmdien uztrīšot. HA! Nu tad pirmdien arī ēdīsi normālu ēdienu... Tomēr saņēmās un uztrina.

Tev jābrauc ar saviem nažiem pie mums -el. tecila darbojas baisi, man dažus nažus pilnīgi bail rokā ņemt

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 07. novembris, 09:19:02 »
Un par Cammas stāstu -man veicās mazliet labāk. Zināmā mērā. Aizbraucu trešdien mainīt uz servisu riteņus. Piesaku, lai paskatās, kas man tur noklab labajā pusē, kad griež stūri. Aizeju laiku pakavēt Slokas veikalos. Pēc stundas zvans -cienītā, esiet laimīga, ka vispār atbraucāt, kaut kāda vaina, ka būtu uz ceļa palikusi. Tagad laipni uz vilcienu, gaidiet ziņu.

Tā nu gaidu.