Autors Tēma: Precēties vai neprecēties  (Lasīts 18899 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Precēties vai neprecēties
« Atbilde #120 : 2016. gada 12. novembris, 19:09:52 »
Varētu padomāt, ka tā musļu sieviete uzdrošinās kaut ko domāt, nerunāsim nemaz par protestu. Aiz elementārām bailēm. Tu tiešām tici, ka laime var būt dzīvot pastāvīgās bailēs, ka, gribot kaut ko ārpus atļautā, vai pat nejauši - uz aizdomu pamata - vari tikt nomētāta ar akmeņiem un norauties skābi sejā? Nez, kāpēc tās, kuras pēc šitām eksekūcijām ir izdzīvojušas un nonākušas rietumos un preses gaismā, līdz ar to relatīvā aizsardzībā, pēkšņi atļaujas protestēt un aizstāvēt savas un pārējo sieviešu tiesības? Pēc Tavas teorijas viņām būtu jābūt laimīgām par ierādīto vietu un saņemto sodu. Nez kāpēc nav vis.

Un par Tavu laimīgo sievu vēl ir jautājums, cik patiesa viņa ir savā laimē "ar 4 kvaņķiem uz kakla un vīru - šovinistu", jo reālas izejas viņai nav, neriskējot zaudēt bērnus. Patiesību Tu, būdams vīrs un vīrietis ar atbilstošiem uzskatiem plus nespēju un nevēlēšanos saprast jebko citu ārpus sava rāmīša, diez vai uzzināsi. Man gan ir sanācis parunāt ar vienu otru "zelta būrīša" iemītnieci. Atziņas nav Tev glaimojošas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #121 : 2016. gada 12. novembris, 19:20:20 »
Zigīti, personīgi pazīstu sievietes, kas dzīvo ar pakistāņiem utt., zinu no iekšpuses, tāpēc par šiem jautājumiem ar mani nemaz neplāti muti.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #122 : 2016. gada 12. novembris, 19:21:53 »
Varētu padomāt, ka tā musļu sieviete uzdrošinās kaut ko domāt, nerunāsim nemaz par protestu. Aiz elementārām bailēm. Tu tiešām tici, ka laime var būt dzīvot pastāvīgās bailēs, ka, gribot kaut ko ārpus atļautā, vai pat nejauši - uz aizdomu pamata - vari tikt nomētāta ar akmeņiem un norauties skābi sejā? Nez, kāpēc tās, kuras pēc šitām eksekūcijām ir izdzīvojušas un nonākušas rietumos un preses gaismā, līdz ar to relatīvā aizsardzībā, pēkšņi atļaujas protestēt un aizstāvēt savas un pārējo sieviešu tiesības? Pēc Tavas teorijas viņām būtu jābūt laimīgām par ierādīto vietu un saņemto sodu. Nez kāpēc nav vis.

Un par Tavu laimīgo sievu vēl ir jautājums, cik patiesa viņa ir savā laimē "ar 4 kvaņķiem uz kakla un vīru - šovinistu", jo reālas izejas viņai nav, neriskējot zaudēt bērnus. Patiesību Tu, būdams vīrs un vīrietis ar atbilstošiem uzskatiem plus nespēju un nevēlēšanos saprast jebko citu ārpus sava rāmīša, diez vai uzzināsi. Man gan ir sanācis parunāt ar vienu otru "zelta būrīša" iemītnieci. Atziņas nav Tev glaimojošas.

Trix, katram mums ir savi rāmīši, arī Tev. Dažādi, protams, bet katrs no mums ne bez rāmīša ...
Reliģiska (ticības) rakstura disputi ir paši mazproduktīvākie. Redzi, šeit starp mums jau kādu laiku notiek tāds disputs. Fundamentālā atšķirība ir apstāklī, ka Tu tici medijiem+oficiālajai rietumu propagandai, bet es - nē. Rezultātā tas, ko Tu uzskati par argumentu, priekš manis tāds nav. Un - otrādi. Nomētāšana akmeņiem un skābe sejā ir mīļākie rietumu propagandas jājamzirdziņi, pie tam, ja LV sieviete izmet zīdaini miskastē, tad tas nav arguments, lai par tādām pašām uzskatītu visas latvietes. Attiecībā uz jautājumiem par to, ka kkur viens idiņš tiek pie skābes ... (ja, protams, tā nav vispār preses "pīle" tipa kā meteorīta nokrišana pie Mazsalacas), šāds princips vairs nedarbojas. Tādi Tavuprāt ir visi viņu vīrieši.

