Autors Tēma: Auto blondīnei.  (Lasīts 2698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elzzy

Auto blondīnei.
« : 2016. gada 22. novembris, 11:07:09 »
Hei! Pavisam negaidot esmu apautojusies ...
Ar ko mazgāt, ar ko pucēt? Ģimene apjautāta, viedokļi krasi atšķiras, meklēju vēl viedokļus, mazums kādam te ir atklāts superduper šampūns un vasks.

Atslēdzies Afrora

Re: Auto blondīnei.
« Atbilde #1 : 2016. gada 22. novembris, 11:57:41 »
vaitad automazgaatuves LV jau likvideetas??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. novembris, 12:29:30 »
Vai traka -novembrī pašas rociņām mazgāt

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. novembris, 13:11:49 »
Pirmkārt, vispirms izlasīju, ka Elzzy ir APPautojusies...  :blushing:

Otrkārt, ziemā pašai labāk nemazgāt neko. Tās pašas Statoila automazgātuves visu izdarīs ātri un nesāpīgi. Bardaks auto iekšpusē gan pašai jāvāc. :)

Līdz vasarai var paspēt izstaigāt veikalus un izpētīt auto mazgāšanas līdzekļu piedāvājumu. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. novembris, 14:44:42 »
hm..es atkal izlasiiju-aptaukojusies... bet, par cik virsraks tāds,kāds ir..tad sapratu,ka man lasās kkā greizi :)

nēē nu es saprotu ,kā tas ir, kad gribas savu mašīnīti 1x ar savām rociņām..pēcāk tas pāriet :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 22. novembris, 14:49:58 »
dēļ 1x pirkt šampūnu, sūkli un vasku - pat ja tas ir viss, būs dārgāk kā nomazgāt mazgātuvē.

ja dikti gribas ar savām rokām, tad ir tak tās, kur pats var mazgāt (pie viena arī savus dubļainos zābakus, piemēram), iemet pāris eur un 4-5min mazgā visos iespējamos veidos...

Man arī sen pārgājusi vēlme mazgāt pašai... tāpēc par aktuālo piedāvājumu tēmas būtībā neko nezinu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2016. gada 22. novembris, 15:45:39 »
Galvenais, nopērc skrubi un mitrinošo krēmu  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2016. gada 22. novembris, 16:11:30 »
Pirmkārt, vispirms izlasīju, ka Elzzy ir APPautojusies...  :blushing:
Aha, es arī. Pārtulkoju krieviski, ņemot vērā iespējamo cenzūru un anatomiskus blakusefektus, sapratu - normāls stāvoklis. :D
Nē, es sen nemazgāju un nevaskoju. Vasarā ar šļauku un lupatu, ziemā, ja ļoooti savajagas aizsalušas atslēgas - mazgātuvē ar visu ievaskošanu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2016. gada 22. novembris, 23:54:44 »
Ir varianti, atkarībā no - kāda (ne)vēlēšanās kaut ko savām rokām darīt...
Ja gribi maksāt par servisu - automazgātuvju papilnam. Ar dažādām programmām un cenām attiecīgi.
Personīgi es pārsvarā mazgāju pati - ar speciālu garu mīkstu birsti, kurai, ja ir, var pievienot šļauku). 5 min., un gatavs. Nu, vismaz vasarā. Tāpat vien, ar pliku ūdeni. Pa reizei, ja sagribās uzvaskot, vai kad ārā sals, mēdzu kādā mazgātuvē iebraukt. (Man gan ir viens tarakāns - nekad nebraucu automātiskajās mazgātavās, tikai kur ar rokām mazgā. Bet tā ir gaumes lieta).

'P.S. Sveicu autoīpašnieku rindās :) Auto, lai arī daudz prasa, tomēr daudz arī dod pretim.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #9 : 2016. gada 23. novembris, 00:07:52 »
Man tas joks ir melns, A melns jākopj. Aha - nopirku pēc mazgātava...švīkainu utt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2016. gada 23. novembris, 06:27:24 »
Slikta mazgātava (vai tieši pašmazgātava), bet, ja jau švīkains, tad nav ko zaudēt :D
Tā cacāšanās pāries, ja ne ātrāk, tad pie 1. buktes vai švīkas krāsā...  ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2016. gada 23. novembris, 08:40:36 »
Es kaut kur redzēju jaunumu - pakalpojums, kad mobili aplīmē ar caurspīdīgu plēvi, tieši pret gaidāmām skrambām, švīkām un kļaksām. Sanāk, kad to plēvi nodīrā, auto ir tīrs, kā jaunules dupsis diskotēkas gaidībās...

Atslēdzies grandovskis

« Atbilde #12 : 2017. gada 22. februāris, 14:56:55 »
Ja dzīvo privātajā mājā tad kāpēc nemazgāt pašam, tas ir stipri lētāk un ātrāk, nekā braukt uz kaut kādu statoil moiku, kur tikai bojā krāsu! :wtf:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2017. gada 22. februāris, 15:21:54 »
Ja dzīvo privātajā mājā tad kāpēc nemazgāt pašam, tas ir stipri lētāk un ātrāk, nekā braukt uz kaut kādu statoil moiku, kur tikai bojā krāsu! :wtf:

a Tu pamēģini nomazgāt pie -5 pēc Celsija