Piedāvājam 80–90, pat līdz 100% apmaksu jūsu uzņēmuma attīstībai, mācībām, datorprogrammām un kam tik vēl ne - mums ir variāki simti dažādu programmu. Mūsu konsultants palīdzēs izvēlēties, kurai programmai jūs varat kvalificēties, ņemiet, ņemiet, mēs piedāvājam. 200+ eiras par visa gada konsultācijām - tas tāds sīkums, zelta saule spīdēs pār jums visu turpmāko mūžu...
Nez, vai man vienai liekas, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā? Ka par saviem 200 gadā+ [interesanti, cik gadus viņi man taisās piesūkties?] un vēl kaut ko un vēl kaut ko es dabūšu atziņu, ka mana firmiņa par mazu/darbinieku skaits nepietiekams/jāpiemaksā līdzmaksājums 50% no fondu piedāvājuma utjpr?
Pirms kādiem gadiem nu jau padaudz viena paziņa gribēja uzlabot sava uzņēmuma tehnisko bāzi. Nojājās ar tiem dokumentiem, katru punktu un komatu 5x labojot, beigās sarēķināja galus - lētāk būtu bijis pašai pamazām sapirkt vajadzīgo.
Un atziņa pie viena - Eiropa dod lielisku iespēju dzīvot un vairoties veselam lērumam papīrus bīdošu parazītu.