Autors Tēma: Mudaks ar BMW.  (Lasīts 5105 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Mudaks ar BMW.
« : 2016. gada 23. novembris, 08:46:42 »
Kārtējais. Vakar vienu satiku, nospļāvos, lai dzīvo. Šodien vairs neklusēšu. Vilkās korķī pa priekšu un nevienu nelaida sapogāties rāvējā, mani ar, un redz jāspēlējās plus visam ar telefonu. Tad taču nekavē un jābūt otrādāk? Pimps značit. Un tagad es akal kādu nedēļu nevienam bembim ceļu nedošu, jo ja viņi vēl savējos nav izārstējuši, kā krievi savu valdību, tad paši vainīgi. Sāp, ja sit ne par ko? Nomain mašiņ!

Atslēdzies daddy

Re: Mudaks ar BMW.
« Atbilde #1 : 2016. gada 23. novembris, 08:56:10 »
pasauli nesalāpīsi... ja nu uznāk tāds noskanjojums, pagriez skaljaak radio un dziedi līdz :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 23. novembris, 10:55:02 »
Tas, ka bakstās pa telefonu, galīgi nenozīmē, ka nekavē - es kā reiz tad sūtu sms, ka kavēšu vēl tik un tik, ja mani kāds kkur gaida precīzi laikā...

Arī nelaistu tos, kas klaji aizvelk garām rindai un tad mēģina ielīst, it kā pamatojoties uz zebrā uzmurgoto "rāvējslēdzēju". Vai nu stāvi rindā, vai gaidi laipnību, - citādi pats nekauņa un tā arī vajag :P
Ak, jā, man nav bmw :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. novembris, 10:50:45 no pitons »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 23. novembris, 11:17:13 »

Arī nelaistu tos, kas klaji aizvelk garām rindai un tad mēģina ielīst, it kā pamatojoties uz zebrā uzmurgoto "rāvējslēdzēju". Vai nu stāvi rindā, vai gaidi laipnību, - citādi pats nekauņa un tā arī vajag :P

Pag, vai tad kāds pa pretējo joslu vai kā citādi velk garām?
Ja ir 2 joslas, tad 2. Kad šīs joslas pāriet 1 joslā, tad arī sabīdās.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. novembris, 10:50:36 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2016. gada 23. novembris, 14:02:09 »
Pag, vai tad kāds pa pretējo joslu vai kā citādi velk garām?
Ja ir 2 joslas, tad 2. Kad šīs joslas pāriet 1 joslā, tad arī sabīdās.
Ja visi zina, ka dažsimt metrus tālāk šīs 2as kļūs par 1u un paliks, piemēram, tikai kreisā, tad pa labo braukt visai kreisajai garām un gribēt, lai ļauj "iebīdīties", imo tomēr ir līšana garām. Ko tad visi pārējie simtiem metru tajā kreisajā stāv? OK, kāds tur ir 1.x un nezināja, bet tāds būtu 1 vai 2. Gribēt, protams, var, un apvainoties, ka nedabūja, arī, bet tā, manuprāt, nav neielaidēja problēma ;)
Zebra sāka to "rāvējslēdzēju" reklamēt un viņiem tik labi sanāca, ka tie, kam izdevīgi, un daži naivie pavilkās.

Piemēram, Bauskas šoseja virziens ārā no Rīgas pie A7 (veikala) piektdienas vakarā. Visi zina, ka tālāk aizies labā josla un tajā stāv miiiilzu rinda. Pūtīsiet garām pa kreiso un tad galā pie A7 veikala gribēsiet, lai tie, kas iztāvējušies labajā, laiž iekšā? Vēlu veiksmi, bet es neapovainotos uz tiem labajā, ja viņi mani nelaistu un pati arī nelaistu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 23. novembris, 14:08:28 »
Vai tagadējos CSN arī tas "rāvējslēdzējs" ir ierakstīts?

Ja saliekas situācijā, kad 1 maina joslu un otrs, nē, IMO vainīgs ir tas, kurš maina joslu. Neatkarīgi no kkāda "rāvējslēdzēja". To var reklamēt un apelēt pie līdzjūtības, laipnības un pieklājības. Ielaišana savā joslā ir laipnība, uz ko var cerēt, bet ar spēku pieprasot, pats pieprasītājs saliekoties būs vainīgs... Tāpēc uzskatīt, ka tas pienākas, un vēl kalt atriebības plānus, nu neeeez...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2016. gada 23. novembris, 14:34:02 »
es laizju. visus. man vienalga. gabals nenokritiis

