Autors Tēma: Sekss formā?  (Lasīts 7047 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Sekss formā?
« : 2016. gada 11. novembris, 09:10:11 »
Klīst apgalvojums, ka forma ir seksīgi. Nu budina. Protams nestabīlākās nervu sistēmas. Kapēc? To taču vienalga velk nost, pie kam, ja ir iejājis vīrs pa taisno no mācībām, tad tur līdzi iet ķivere, uzkabe, ziemā 3. līmeņa veļa, kāmēr novelk.... . Jeb tas ātrajam, praktiski neko nenovelkot, lai ieķertos uzkabē un padziļināti izjustos? Vai mīts?

Atslēdzies Emīlija

Re: Sekss formā?
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. novembris, 09:12:30 »
Tfu tu, tēmas pieteikumu izlasīju "sekss forUmā..."

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. novembris, 09:13:48 »
Fantāzija un realitāte. Nav dziļi psiholoģijā jārokas, lai galus atrastu.

Manu personīgo fantāziju forma neierosina. Un kas ar tām medmāsiņām utt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. novembris, 09:16:07 »
Fantāzija un realitāte. Nav dziļi psiholoģijā jārokas, lai galus atrastu.

Manu personīgo fantāziju forma neierosina. Un kas ar tām medmāsiņām utt?

Arī forma it kā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. novembris, 09:17:08 »
Tfu tu, tēmas pieteikumu izlasīju "sekss forUmā..."

Mjā, šito esam kaut kā ielaiduši.... .

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. novembris, 09:18:53 »
Es jau par to pašu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. novembris, 09:31:15 »
Elementārs miljongadu atavisms - izvēlēties stiprāko tēviņu, kas nodrošinās tavu gēnu nodošanu tālāk. Pēc dažu gadu tūkstošu attīstības konkrētā virzienā - forma = spēks&vara. Viss.  Forma ir nosacījuma reflekss. Tālāk strādā hormoni, kas reaģē uz testosteronu. Ja izaudzinātu paaudzi mātīšu, kas redzētu stiprākos tēviņus ģērbtus puķainā kreklā un zeķbiksēs, tās mestos uz puķainu kreklu un zeķbiksēm, bet tu ar savu formu varētu šiem pienest ūdeni un ar palmas zaru atgaiņāt mušas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. novembris, 09:35:37 »
Forma ir nosacījuma reflekss.
Uuun - uz Tevi konkrēti darbojas? Mani it kā ne armijnieki, ne ugunsdzēsēji neiedvesmo..

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. novembris, 09:35:38 »
Klīst apgalvojums, ka forma ir seksīgi. Nu budina. Protams nestabīlākās nervu sistēmas. Kapēc? To taču vienalga velk nost, pie kam, ja ir iejājis vīrs pa taisno no mācībām, tad tur līdzi iet ķivere, uzkabe, ziemā 3. līmeņa veļa, kāmēr novelk.... . Jeb tas ātrajam, praktiski neko nenovelkot, lai ieķertos uzkabē un padziļināti izjustos? Vai mīts?
Forma - spēks. Vara.
Dakterforma - klāt intelekts.
Tiesneši, advokāti, prokurori - mantijās. Nenormāli seksīgi :rat: Bet tur var būt savdabīgas seksa rotaļas :cool:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. novembris, 09:37:42 »
Tiesneši, advokāti, prokurori - mantijās. Nenormāli seksīgi
Oi, šitāda dažādība priecē. Nebūtu iedomājusies.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. novembris, 09:51:58 »
"Tiesneši, advokāti, prokurori - mantijās. Nenormāli seksīgi :rat: Bet tur var būt savdabīgas seksa rotaļas :cool: "

O, atcerējos. Vienreiz tiesā pretējās puses advokāte kā iekāpa mantijā - nesaturama rēka parāva. Nu tāda ņjaša....

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2016. gada 11. novembris, 09:59:00 »
Uuun - uz Tevi konkrēti darbojas? Mani it kā ne armijnieki, ne ugunsdzēsēji neiedvesmo..
Plika forma - nē. Pret armijas formām man ir drīzāk pretēja reakcija, jo strādā iegūtais reflekss "armija nozīmē iznīcību".
Bet nevaru noliegt rumpja reakciju uz spēku, īpaši uz spēka kombināciju ar intelektu un džentlmeniskumu. Tikai es neesmu tīrs eksperimenta subjekts, man vienmēr ir pieticis prāta nevirināt kājas katram, kas palaiž kādu feromonu. Bet liela daļa cilvēku tomēr nav samaitāti ar intelektu un izcilu saprātu, un vairāk klausa instinktiem - par ko arī mans sākotnējais izvedums.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #12 : 2016. gada 11. novembris, 10:29:11 »
Man patīk vīrieši halātos - tādos, ko nēsā dakteri un zinātnieki. Un es pat zinu, kur šitai patikšanai kājas aug :) - vidusskolas laikā es vasarās strādāju radio rūpnīcā un tur ēdamzālē varēja redzēt pusdienojam tādus smukus džekiņus halātos no laboratorijām ;)
Uz ugunsdzēsēju arī pavilktos, uz militārajām formām ne tik ļoti, acīmredzot arī Trix variants un tas ir pat ļoti izplatīts. Atceros, es padomju laikos no viena potenciāla armijas brūtgāna kratījos vaļā un viņš ar dziļu sāpi sirdī teica - vi latiški vojennih ņe ļubite.     
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. novembris, 10:39:58 no Samotrākes Nīke »
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 11. novembris, 10:33:14 »
uz militārajām formām ne tik ļoti, acīmredzot arī Trix variants un tas ir pat ļoti izplatīts. 

Traka lieta tās fobijas.

Atslēdzies dip

« Atbilde #14 : 2016. gada 11. novembris, 10:46:34 »
Traka lieta tās fobijas.
Tās pat nav fobijas. Atceros, ka krievu laikos, ieraugot karavīru vai ofiņu, uzreiz iedomājos par veļas ziepēm. Par sajutu to smaku. Kaut kāda dīvaina asociāciju ķēde.