Autors Tēma: Precēties vai neprecēties  (Lasīts 18909 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Precēties vai neprecēties
« Atbilde #105 : 2016. gada 12. novembris, 14:55:16 »
Vispārīgi - jā, neko nesaku, bet sēdēt solā un rēķināt izteiksmes? Nu atzīstās, cik procentiem sieviešu dzīvē funkcijas atvasinājums ir bijis noderīgs? Vai decimāllogaritmi?
Par dumajiem musulmaņiem ... Viņi (tie, kuri praktizē) citās lietās toties ir trīs galvas tiesas pārāki par jebkuru rietumnieku.

Matemātika attīsta loģiku... un ir sievietes, kas strādā arī darbos, kur tas ir nepieciešams... tiem pašiem pārtikas tehnologiem, ja vēlās iegūt augstāko izglītību, bez matemātikas, fizikas nu nekādīgi, jo ar pavārmākslu vien tas pasākums neaprobežojās...

Tai skaitā, lai bērns sekmīgi apgūtu skolas vielu, mātei ar viņu nākās strādāt, maz ir tēvu, kas sēž ar bērniem pie grāmatām...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #106 : 2016. gada 12. novembris, 15:58:41 »
Par dumajiem musulmaņiem ... Viņi (tie, kuri praktizē) citās lietās toties ir trīs galvas tiesas pārāki par jebkuru rietumnieku.
Korāns un džihads?
Bagātajiem naftiniekiem, baidos, lielai daļai ir rietumu izglītība.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #107 : 2016. gada 12. novembris, 17:49:23 »
Korāns un džihads?
Bagātajiem naftiniekiem, baidos, lielai daļai ir rietumu izglītība.

Runa ir par ko citu. Runa nav par izglītību. Runa ir, piemēram, par to, ka homoseksuālisms nekad (es tā ceru) netiks atzīts par normu. Zinot to koncepciju, es varu pateikt, ka daudzkas ļooooti noderētu latviešiem. Pašiem dzīve būtu labāka. Un, ja beigs mērkaķoties pakaļ rietumiem, tad nebūt nav izslēgts variants, kad kāda pilsēta kļūs tādā pašā statusā kā Bagdāde savulaik. Vēsture rāda, ka var, ja piepūlas un grib.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #108 : 2016. gada 12. novembris, 18:05:01 »
http://lr1.lsm.lv/lv/lr/arhivs/?__uri=lv/lr/arhivs/&channel=1&d=9&m=10&y=2014&page=1

9.okt. 15.00 Ģimenes studija.

Noklausamies raidījumu. Pievēršam uzmanību meitenes vecumam un attieksmei pret pārmērīgu seksualizāciju un mācīto dāmu irgošanos.

Iveta Ķelle, biedrības "Papardes zieds" valdes priekšsēdētāja

Zanda Rubene, LU Pedagoģijas fakultātes profesore

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #109 : 2016. gada 12. novembris, 18:06:26 »
Klausamies ierakstu un domājam.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #110 : 2016. gada 12. novembris, 18:09:30 »
Nemāku noklausīties. Tak pasaki divos vārdos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #111 : 2016. gada 12. novembris, 18:30:41 »
Nepastāv homoseksuālisma neglorificēšana bez sieviešu apspiešanas? Obligāti jābūt komplektā?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #112 : 2016. gada 12. novembris, 18:38:13 »
Nepastāv homoseksuālisma neglorificēšana bez sieviešu apspiešanas? Obligāti jābūt komplektā?