besii ka nav garumziimes datoraa. ja nebuutu j vareetu paarprast visu tekstu. grrrrrrrrrrrrrr
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2016. gada 23. novembris, 17:43:35 »
Ja visi zina, ka dažsimt metrus tālāk šīs 2as kļūs par 1u un paliks, piemēram, tikai kreisā, tad pa labo braukt visai kreisajai garām un gribēt, lai ļauj "iebīdīties", imo tomēr ir līšana garām. Ko tad visi pārējie simtiem metru tajā kreisajā stāv? OK, kāds tur ir 1.x un nezināja, bet tāds būtu 1 vai 2. Gribēt, protams, var, un apvainoties, ka nedabūja, arī, bet tā, manuprāt, nav neielaidēja problēma
Vait' nezini, ka Rīga ir tāāāāāda lielpilsēta, kur katru dienu pirmo reizi ieroda ;) s cilvēki ... no visādām nelielpilsētām? Tie visi, nabadziņi, no dziļiem laukiem ir.  :sarcasm:
Mans piegājiens ir tāds, ka, ja nepieklājīgi izturas pret mani, tad man nav pienākums izturēties pieklājīgi pret citiem. Plus Mao deklarētais princips par kolektīvo atbildību tēmas sākumā. Skaisti nostājos ceļam pa vidu Satekles/Valmieras ielā tā, lai neviens garām netiek, y man pofig, - es arī pirmo reizi Rīgā no laukiem iebraucis esmu, y braukt pagalam nemāku - auto gabarītus nejūtu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. novembris, 10:50:23 no pitons »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2016. gada 23. novembris, 18:01:20 »
ja sajūti nepacietības smaku aizmugurē no kāda bmw, tad tā var arī pakaitināt.
Tāda 2joslas >vienā ir Jūrmalā Dubultos, kur daži klaji izmanto  propogandēto reiferi. Tādai palaišanai jādarbojas piem Vanšu tilta sākumā, kur nāk augšā no ķīpenes

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2016. gada 23. novembris, 18:10:53 »
Tie, kas "no dziļiem laukiem" (pašai ir gadījies - neba nu visus ceļa sašaurinājumus no galvas zinu un atceros. Un dažviet objektīvi nemaz savādāk nesanāk - sastrēgumstundās uz Dienvidu tilta, piemēram, pie nobrauktuves uz apli), savu misēkli pamanījuši, iespējami laicīgi ieslēdz pagriezienu un pieklājīgi gaida, līdz kāds ielaidīs. Un, ielaisti, pamirkšķina paldies. Tādus parasti ielaižu, ja pašai nav baigi jāskrien.
 Bet tā otra suga, kas vienlīdzīgāki par visiem citiem un kam visi pārējie muļķi, aizbrauc visiem garām līdz pašai sašaurinājuma vietai un, nekaunīgi spiežoties, cenšas aizlīst priekšā. Un tie parasti ir spīdīgi džipi un dārgi limuzīni. Tos cenšos nelaist - lai pastāv, nahaliem tas veselīgi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2016. gada 23. novembris, 18:28:51 »
Tas nekas, ka 2 joslas- visiem jābrauc pa vienu.
Tas nekas, ka ielas platums ļauj 2 fūrēm netraucēti braukt blakus. Ja līnījiņas nav sazīmētas, tad es ņehrenā nesaprotu un tupa kavēju satiksmi.

Daļu sastrēgumu var norakstīt uz šādiem aun... uj.. autobraucējiem. Un nelielām sastrēgumam, kā zināms, ir sniega bumbas efekts. Pie kam tas drīz izplešas uz tuvējiem krustojumiem un pieguļošajām ielām.

Tas ir baigi sarežğīti dadomāties līdz tam, ka ja izmantotu visu brauktuves kapacitāti,satiksme kļūtu raitāka?

Pa vidu braucējiem vispār būtu jāpatrennējas laukumā . Kamēr nejūti auto gabarītus, uz ielas nav ko darīt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2016. gada 23. novembris, 20:50:22 »
Nu, ar to Dubultu krustojumu ir epidersija. Bieži baigā rinda vienā joslā jau no statoila, a tur vienkārši autobuss stāv pieturā... un neviens neiedomājas pabraukt garām, tik būvē garo rindu.
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2016. gada 23. novembris, 21:16:41 »
Tā pati dersija ir pie Rīgas piena kombināta. Virzienā no tilta uz apli, kas s adala kustība uz Bauskas ielu un Valdlaučiem, divas joslas vienā saiet tieši pirms apļa. Un arī tur rinda izstiepjas gara pri gara. Rindas gals krietni uz tilta.Viena rinda, joslas 2.
Pēc augstāk minētās loğikas sanāk, ka kā aunam vnk jāstājas rindas galā. Jo visi taču stāv.
 Varbūt izbrauktuvē no Bauskas ielas avārija, varbūt smagie gaida rindă uz izkraušanos/iekraušanos rpk.. tā ir bijis.
Bet nevienam neienāk braukt pa tukšo joslu, jo tur tālāk, pēc puskilometra, tā savienojas vienā.
Un ko domājies... fūrēm priekšā ir plnīgi TUKŠA iela. Darba dienas rīts.
 Nu jobinbobin...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2016. gada 23. novembris, 21:27:09 »
Tā pati dersija ir pie Rīgas piena kombināta. Virzienā no tilta uz apli, kas s adala kustība uz Bauskas ielu un Valdlaučiem, divas joslas vienā saiet tieši pirms apļa. Un arī tur rinda izstiepjas gara pri gara. Rindas gals krietni uz tilta. Viena rinda, joslas 2.

Jā, tas gan vēl liels jautājums, kā būtu ātrāk? No vienas joslas bez līdējiem no blakusjoslas vai ar ātrumu 5 km/h - ar līdējiem. Valmieras/Satekles ielā ir pārbaudīts - "neizmantojot visas brauktuves kapacitāti" viss kustas ātrāk.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. novembris, 10:49:05 no pitons »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2016. gada 23. novembris, 21:29:33 »
... un vispār, kāpēc tieši BMW? Teikšu atklāti. Mani pēdējā laika savādie vērojumi rāda, ka visbiežāk visādi pamuļķi sēž pavisam pie citas auto markas stūres. Ar BMW pēdējā laikā vispār nekādu starpgadījumu bijis nav.