Autors Tēma: Par laulību  (Lasīts 4766 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Par laulību
« Atbilde #15 : 2016. gada 11. novembris, 17:04:42 »
Esmu laulības aizstāve, bet pati nekad neprecētos  :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2016. gada 11. novembris, 19:05:32 »
Brom - nu neesi tik naivs, lai iedomātos, ka nauda tikai paša pelnīta (ar IQ gūta) - ir jau vēl čupa bagāto memmesdēliņu-pļurdaku.
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 11. novembris, 23:50:43 »
Lai nonāktu pie secinājuma, ka nafig jāprecas, pašam ir jābūt precētam, nu vismaz kādu laiku. Jā, normāla, pašpietiekama sieviete bez laulības mierīgi var iztikt. Bet, kamēr neesi precējusies, par to neesi pārliecināta.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2016. gada 12. novembris, 20:39:13 »
Ir, ir! Broņa, tu esi zelts! Tu vārdos pateici to ideju, kuru es te sevī nēsāju, nēsāju, bet vārdiski izteikt nepratu. Kā naglai uz galvas!
Piekrītu tev pilnībā!
Oi, nu pilnīgi miers iestājās.....

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2016. gada 13. novembris, 12:21:07 »
Tik daudziem,pa sāpītei šai sakarā  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2016. gada 20. novembris, 09:57:22 »
Mazliet ar novirzi no tēmas. Kaimiņos jau 25 gadus kopā nodzīvoja pāris, abiem ap 70. neprecēti. Kungs ilgi slimoja, nu ir aizgājis. Labi, ka mājas īpašniece ir sieva (jeb kā lai sauc neprecēto sievieti gados?), bet vienalga, ar sociālajiem pabalstiem, papildus pensijām, ko izmaksā, ir problēma -nepienākas. Tā kā -jaunībā var darīt, kā grib, bet vecumdienās lietas labāk sakārtot.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2016. gada 20. novembris, 12:49:16 »
Kur ir spogulis, to Tu pats zini.

Teiciens būtiski atšķiras: "sila jestj, uma ņje nado", tobiš prāts varbūt ir, bet reizēm ar spēku var ko atrisināt, un miers. Pričom spogulis? Ja es vakar bērnu apēstu, tu šodien ar vienam mazulim ķertos klāt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2016. gada 20. novembris, 12:58:24 »
Par šo teicienu gan es tā vis nepiekristu. Krievi šo teicienu izmanto gadījumos, kad tā vietā, lai burciņu eleganti atskrūvētu, KĀDS to vienkārši sasit ar akmeni. Ar krietni vien sarkastisku nokrāsu.
Jums abiem šajā gadījumā labāk piestāvētu ''slišit zvon, da ņe znajet, gde on''...
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 20. novembris, 18:07:05 »
 :blushing:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2016. gada 23. novembris, 14:50:34 »
Lai nonāktu pie secinājuma, ka nafig jāprecas, pašam ir jābūt precētam, nu vismaz kādu laiku. Jā, normāla, pašpietiekama sieviete bez laulības mierīgi var iztikt. Bet, kamēr neesi precējusies, par to neesi pārliecināta.

Tas nu gan nav tiesa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2016. gada 23. novembris, 14:53:29 »
Precizeeshu- nepretendeeju uz normaalas statusu, vb taapeec ne viss jaaapguust uz personiigaas aadas ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 23. novembris, 19:00:31 »
Inešuk, no malas tas laulības purvs nav tik labi saskatāms.. pastāv vēl kaut kāda ilūzija.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2016. gada 29. novembris, 00:10:30 »
laulības purvs ??? :rat: :rat:
jezzz..es pat savas pirmās precības ,kuras bija bikuc neizdevušas, neuzdrošinos saukt par purvu  :confused: es drīzāk teiktu tā,ka varējām jau i neprecēties lai to uzzinatu, bet tad bija citi laiki un kartības labad bija japrecas... :)
a Ineshukam kas tad atliek ,ko teikt  :thinking: ,kā vien deklareet,ka pati gudra un jau piedzimusi zin,ka visi veči cūkas  :rofl:
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2016. gada 29. novembris, 12:20:07 »
Mellene... nu tev kotletes ar suu... vienaa maisaa...

Bet vanu pirmoreiz...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2016. gada 29. novembris, 12:35:28 »
 :m:
IG- mellenessniega