Autors Tēma: Vai būtu jādomā par ģimenes ārsta maiņu?  (Lasīts 1165 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milda Vē

Vai būtu jādomā par ģimenes ārsta maiņu?
« : 2016. gada 20. novembris, 21:18:50 »
Pēdējās divas epizodes kaut kā likušas man sākt domāt, vai mana komunikācija ar ģim.ārstu ir OK, vai tomēr kaut kas jāmaina. Pirmā epizode nedaudz senāka - sūdzējos par sāpēm vēderā. Nosūtīja mani uz FGS un izrakstīja zāles. FGS neko neatklāja, zāles nepalīdzēja. Ģim.ārste vizītē vnk pateica, ka FGS viss OK, tātad man nekas nekaiš. Ja es gribu spēcīgākas zāles, lai eju pie gastroenterologa. Nevis, ka man būtu obligāti jāiet, bet ja nu ļoti gribu kaut ko šķetināt tālāk, lai eju. Aizgāju, ārsts bija pārsteigts, ka FGS bija vienīgā analīze, ko ģim.ārsts nozīmēja. Taisīju čupu ar citām analīzēm, tika atrasta vaina, viss izārstēts. Otra epizode ļoti nesena - saaukstēšanās ieilga. Aizgāju pie ģim.ārsta. Izstāstīju simptomus, ieskatījās kaklā un nosecināja, ka ir haimorīts. OK, var jau būt, ka to arī tā konstatē. Nekādas analīzes, nekas cits. Atvēra lapu un pateica, lai zvanu, kad vajag noslēgt. T.i., pat nevajag iet atrādīties.
Neesmu baigā slimotāja, nav pārāk bieži nācies saskarties ar ārstiem, līdz ar to nezinu kā būtu jābūt. Tas viss ir OK, tā tam jābūt? Vai tomēr nē? Kā norit jūsu sadarbība ar ģim.ārstu?

Atslēdzies Emīlija

Re: Vai būtu jādomā par ģimenes ārsta maiņu?
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. novembris, 21:31:00 »
Hihi :)
Es pasaku ko man vajag un ģimārsts saraksta nosūtījumus. Pirms vizītes izpētu info netā, izprašņāju Cammu, un dodos

Katrs pats sev dakteris! :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2016. gada 20. novembris, 21:33:48 »
Camma te daktere ir? A kur konsultāciju sadaļa ir? Galu galā, ja mediķu te daudz ... var tak pašiem savu e-poliklīniku uzorganizēt!

P.s. Augstākuzrakstīto atļauts uztvert gan nopietni, gan nenopietni.  ;)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. novembris, 21:34:47 »
... vot, tad te būtu dzīvība!!!! Sapforums maliņā nervozi smēķē!  :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2016. gada 20. novembris, 21:35:38 »
A par ģimenes ārstiem ... Paliek iespaids, ka tie, normālie, ir nenormāli pārslogoti.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 20. novembris, 22:02:41 »
Viens otru netraucējam un ar savu klātbūtni nepagodinām. Tāda mums sadarbība

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. novembris, 08:17:08 »
Pie savas ģim.ārstes eju tad, ja vajag ko konkrētu - kādu recepti, nosūtījumu, slimības lapu... Vienvārdsakot gadījumos, kad pati netieku galā. Bet kopumā man daktere ir ok, arī  no savas puses iesaka dažādus risinājumus problēmu gadījumos.