Autors Tēma: Grieķijas salas  (Lasīts 1061 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Grieķijas salas
« : 2016. gada 20. novembris, 22:40:21 »
Kad iesakāt doties uz turieni? Un priekšroka kam - Korfu, Krētai, kam citam?
Lieldienu laiks tur būs ok vai ne?

Atslēdzies Emīlija

Re: Grieķijas salas
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. novembris, 10:47:57 »
Lieldienu laiks Grieķijas salām ir daudz par agru. Ja vien Lieldienas nav apmēram maija sākumā :) iemesls - uz Grieķijas salām brauc atpūsties, baudīt jūru un dabu, nevis mākslu un arhitektūru, kam labs arī vēsāks laiks un auksta jūra.
Kam priekšroka - uz šo ļoti grūti atbildēt.Te nu - katram savs. Un vēl jau arī jautājums "kā nokļūt" izsijā.

Esmu bijusi Lieldienu laikā (un Lieldienas bija aprīlī) Spānijas dienvidos un Portugāles dienvidos - forši, bet peldēties, protams, var tikai baseinā. Bet vazāties apkārt un pat kādu sauli noķert ir ļoti OK.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. novembris, 12:49:09 »
ar tiem viesnīcu baseiniem arī ir kā ir - kamēr nav sākusies sezona, ūdeni tur neielaiž...   vismaz lētā gala viesnīcās..

Par Rodas salu es skatījos vienu draugu bildes - izskatījās, ka tur ir diezgan daudz vēstures, radās sajūta, ka tur var arī šo to apskatīt. Krētā gan man palika iespaids, ka ir tikai pasakaina daba, ūdeņi un kāda pusotra pilsētiņa, vismaz rietumu pusē.

p.s. Laborāt uzklausīšu, ka esmu alojusies!

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. novembris, 12:36:20 »
Lieldienas nākošgad ir 16. apr. Nekādi baseini, bat ja ūdens ir, tad ledaini auksts. "Sajā laikā tikai Kanārijas laikam der, un tur b'ūs visi

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. novembris, 12:41:43 »
Lieldienas nākošgad ir 16. apr. Nekādi baseini, bat ja ūdens ir, tad ledaini auksts. "Sajā laikā tikai Kanārijas laikam der, un tur b'ūs visi
Kanārijas der. Biju pagājušajā pavasarī un dosimies arī šajā pavasarī.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #5 : 2016. gada 27. novembris, 20:23:24 »
Krēta,Rodas sala-ir būts oktobra beigās.Karsta saule,silts ūdens jūŗā. Gan Krētā,gan Rodā,ko skatīt ir daudz,un skaisti.
 Ja liek cerības uz siltumu ap L-dienu laiku,liekas,nē. Tam laikam Teherife utt. būs labāka.
Hm@-pa nedēļu Krētu apguvām tik pa 1/2 :talking:  Palika mums wishlistē braukt atkal kkad.