Autors Tēma: Vēlēšanu atzīšana  (Lasīts 1277 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Vēlēšanu atzīšana
« : 2014. gada 27. oktobris, 13:59:43 »
Klau, kā tas nākas, ka Krievija esot gatava atzīt Ukrainas vēlēšanas? Kas, bez šādas atzīšanas tās neskaitītos?

Atslēdzies ineshuks

Re: Vēlēšanu atzīšana
« Atbilde #1 : 2014. gada 27. oktobris, 14:53:13 »
Vinjiem tur vsp churas galvaa... Nu, Ru, I mean...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 27. oktobris, 16:06:50 »
Klau, kā tas nākas, ka Krievija esot gatava atzīt Ukrainas vēlēšanas? Kas, bez šādas atzīšanas tās neskaitītos?

Gan jau ka skaitītos tāpat. Bet tagad tas vismaz nebūs kārtējais iemesls, kāpēc Krievijai tur sūtīt savu armiju.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2014. gada 27. oktobris, 17:59:02 »
;o))) Būs iemesls to armiju no Ukr izvest ārā ;o)))
Kaut gan, man i šķebina, ks viņiem vispār par daļu par to, ko vēlās kādas valsts tauta sev valdībā. Ja viņi visu to enerģiju būtu izmantojuši pašu valsts iedzīvotāju labklājības celšanā  :coffee:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2014. gada 27. oktobris, 18:25:18 »

Kaut gan, man i šķebina, ks viņiem vispār par daļu par to, ko vēlās kādas valsts tauta sev valdībā. Ja viņi visu to enerģiju būtu izmantojuši pašu valsts iedzīvotāju labklājības celšanā  :coffee:

Kategoriski piekrītu!  :smile:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2014. gada 27. oktobris, 21:27:36 »
Bet okupētajā daļā jau vēlēšanas nenotika.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. oktobris, 22:57:29 »
Pūkuc - viņi jau ar savu aizbraukšanu novēlēja. Paziņoja, ka nav  šīs valsts pilsoņi un ko tur vēl, tātad viņu viedoklis nav saistošs... es tā domāju. Ja  būtu, vai tad ļauti izpostīt savu zemi

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #7 : 2014. gada 28. oktobris, 02:09:18 »
Ziņo jau, ka brauc atkal no Ru iekšā masveidā ar visādu smago tehniku.pu tak vajag, lai tur visu laiku kaut kas vārās :banhead:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 28. oktobris, 10:09:47 »
Atceries! Viņiem maksā grašus Tev iezombēt zākāt savu valsti, ukrainim savu, gruzīnam savu. Vācijā viņi vispār ir karaļi un cietēji vienā iepakojumā.