Autors Tēma: Sekss formā?  (Lasīts 7057 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Sekss formā?
« Atbilde #15 : 2016. gada 11. novembris, 12:17:12 »
Militārajai formai ir viena psiholoģiski iedarbīga lieta - jebkuras bruņas/uzpleči padara vīrieti plecīgāku, vīrišķīgāku. Tas arī viss. Laboratorijas virsvalki vēl arī simulē uzvalku - nosvērta, labklājīga un labi kopta tēla atribūtu. Nez vai gruzčika Fedjas nospeķotais zili-pelēki-melnais ķitelis kādu sabudinās...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2016. gada 11. novembris, 12:28:39 »
Sekss formā.

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2016. gada 11. novembris, 12:32:12 »
Nez, es šitajos nošļauptajos pleciņos vīrietību neredzu.
Padlaika parādes formas - tur jā.
Starp citu, uzvalks arī turpat - ar polsteriem neesošo plecu uzprišināšanai, bet kaut kā uz uzvalciņu ļaužas ne pārāk pavelkas.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2016. gada 11. novembris, 13:22:04 »
Vīrieša apģērbam ir liela nozīme.Var to saukt arī par formu  :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 11. novembris, 13:33:13 »
Trix - tas, ko Tu te ieliki, iederās kategorijā ''gruzčika Fedjas nospeķotais zili-pelēki-melnais ķitelis'' tikai vēl krāsa tāda...nu tāda... kakaina.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2016. gada 11. novembris, 13:47:49 »
Camma, tas, ko es te ieliku, - ja nu nezini, - ir Latvijas armijas formas tērps. Ja jau mēs par armijas formām.
Savas pretenzijas izsaki dizaineriem.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #21 : 2016. gada 11. novembris, 13:49:22 »
Šitāds vienreiz stāvēja puskrēslā pie meža autobusa pieturā un pamanīju tikai tad, kad braucu garām.
Tā ir maskēšanās forma, kuras funkcija ir saplūst ar apkārtējo vidi. Teorētiski varētu būt pievilcīga panseksuālistēm, kas seksuālo saskata visur, arī dabā.

Bet ja nopietni - normāli pašūta, labu augumu izceļoša forma.

Atslēdzies nure

« Atbilde #22 : 2016. gada 11. novembris, 14:37:19 »
Uzvalks arī ir forma, un man uzvalki patīk!

Atslēdzies itta

« Atbilde #23 : 2016. gada 11. novembris, 15:00:15 »
Man patiik,  viiriesi uzvalkos un formaas parasti tad tomeer savaacaas un viirietis izstaas peec viiriesa ne peec gruutas jautaajumziimes :p kaada kuram veeders pa prieksu un deguns velkas pa zemi un kupris kaa vecteevam... brrrr...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2016. gada 11. novembris, 15:39:22 »
Nē, Trix- nezināju gan. A vot dizaineri personīgi pazīstu.
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2016. gada 11. novembris, 16:44:35 »
Man patiik,  viiriesi uzvalkos un formaas parasti tad tomeer savaacaas un viirietis izstaas peec viiriesa ne peec gruutas jautaajumziimes :p kaada kuram veeders pa prieksu un deguns velkas pa zemi un kupris kaa vecteevam... brrrr...
Emmm... nu tomēr vīrietis ir vīrietis, neatkarīgi, kas mugurā. Vēlams, lai plati pleci un šauri gurni, āmen.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2016. gada 11. novembris, 19:00:58 »
Nez, es šitajos nošļauptajos pleciņos vīrietību neredzu.
Padlaika parādes formas - tur jā.
Starp citu, uzvalks arī turpat - ar polsteriem neesošo plecu uzprišināšanai, bet kaut kā uz uzvalciņu ļaužas ne pārāk pavelkas.

Drusku offtopiks. Un kā viņi soļo parādēs! Bļin, kā tādi pāķi. 86. gada parādei Tallinā trenējāmies nedēļu pa naktīm. Galvas visiem vienādi pagrieztas, ierindas solis, kājas visiem vienādā augstumā soļojot, rindas - taisnas. A te ... Vienreiz paskatījos parādi TV ...  :cry: Atvainojiet, vemt gribējās. No tā laika nebojāju sev nervus - neskatos un neinteresējos.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2016. gada 11. novembris, 19:19:38 »
Nevru nepiekrist.
It kā jau no vienas puses kāda starpība, plika pokazuha un pilnīga bezjēdzība tā parāde, bet no otras puses - kāda lāpsta, tāda bedre.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2016. gada 11. novembris, 19:28:10 »
Plika forma - nē. Pret armijas formām man ir drīzāk pretēja reakcija, jo strādā iegūtais reflekss "armija nozīmē iznīcību".
Bet nevaru noliegt rumpja reakciju uz spēku, īpaši uz spēka kombināciju ar intelektu un džentlmeniskumu. Tikai es neesmu tīrs eksperimenta subjekts, man vienmēr ir pieticis prāta nevirināt kājas katram, kas palaiž kādu feromonu. Bet liela daļa cilvēku tomēr nav samaitāti ar intelektu un izcilu saprātu, un vairāk klausa instinktiem - par ko arī mans sākotnējais izvedums.

Šie un līdzīgie teksti mani ir ieintriģējuši.
Vot, gribētos uzzināt tos kritērijus, pēc kuriem vadās tās sievietes, kuras sevi uzskata par augstākām, nekā tās, kuras vadās pēc instinktiem. Labi, to, ka vīrietim ir pieļaujams būt kā ... plēvem, botāniķim mammas jakā vai alnim ar nopērta suņa acīm, tas nu tā kā būtu skaidrs, bet kas tālāk? Kādi ir tālākie kritēriji?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2016. gada 11. novembris, 20:30:44 »
Nezinu kā visiem, bet ir rotas, kur parādes treniņš/mēģinājums ir 1 - 2 gab.. Nu nav tā prioritāte. Drīzāk treniņa laikā pamatā atšķiro galīgos ķepaiņus.

P.s. Forma iekš foto ir lauka (kaujas) forma. Ir vairāki veidi - atšķirās kabatas, ceļu sargu nišes, dizains ir praktiski NATO, LV ir savs pikseļu dizains, ko nespecs vispār neatšķirs.