Autors Tēma: pērļu nieku mēģinājums  (Lasīts 1857 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

pērļu nieku mēģinājums
« : 2016. gada 19. novembris, 19:42:36 »
Sāku kā galīgu muļķību pie TV, tagad, kad pabeigts pie baltas bl';uzes varbūt uzlikšu. Vai meitu pierunāšu.
Tikai darba gaitā uzzināju, ka pērlīšu šūšanai lieto speciālu diegu, es vispār pilnīga nejēga, arī tos speciālos dūrienus bišķi jūtūbē skatījos. Gandrīz kāda grāmata būtu jāmeklē.

Visgrūtāk bija sataisīt normālu pamatni, un bildē jau var redzēt visādus diegu galus un citas šaizes.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies diddly

Re: pērļu nieku mēģinājums
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. novembris, 19:51:08 »
oi,nu smuki! pamatni,cik esmu redzejusi,taisa ar filcu otrā pusē,kas pa vidu nezinu.Katrā ziņā,es,kā sīkrokdarbu nīdēja,apbrīnoju!!!

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. novembris, 19:58:44 »
Filcu, samtu, kaut ko, kas patīkams pie ādas. "Šim ir zīds, tad iekšā tāda stingrāka tā kā filca formiņa un simpltons.
Man atkal šūšana ir interesanta tikai līdz sadiegšanas stadijai. Tālākā nepatika gan drīzāk no prasmju trūkuma

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. novembris, 20:15:55 »
Ha, pirmo reizi ko tādu redzu. Patīk. Ko tik visu neizdomā. Man ilgu laiku pa šujamkasti mētājās divas ... vov, pat nezinu, kā nosaukt.. izšūtas bildītes/brošas. Viena bija balta, otra- melna. Uz tilla pamatnes bija sašūtas tās apaļās spīdīgās zvīņas ar caurumiņu vidū. Baltā bija puķe, melnā - eksotisks putns. Kā tādas valkāja nav ne jausmas. Varbūt pie kādas kleitas pietrāklēja. Kur pazuda, arī nav ne jausmas.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. novembris, 22:40:09 »
Skaisti, bet bez reāla palietojuman.

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. novembris, 22:59:06 »
Man patiik un pat pielietojums buutu pie bluuzes...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. novembris, 23:02:13 »
Skaisti! Es gan arī reālu pielietojumu redzu - vienkrāsaina, gara, iespējams, brīvi krītoša vasaras kleita uz lencītēm + šāda kaklarota kā akcents, manuprāt, ļoti labi izskatītos.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. novembris, 00:59:47 »
Skaisti, bet bez reāla palietojuman.
Beidz, Poišai ēdienraidījumā nupat tādu izšūtu pērļu lacīti redzēju, tikai melnu. Man starp citu arī melna ir, ja saņemšos, parādīšu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. novembris, 13:31:42 »
Pošas ģērbšanās gan ir atdarināšanas cienīga  :sarcasm: Es no kaklarotām izvairos un neko nesaprotu diemžēl.
Bet darinājums tiešām  :yes:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 20. novembris, 16:30:21 »
ew nu Nāra  ;) ...nesaka jau neviens,ka jāatdarina, bet pasniedz kā piemēru :)
es nezinu ko velk Poiša jau 7gadi(kopš LV TV neskatos) bet šāda tipa rotas pilna UK ..te gan meiteņi viņas galīg greizi lieto, bet lieto.
man arī patīk... no praktiskā viedoklja varu teikt ka tā apakšpuse jāveido tā, lai ir vainu mazgājama, vai lai nesmērējas,ja tomēr lieto... jo bieži manu, ka vinja noziesta ar lūpeni, grimu ,sasvīdusi un saļeksējusi no sviedriem ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2016. gada 20. novembris, 16:35:22 »
par to es šujot domāju -kā ar tīrīšanu. "So vajadzētu varēt  ļoti uzmanīgi ar putām izspaidīt, pieļauju, ka nedeformēsies

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #11 : 2016. gada 20. novembris, 22:12:28 »
Man šķiet, ka ir izdevies lieliski. Vispār patīk pērļojumi, it sevišķi šādi - radoši un abstrakti. Miniatūri gleznojumi no pērlītēm.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2016. gada 20. novembris, 22:46:28 »
Nebūtu nekas pret vilkt kādā vasaras vakarā pasākumā pie baseina/dārzā, pie satīnīgas vienkāršas vakarkleitas, bet ar pērlēm vēl jo izteiksmīgākām.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #13 : 2016. gada 20. novembris, 22:50:50 »
un papildināšu - svarīgākais manā skatījumā ir nevis pielietojums, bet vienkārši ideja un laiks, kad prāts tiek aizņemts ar kaut ko radošsu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2016. gada 21. novembris, 10:52:39 »
Es labprāt vēlreiz nospiestu "patīk", diemžēl nav šādas iespējas. Nu baigi patīk!