Autors Tēma: Rūdolfs Kugrēns  (Lasīts 1163 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Rūdolfs Kugrēns
« : 2016. gada 14. novembris, 11:33:36 »
Vai kāds ir bijis uz Rūdolfa Kugrēna izrādi "NēNuJa"?  Kādas ir atsauksmes par Kugrēnu? Un Zirgu pasts - kāda tur ir publika? Ka neiekuļos kādā padsmitnieku saietā.

Atslēdzies hm@

Re: Rūdolfs Kugrēns
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. novembris, 13:06:04 »
viņš pats, manuprāt, ir uz 28? Domāju, viņa publika ir 20-35, protams , ar "novirzēm" uz abām pusēm. Zirgu pasts pats par sevi ir forši. Kā standapists viņš, uzsveru - manuprāt!!!, varētu būt kategorijā "zemāk par Skuteli, augstāk par iesācējiem"

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. novembris, 13:18:03 »
viņš pats, manuprāt, ir uz 28? Domāju, viņa publika ir 20-35, protams , ar "novirzēm" uz abām pusēm. Zirgu pasts pats par sevi ir forši. Kā standapists viņš, uzsveru - manuprāt!!!, varētu būt kategorijā "zemāk par Skuteli, augstāk par iesācējiem"
Paldies!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. novembris, 14:36:15 »
nē, nu , ja godīgi  (NēNuJa :)  ), es klātienē redzējusi neesmu, bet viņš vismaz viskautkur piedalās, pieredzi krāj. Kaut kad dzirdēju viņa priekšnesumu un, ja pareizi atceros, viņš vismaz nestiepa nekādus ēē, āā pa vidu savam tekstam. Vasarā vienu ierakstiņu no Cēsīm skatījos, kur meičas uzstājās, tas bija briesmīgi, nav iespējams uztvert, ko viņas runā, ja visu laiku ēē iet pa vidu.
p.s. Manā uztverē vispār Latvijā ir viens standapa Meistars (Skutelis), daži, kas labi mācās (Kugrēns, Arstalursmirus) un iesācēji, brr.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2016. gada 15. novembris, 13:01:17 »
dip, tevis dēļ es paskatījos viņu jūtūbē,
(tas par pagājušā gada stāvizrādi)
man patīk viņa aizrautība, fakts, ka viņš divreiz gadā taisa izrādes, vispār, iekārdināji :)