Autors Tēma: Talejas ielas dienests  (Lasīts 1706 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Talejas ielas dienests
« : 2016. gada 15. novembris, 23:07:26 »
Es esmu reāli nikna ....
Nu kā???? Kā tā var strādāt?

Vismaz 3 nopietnas kļūdas viena gada laikā:

1. Jūnijā viņi man uzrēķina kaut kādu mistisku summu, kā parādu un ieslēdz "skaitītāju"  - skaidrs, ka jānomaksā, lai nepaliktu bez siltās vešas ziemā .... Finālā - kļūda, piedodiet, mums tā gadās!
Paiet mēneši, zvana  - mēs to jūsu pārmaksu varētu neskaitīt uz kontu, bet norēķināt to no nākamā maksājuma..... kam arī piekritu.

2. Šomēnes tieku izsaukta uz paklāja. Vēstule sastādīta neloģiski, datumi kļūdaini - izsūtīts novembrī, bet jāierodas oktobrī un tomēr man krata ar pirkstu. Izrādās, ka manas vainas tur nav, bet 2stundas kā nebijušas un tikai tāpēc, ka pārbauda kādu trešo personu / uzņēmumu vai vēl nezin ko, katrā ziņā man nezināmu struktūru.

3. Šodien jāsamaksā pēdējie nodokļi, ha ... šie jau uzrēķinājuši parādu un jau atkal pieprasa 125% pārmaksu. Kas nozīmē, ka 1.punkta piedāvājums nav spēkā un šī summa ierēķināta nevis kā pārmaksa, bet parāds ....

Pirmajā reizē atrunās bija - ak, nu mūsu IT speciālisti tā mēdz kļūdīties!
 ... bet cik ilgi var novelt uz "aitiišņikiem"?

Īsāk sakot esmu tiešām nikna .... Runājot par 2.punktu - neskatoties uz to, ka netiku pārbaudīta es, man vairākkārt tika norādīts - "Ja es jūs pārbaudītu, tad par "šo / to / un arī šito" būtu jāmaksā sods!"

Kas tā ir par attieksmi? Man tiešām sāk gribēties atteikties no sadarbības ar šo iestādi un ja nepieciešams, nodokļus maksāt citur ...
Kāpēc mēs esam tik bezspēcīgi un esam spiesti barot liekēžu kombinātu?
Jā, es zinu, mana problēma ir "špicka", apbrīnoju tos lielos maksātājus ....

Atslēdzies diddly

Re: Talejas ielas dienests
« Atbilde #1 : 2016. gada 15. novembris, 23:41:36 »
jūtu līdzi  :m:
vot,apbrīno tos lielos maxātājus,kuri vnk uzliek"mīxto" un neko nemaksā
tāpēc- drāž mazos,jo ir reāla cerība,kko iekasēt,tas nekas,ka kļūdaini.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. novembris, 00:30:04 »
Lasot iekritu kkādā 6-7gadus senā pagātnē...

nav jau nekā nedz ko teikt ,nedz ieteikt...

vienk-visu cieņu(pilnīgi nopietni)... :m:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 16. novembris, 08:22:32 »
Njus, es arī sāku piedomāt pie pārvietošanās uz Igauniju. Uzņēmumiski. Nafig visu šito bardaku, kas nekādi nekļūst labāks.
Nez, te var palūgt kādu konsultāciju par ''globālām'' nodokļu atšķirībām Igaunijā un LV? Ir kāds zinošs? Kā pēčāk ar pensijām? Nodokļus maksā tur, pilsonība šejienes - kā tas iet kopā? Ir taču cilvēki, kuri strādā ārzemju uzņēmumos, dzīvodami šeit...
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 16. novembris, 11:33:00 »
Pārcēlu pavedienu par to, ko darīt mazajiem uzņēmējiem: http://www.sarunuforums.lv/forums/darbs-un-nauda/aktualitte-mazais-bizness-un-nodoki-u-c/