Trix, nu mēs taču šo tēmu jau viereiz izrunājām! Atceries Ļubu no Upupinskas, kuru vīrs iekausta! Tas, ka kāds uzskata, ka, teiksim, mana sieva ir nabadzīte ar 4 kvaņķiem uz kakla un vīru - šovinistu, ... tas taču nebūt nenozīmē, ka viņa pati tieši tā jūtas. Tas tā, īsumā, tās, vecās diskusijas Zigfrida nostājas izklāsts. Ir tāds labs teiciens - nejautājiet CNN, NBC vai Fox, vai musulmaņu sieviete jūtas apspiesta? Pajautājiet viņai pašai! Bet taču neviens nejautās - rietumu propagandas cietoksnis sašķobīsies un nedo' dies' vēl ņems un sabruks!  :)
Un cik gan izdevīgi ir pūst šādus mītus aizvien lielākus un lielākus!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #113 : 2016. gada 12. novembris, 18:45:56 »
... un kā atbilde uz Tavu jautājumu, nē, iespējams, vairs nepastāv.
Pirms laika viens no ASV prezidentiem (neatceros - Bušs jaunākais vai Obama) publiski izteicās, ka turpmāk valstu demokrātiskums tikšot vērtēts, pastiprinātu uzmanību pievēršot geju un lesbiešu tiesībām. Es ceru, ka man nav Tev jāskaidro, ko šodien nozīmē jēdziens "G un L tiesības". Citiem vārdiem, - gribi būt tēvoča Sema sarakstā demokrātisko valstu vidū - laipni lūdzam, - viendzimuma laulības, iespējas adoptēt, utt.! Nē? Nu, tad no saraksta - ārā! Bet mūsējie politiķi taču grib tai sarakstā būt!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #114 : 2016. gada 12. novembris, 18:53:33 »
Nemāku noklausīties. Tak pasaki divos vārdos.

Nav Windowsa?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #115 : 2016. gada 12. novembris, 18:55:00 »
Zigīti, vidusmēra musulmaņu sieviete nekā nejūtas un nedomā par apspiestību, bet jebkura mūsu sieviete tādā sviestā nespēj dzīvot. Eiropā gan viņas laižas no saviem večiem un izmanto iespējas, kad vien tas iespējams.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #116 : 2016. gada 12. novembris, 18:56:01 »
Nē, nav raidījuma, Raimond!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #117 : 2016. gada 12. novembris, 19:03:20 »
Cilvēks parasti neizjūt tā trūkumu, ko nepazīst. Kopš dzimšanas nedzirdīgs vai neredzīgs bērns jau arī neizjūt to, ka neredz vai nedzird... Bet, ja bērns dzirdi vai redzi ir zaudējis vēlāk, kad jau izjutis šīs maņas priekšrocības, viņš izjūt lielu zaudējumu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #118 : 2016. gada 12. novembris, 19:05:44 »
Zigīti, vidusmēra musulmaņu sieviete nekā nejūtas un nedomā par apspiestību, bet jebkura mūsu sieviete tādā sviestā nespēj dzīvot. Eiropā gan viņas laižas no saviem večiem un izmanto iespējas, kad vien tas iespējams.

Vai, vai, vai! Un kādā kategorijā Tavā dalījumā (mūsu vai nemūsu) ir tās latvietes, kuras jau gadu gadus dzīvo ar vīriem visādās pakistānās un vēl nez' kur? Un vai maz tādu ir? Par to gan oficiālā statistika klusē, lai arī es pats zinu vienu bariņu, kuras y LV, y viņu dzimtenēs ar visādiem sīriešiem un pakijiem laimīgi precējušās dzīvo. Zini, viena apspiestā latviete/eiropiete Pakistānā tādu žurnālu sievietēm "Hiba" izdod! Nez' nez' kā viņas vīrs - apspiedējs ir ko tādu pieļāvis!!!???

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #119 : 2016. gada 12. novembris, 19:08:04 »
Cilvēks parasti neizjūt tā trūkumu, ko nepazīst. Kopš dzimšanas nedzirdīgs vai neredzīgs bērns jau arī neizjūt to, ka neredz vai nedzird... Bet, ja bērns dzirdi vai redzi ir zaudējis vēlāk, kad jau izjutis šīs maņas priekšrocības, viņš izjūt lielu zaudējumu...

... Cita, es ceru, ka Tu man piekritīsi, ka uz pasaules dzīvo cilvēki ar dažādām vērtību sistēmām! ... un manējā/Tavējā/mūsējā nav vienīgā pareizā.  Vai varbūt pasaule tiešām ir melnbalta?