Autors Tēma: Atvadu runa jeb beigu sākums.  (Lasīts 4321 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Atvadu runa jeb beigu sākums.
« : 2016. gada 25. novembris, 12:17:34 »
Viss. Tās ir beigas. Fiņita ļa comedija un orkestr zamolk, pogasļi sveči. Dzīves ritma Damokls iecirtis savus zobus trauksmi tvirtajā pēcpusē jau viss - vaļā nelaidīs. Skaudrā patiesība, kā kaimiņu sīnis plijas un plijas virsū, un tu piesēdīsi, kā dzert dot, beidzot uz no paletēm sakrauta tipa sola drazušķūna pažobelē paklausīties viņu un papiekrist ikdienas liellikstai. Likteņu vētru bangojošie viļņi saplosa tavu gaitu laiveli, nepaslinkojot un ar niknu skatu apveltot, izraut no rokām airi un aizšvirņīt to kur patālāk, un atliek tikai nenopriecāties, ka otrs nav atģidies, kur saule neiespīd. Nespirināties, nevajag spirināties - komata vieta vairs nav tavā varā. Tas ir viss. Atā.
Vakar nopirku auzu pārslu cepumus. Pie piena.

Nevajag lieku vārdu, nemieriniet mani, tas tad būtu arī viss. Pienu es  p a s i l d ī j u.

Pieslēdzies Spārka

Re: Atvadu runa jeb beigu sākums.
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. novembris, 12:25:12 »
vecums klāt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. novembris, 12:31:56 »
Glāzi pienam es  u z r e i z  paņēmu tādu, lai cepums lien iekšā. Vispār, kādreiz tas bij alus kauss. Tagad glāze pienam.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. novembris, 12:39:11 »
Un kā tas viss bija jāsaprot? Vienā teikumā?

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. novembris, 13:02:02 »
Nu vismaz auzu cepumi skan mazliet cerīgi.

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. novembris, 13:12:18 »
 :w: :w: :w: :rat:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. novembris, 13:58:47 »
Blāā... tas ir pipec.
Drīz būs gals rūsūdenī jāmērc un magnēts kaklā jākar...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. novembris, 17:10:06 »
Mēģināšu minēt. Apskatē pārbaudītājs ar skrūvgriezi parasti baksta izrūsējušās vietas, lai pārliecinātos, vai jau ir jāmetina ciet caurumi, kuri zem rūsas noslēpušies, vai nē? Verdikts ir, ka IR jāmetina! Un Mao gadījumā tas darbs potenciāli maksā tik ....!!!!! ...., ka no alus jāpāriet uz pienu ar auzu cepumiem ...
Es pareizi sapratu?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. novembris, 18:19:50 »
Ņehrenā Tu, Zigēn, nesaprati.

Mao šūme ir tā, ka šim pārejas vecums, vai zinies.
Un pats ne vella nevar saprast - vajadzētu gribēt konjaku, pļaskas da kailu beibi blakus, a velk uz piena krūzīti un mierīgi panorāmu noskatīties. Un visa šītā sajūta zemampziņā sāk lēni iekustināt trauksmes zvanus. Pagaidām jau tikai klusi, klusi.. Nu ja tā ļoooti ieklausās, kaut ko sadzirdēt var..
 It kā es tak  ogogogo... , bet negribas nevienam to ogogogo izrādīt. Da ejat visi nafig un netraucējiet man gulšņāt. Un, b.., to mūziku klusāk lūdzu!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2016. gada 25. novembris, 20:16:34 »
Ņehrenā Tu, Zigēn, nesaprati.

Mao šūme ir tā, ka šim pārejas vecums, vai zinies.
Un pats ne vella nevar saprast - vajadzētu gribēt konjaku, pļaskas da kailu beibi blakus, a velk uz piena krūzīti un mierīgi panorāmu noskatīties. Un visa šītā sajūta zemampziņā sāk lēni iekustināt trauksmes zvanus. Pagaidām jau tikai klusi, klusi.. Nu ja tā ļoooti ieklausās, kaut ko sadzirdēt var..
 It kā es tak  ogogogo... , bet negribas nevienam to ogogogo izrādīt. Da ejat visi nafig un netraucējiet man gulšņāt. Un, b.., to mūziku klusāk lūdzu!

Ja ir tā, kā Tu raksti, tad ... šitā lieta var turpināties ilgākas vai ne tik ilgas un vairāk vai mazāk spēcīgas depresijas veidā. Man šitais posms jau auz muguras. Vismaz pašam tā šķiet.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2016. gada 25. novembris, 21:08:45 »
Vīriešu menopauze? Kas tālāk? Sieva nikna, pats neizgulējies..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2016. gada 25. novembris, 22:29:01 »
Smejies, smejies, Broņa! A lieta varbūt nopietna!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2016. gada 28. novembris, 13:59:45 »
Mao, mēģini vismaz pats SAPRAST, kas notiek un kā tu jūties. Spriežot pēc taviem samudžinātajiem tekstiem, tev pašam nav īsti skaidrs par ko sāpe. Tad vēl klāt drusku tā kā baile atzīt, ka jušana ir tāda, kāda tā ir.
Par pienu nesatraucies. Kā jau rakstīju iepriekš tas ir spēcīgs simbols, bet ļoti labs  simbols! Simbols nevis kaut kāds vecuma signāls.

Labi, riskējot, ka tauta padomās, ka es ar putniem, teikšu atklātā tekstā. Piens ir mīlestības simbols. Nevis vīrieša/sievietes mīlestības, bet tādas visaptverošas, beznosacījuma mīlestības simbols. Varētu teikt - mātes mīlestības simbols, bet ne tikai. Pašlaik tev dzīvē trūkst mīlestības. Uzsveru , pašlaik, tagad.

Dzīvojot dzīvi mums mīlestības jēdziens paplašinās, un katrā periodā kaut kas nāk klāt, tajā pašā laikā katrs periods,ietver sevī arī iepriekšējo.

Un vēl teiciens. Atsaucoties uz Bībeles leģendu, kur daudz ļaužu tika pabaroti ar 2 zivīm un 3 maizēm.

Ar mīlestību ir tāpat, kā ar divām zivīm un trīs maizēm, tās vienmēr ir maz (par maz) , kamēr tu sāc ar to dalīties.

'

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 28. novembris, 18:27:02 »
Nu bet es tak par to pašu - dalos uz visām pusēm, kā traks trusis a pretī pat 2A neparko, par M nerunājot, pat īsi paurī neieskrien, un tad vaidēt... . Kā pret sienu. Jo paši, es, tu, viņa. Kā var tā, ka nē, nemēģināt, cits lai raujas, jo es jau es, tur nevajag - es pateicu! Vāks. Caur krātiņu zvēru nebarot, tamdēļ tas tur mūsu iespundēts. Ar pliku D pa ledu nešļūkt. Kapēc? Nav pieņemts.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #14 : 2016. gada 28. novembris, 19:49:26 »
Klau, vīrieti Mao, gana ilgi jau dzīvo šai pasaulē. Atslābsti , pārstāj mētāties, lēkāt, bļaustīties un mēģini pieaugt. :)