Autors Tēma: Eiropas fondi uzbāžas  (Lasīts 1126 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Eiropas fondi uzbāžas
« : 2016. gada 16. novembris, 15:31:49 »
Piedāvājam 80–90, pat līdz 100% apmaksu jūsu uzņēmuma attīstībai, mācībām, datorprogrammām un kam tik vēl ne - mums ir variāki simti dažādu programmu. Mūsu konsultants palīdzēs izvēlēties, kurai programmai jūs varat kvalificēties, ņemiet, ņemiet, mēs piedāvājam. 200+ eiras par visa gada konsultācijām - tas tāds sīkums, zelta saule spīdēs pār jums visu turpmāko mūžu...

Nez, vai man vienai liekas, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā? Ka par saviem 200 gadā+ [interesanti, cik gadus viņi man taisās piesūkties?] un vēl kaut ko un vēl kaut ko es dabūšu atziņu, ka mana firmiņa par mazu/darbinieku skaits nepietiekams/jāpiemaksā līdzmaksājums 50% no fondu piedāvājuma utjpr?

Pirms kādiem gadiem nu jau padaudz viena paziņa gribēja uzlabot sava uzņēmuma tehnisko bāzi. Nojājās ar tiem dokumentiem, katru punktu un komatu 5x labojot, beigās sarēķināja galus - lētāk būtu bijis pašai pamazām sapirkt vajadzīgo.

Un atziņa pie viena - Eiropa dod lielisku iespēju dzīvot un vairoties veselam lērumam papīrus bīdošu parazītu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

Re: Eiropas fondi uzbāžas
« Atbilde #1 : 2016. gada 16. novembris, 15:55:53 »
Ieliec linku vai atsūti info, lūdzu.
Līdz šim esmu redzējusi: xxx attīstības programma bla bla bla. Pamatcena 700 eur. Līdzfinansējums 80%.
Tātad tu samaksā (piemērā) 140 eur par (vairumā gadījumu) Neko.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. novembris, 16:36:23 »
Nav linka. Zvana man kā mēnešreize, bet tos fiksi noskaitītos vārdus un kompānijas nespēju atcerēties.
Mēģinu saprast, varbūt es stulba, nejēdzu paņemt to, kas mētājas pie deguna, kaut gan vecums un iegūtā paranoja pārāk norāda uz šilti "ieeja pelēm".

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2016. gada 16. novembris, 19:58:42 »
A nevar maksāt tiem "konsultantiem" tikai tad, kad fondu nauda jau kontā?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 16. novembris, 20:52:03 »
Nezinu. Ja zvanītāja pēc balss būtu simpātiska, pieteiktos uz viņu semināru. Ja par velti, protams. :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 17. novembris, 08:55:40 »
A nevar maksāt tiem "konsultantiem" tikai tad, kad fondu nauda jau kontā?

Tas būs cits bizness, un jāmaksā būs vairāk.  :rofl: