Autors Tēma: Galvasmežģis  (Lasīts 59882 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Daiquiri

Atb: Galvasmežģis
« Atbilde #660 : 2025. gada 20. februāris, 09:30:19 »
208. - manuprāt, ja skrumslājot vienu pluksīti, var iegūt 3 flukseļus (Murslei 2, Ņurslei 1), un, savukārt, no katra flukseļa var iegūt NNN šņukuriņus, tad Murslei būs 2x vairāk šņukuriņu kā Ņurslei

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #661 : 2025. gada 20. februāris, 11:03:14 »
Tie bija uzdevumi bērniem no grāmatas “Jautrā matemātika”. :)
Vēl viens

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #662 : 2025. gada 20. februāris, 12:28:25 »
Pēdējais:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #663 : 2025. gada 20. februāris, 12:31:33 »
Labs, re ko nozīmē starpdisciplīnu izglītība!! 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #664 : 2025. gada 20. februāris, 13:07:39 »
Labu miedziņu un saldus sapnīšus jums, mīļie skolnieciņi!  :m:

Kādi idioti visu šito izdomājuši un aostiprinājuši?!

P.S. Tīri bioloģiski pilnīga h***ņa - sanāk, ka cilvēkēdājs dienā apēda pārtikas daudzumu, kas vismaz divkārt pārsniedza viņa paša svaru.  Un pie tam necik neuzresnēja!  Vot man bi tādu vielmaiņu!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 20. februāris, 13:16:11 no kvadra »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #665 : 2025. gada 20. februāris, 13:17:13 »

Kādi idioti visu šito izdomājuši un aostiprinājuši?!
Tas NAV mācību līdzeklis skolām. :)  Nedaudz jautrības un fantāzijas bērniem nekad nav kaitējis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #666 : 2025. gada 20. februāris, 13:50:57 »
Bet par skumīgo Kārļonkuli nevienam nav atbildes?  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #667 : 2025. gada 20. februāris, 14:14:01 »
Kārļonkuls ir ar galvu slims, ja visu savu pieaugušo mūžu cer un gaida uz vienas anniņas piekrišanu   :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #668 : 2025. gada 20. februāris, 14:27:16 »
Starp citu, par starpdisciplīnu izglītību. Tā būtu ļoti laba lieta, ja bērni rēķinātu nevis par šņāpšļiem un cilvēkēdājiem, bet, piemēram, kādā laikā kādu attālumu pievārēs gepards, cik olas izdēj bruņurupucis, cik reizes Jupiters lielāks par Zemi, cik augsts kādā laika periodā izaug bambusa koks, cik siena gadā vajag trim govīm, ko var atļauties nopirkt par n naudas summu, cik kādas lietas var paņemt līdzi lidmašīnas bagāžā, lai nepārsniegtu atļauto svaru utt., utt.  Gan matemātikai atrastos lietišķs pielietojums, gan izziņas vērtība, no kuras kaut kas arī prātā aizķertos...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #669 : 2025. gada 20. februāris, 14:32:28 »
...īpaši par bruņurupuci un Jupiteru... lietišķs pielietojums  :f-palm: :f-palm: :f-palm:  Tur vispār zini, kurā debesspusē Jupiteru meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #670 : 2025. gada 20. februāris, 14:48:28 »
Labi, pārlabošu uz utilitārākām lietām - cik olas izdēj vista (un gailis  :mrgr: ) kopā nedēļā (kaut gan fakts, ka bruņurupucis vispār dēj olas nevis dzemdē bruņurupucēnus, varētu būt interesants jaunatklājums paaudzei, kuru  vecāki pat nezina, ka vistai priekš dēšanas gailis nav vajadzīgs).
Un Jupitera vietā var rēķināt kaut burciņu tilpumus kompota saliešanai. Tiešām, dies ar kaut kādu Jupiteru, es arī nezinu, kur tāds pie debesjuma būtu meklējams, bet kaut kā esmu bez tā līdz saviem gadiem iztikusi, vai ne... :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #671 : 2025. gada 20. februāris, 14:52:41 »
tādā ziņā piekrītu, ka vajadzētu mācēt sarēķināt cik ēdamkarotes 9% etiķa vajag, lai iegūtu 1L 1.5% marinādes :) :)  bet jaunieši jau neburko :)  un man šķiet cēloņsakarība vista --> ola --> vista arī viņiem ir sveša!!  fibonači skaitļi un trusīši vispār kosmoss, kurš mūsu platuma grādos trusi ēd??!   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #672 : 2025. gada 20. februāris, 15:04:10 »
Mhm, jaunieši neburko, toties ikdienā kontaktē ar šņāpšļiem, ņurkšķiem un cilvēkēdājiem. Goč pendel.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #673 : 2025. gada 20. februāris, 15:28:24 »
Mhm, jaunieši neburko, toties ikdienā kontaktē ar šņāpšļiem, ņurkšķiem un cilvēkēdājiem. Goč pendel.

nu uz to pusi... paklausos ko/kā mazbērni par datorspēwlēm apspriež - ne tādi vien mošķi izskan, es nemaz atkārtot nevaru!! :D

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #674 : 2025. gada 20. februāris, 17:11:50 »
man liekas sīkajiem ir interesantāk par cilvēkēdājiem nekā par kompota burciņām  :mrgr: