Autors Tēma: labas lietas svētkos - TV  (Lasīts 2547 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

labas lietas svētkos - TV
« : 2016. gada 11. novembris, 09:51:04 »
1)  Pelnu sanatorija - šovakar LTV1 pl.21.45

2)  "Gūtenmorgens un Vienciems"- 18.novembrī , LTV1 18.50 (starp svētku koncertu un Vējoņa uzrunu :)  neesmu redzējusi, bet filma par Gūtenmorgena ceļojumu kosmosā galīgi nebija svinīga :) )

3) "Ausma" - !!!!! - nezinu , kad rāda, bet iesaku. Skatījāmies kinoBizē ( mazs kinoteātrītis vecā dzīvoklī Elizabetes ielā, fīlings izcili piemērots tādai nekomerciālai filmai.) Pa TV nebūs tiiik forši, bet būs labi :)

4) Mazie laupītāji un Ūdensbumba resnajam runcim - 18.nov no rīta

Atslēdzies dip

Re: labas lietas svētkos - TV
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. novembris, 10:05:44 »
1)  Pelnu sanatorija - šovakar LTV1 pl.21.45

2)  "Gūtenmorgens un Vienciems"- 18.novembrī , LTV1 18.50 (starp svētku koncertu un Vējoņa uzrunu :)  neesmu redzējusi, bet filma par Gūtenmorgena ceļojumu kosmosā galīgi nebija svinīga :) )

3) "Ausma" - !!!!! - nezinu , kad rāda, bet iesaku. Skatījāmies kinoBizē ( mazs kinoteātrītis vecā dzīvoklī Elizabetes ielā, fīlings izcili piemērots tādai nekomerciālai filmai.) Pa TV nebūs tiiik forši, bet būs labi :)

4) Mazie laupītāji un Ūdensbumba resnajam runcim - 18.nov no rīta

Palnu sanatorija - nu nezinu, nezinu, kā būs skatīt šo filmu TV.
Ausma - tā laikam ir pirmā filma, kad nevarēju atbildēt uz jautājumu - par ko ir filma:)) Arī skatījos Bizē.

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. novembris, 10:07:51 »
pelnu, pelnu, pelnu :banhead:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. novembris, 10:21:20 »
Ausma - mums tā filma ļoti patika :)  tā bija tāāāda Pakalniņa, tik ļoti viņas stilā. Laikam tāpat kā citi priecājas par Vudij Allen jaunākajām filmām, saskatot tajās viņa vecās iezīmes, tā es jau sāku par Pakalniņu fanot.  Tas šīzīgums ir vienreizējs. Un `bija vērtētāji, kas filmā saskatīja dažādas patriotiskas un kritiskas lietas, visādas gudras tēmas. Par to nezinu, bet tur bija tādas aktieriskas pērles JRT tipiskā stiliņā, tie kadri ar tām vistām, tur nianses jāredz:)

dip -kinoBize kolosāla vieta , vai ne?

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. novembris, 10:30:55 »
Ja kāds noskaidro, kad rādīs Ausmu, lūdzu, ierakstiet šeit.

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. novembris, 10:44:00 »
dip -kinoBize kolosāla vieta , vai ne? (c)
Savdabīga. Vienmēr gaidu, kad būšu vienīgā skatītāja. Vēl nav sanācis:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. novembris, 15:08:55 »
Pelnu sanatorija esot drūma-diez vai skatīšos, bet pārējās gan (Gūtenmorgenu dēļ Keiša).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. novembris, 15:44:07 »
Es redzēju to Gūtenmorgenu, kur viņi (viens bija Ģirts Krūmiņš) sēdēja mašīnā, apkārt kaut kas šīzīgs notika , skatītāja emocijas vēl paspilgtināja tas, ka filmu rādīja Blaumaņa ielā, tais telpās, kur Kabarē, vai blakus, nu, kur AndeleMandele, Sapņi un kokteiļi, otrajā stāvā, par sēdekļiem bija sanesti automašīnu beņķi un dažādi pufiki:)   tas gabals nebija nekas patriotisks, drīzāk asprātīgi dzēruma murgi garāžā.:)  tāpēc mani izbrīna, ka 18.nov Gūtenmorgenu rādīs starp megakoncertu un uzrunu :)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. novembris, 17:06:16 »

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. novembris, 18:10:55 »
Paldies! Re, kaut kas labs tajā Shortcut ir ar, citādi es sākumā stipri šķendējos, kad sapratu, ka par brīvu pat klientiem ir tikai kaut kādas aizvēsturiskas filmas, un atmetu šitam pasākumam ar roku.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. novembris, 23:39:33 »
Ausma - mums tā filma ļoti patika :)  tā bija tāāāda Pakalniņa, tik ļoti viņas stilā. Laikam tāpat kā citi priecājas par Vudij Allen jaunākajām filmām, saskatot tajās viņa vecās iezīmes, tā es jau sāku par Pakalniņu fanot.  Tas šīzīgums ir vienreizējs. Un `bija vērtētāji, kas filmā saskatīja dažādas patriotiskas un kritiskas lietas, visādas gudras tēmas. Par to nezinu, bet tur bija tādas aktieriskas pērles JRT tipiskā stiliņā, tie kadri ar tām vistām, tur nianses jāredz:)

dip -kinoBize kolosāla vieta , vai ne?

Vai tiešām Pakalniņai ir progress un ir kāda filma?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2016. gada 12. novembris, 00:44:20 »
Broņa, nezinu, vai progress, bet mēs bija jām dirzgan izsmējušies par aktieriem

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 12. novembris, 01:30:39 »
Uz Pelnu sanatoriju mani nekāda vara nepierunātu. Tās vietā paskatījos veco Troju ( man jau Bredukiņš patīk). Naturāla holivuda, bet atmiņā atsauca tik mīļo "citādo vēsturi", kas Troju un visu ar Iliādu saistīto noliek Dienvidsomijā, kur joprojām ir pilsētiņa Toija, un stāsts par cīņām jūlija pusnaktī, bieziem apmetņiem pret sniegu  padara šo versiju ticamu.

Felice Vinci The Baltic Origins of Homer's epic Tales -ir pieejama saīsināta versija. Pa šo laiku Felice ir pamatīgi strādājis
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. novembris, 01:36:47 no reno »

« Atbilde #13 : 2016. gada 12. novembris, 21:10:03 »
Oriģināla teorija - man patīk :) Šlīmanis gan savulaik jau atklāja Troju pie Vidusjūras, arī stingrā saskaņā ar Iliādu :) Bet vispār - trakiem nudien pieder pasaule! Atcerieties, Tūrs Heijerdāls savulaik savāca bariņu tādu pašu trako, lai uzbūvētu niedru laivu, pārpeldētu okeānu un pierādītu, kas tas bija iespējams arī ar tik primitīvu peldlīdzekli. Nupat kaut kādā ārzemju zinātnes kanālā rādīja dokumentālo filmu par diviem brāļiem, kas meklē pierādījumus tam, ka agrāk ir reāli eksistējusi milžu rase - viņi braukā pa Ameriku, rokas arhīvos un veic arī īstus arheoloģiskus izrakumus, par ko maksā no savas kabatas, un viņi nav nekādi naftas magnāti.       

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. novembris, 14:57:21 »
Pielikšu arī te LTV1 19. nov. 22.55