Par manu sievu ...
Ja pajautāsi mūsu sievietēm, kurš no diviem ir tas, kurš izdara gala izvēli, vairākums atbildēs, ka partneri izvēlas sieviete. Būtu interesanti zināt, kā sievietēm tā gadās? Vispirms izdara izvēli, paņemot sev pilnīgi nepieņemamu vīrieti. Pēc tam, nabadzīte, piedzemdē vēl 4 bērnus ... (A vispār tās pašas sievietes Tev pateiks, ka, ja sieviete negribēs, nekādu bērnu nebūs). Vot, te man rodas nesaprašana! Ka viņa, nabadzīte, ir nonākusi tādā strupceļā?  :sarcasm:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. novembris, 19:37:33 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #123 : 2016. gada 12. novembris, 19:45:40 »
Zigīti, personīgi pazīstu sievietes, kas dzīvo ar pakistāņiem utt., zinu no iekšpuses, tāpēc par šiem jautājumiem ar mani nemaz neplāti muti.

Ja Tu zinātu, cik es pazīstu tādas sievietes, kuras dzīvo ar LV vīriešiem un vīriešus, kuri dzīvo ar LV sievietēēēēm !!!!!!!!  :sarcasm:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #124 : 2016. gada 12. novembris, 19:52:11 »
Un tad, Zigīt? Tu runā par lietām, kuras ne acīs neesi redzējis. Un stādi par paraugu. Pats nezini, ko. Ja tev ir meita, tad padomā.. Un vēlreiz padomā.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #125 : 2016. gada 12. novembris, 20:11:39 »
Nemāku noklausīties. Tak pasaki divos vārdos.

Nav Windowsa?

Nē, nav raidījuma, Raimond!

Tiešam satīrījuši aiz sevis? Divos vārdos - meitene stāsta, ka apkārt redzamais uzspēlētais seksīgums vienmēr un visur viņai liekas pārspīlēts , viņu pagaidām neinteresē tas liekas uzspiests no malas. Vecāki viņai to esot iemācījuši. Ja nemaldos, viņai bija 10 vai 11 gadi. Raidījums par vides seksualizāciju - esot tāda vai ne.

Tad nu raidījuma viešņas par to iesmej.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #126 : 2016. gada 12. novembris, 20:22:18 »
A kas tur apsmejams? Un kādā sakarā tādus jautājumus apspriež ar bērnu?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #127 : 2016. gada 12. novembris, 20:44:13 »
Kaut kur ir teksta pieraksts. Meitene tāda ļoti prātīga, konkrēta un nemulst.
Un apsmiet tur nebija par ko.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #128 : 2016. gada 12. novembris, 20:45:20 »
Vaimandieniņ, cik lappušu pierakstīts! Tak laikam jau vajadzēja tomēr jautājumu paplašināt un pieminēt, ka doma bija par diviem jauniem cilvēkiem (eiropiešiem, nemusulmaņiem), viens vēl studē, viens tikko izstudējis. Abi kopā jau gadus 5.  Sparīgi domā par nākotni. Kā vēcākiem jau mums/man nav jāiejaucas, bet tas jau neliedz tikpat sparīgi funktierēt visus par un pret.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #129 : 2016. gada 12. novembris, 20:56:54 »
Vaimandieniņ, cik lappušu pierakstīts! Tak laikam jau vajadzēja tomēr jautājumu paplašināt un pieminēt, ka doma bija par diviem jauniem cilvēkiem (eiropiešiem, nemusulmaņiem), viens vēl studē, viens tikko izstudējis. Abi kopā jau gadus 5.  Sparīgi domā par nākotni. Kā vēcākiem jau mums/man nav jāiejaucas, bet tas jau neliedz tikpat sparīgi funktierēt visus par un pret.

Es no Tava tēmas pieteikuma sapratu, ka esi nodzīvojusi ar vīrieti kopā 25 gadus un tagad domā, mož tomēr ar šo apprecēties, bet varbūt nevajag... :D
Kā parasti - jo skopāka tēma, jo vairāk variantu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #130 : 2016. gada 12. novembris, 21:19:53 »
Jauniešiem vēl precēties par agru. Ja puisim zem 30, tad vispār.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #131 : 2016. gada 12. novembris, 21:21:19 »
Nu tur tā, lieta, ka, tieši būdama precējusies tos daudzos gadus, sāku domāt, vai vispār vajadzēja.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #132 : 2016. gada 13. novembris, 08:37:19 »

Oi, Broņ, a paziņot, ka visu zini no iekšpuses a ko zini, kā tur ir - nestāstīt, nav mutes plātīšana?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #133 : 2016. gada 14. novembris, 09:48:47 »
Jauniešiem vēl precēties par agru. Ja puisim zem 30, tad vispār.

kā tad tā?? lai precētos (jo tā ir atbildība!) ir par agru?? bet lai bezatbildīgi "mīlētos" nav par agru?? jeb puisis līdz 30 gadiem sit kulakā? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #134 : 2016. gada 14. novembris, 13:51:25 »
kā tad tā?? lai precētos (jo tā ir atbildība!) ir par agru?? bet lai bezatbildīgi "mīlētos" nav par agru?? jeb puisis līdz 30 gadiem sit kulakā? :)
gan jau līdz 30 būs apguvuši kontracepcijas pamatus... Tad kāda tieši tur atbildība?