Autors Tēma: Atvadu runa jeb beigu sākums.  (Lasīts 4322 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Atvadu runa jeb beigu sākums.
« Atbilde #15 : 2016. gada 28. novembris, 21:25:03 »
Bezceris ar to Mao. Viņš vispār neko nedzird, tikai sevi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #16 : 2016. gada 28. novembris, 21:54:26 »
1. Uzrunāju Mao.
Klau, Mao, es Tevi personiski nepazīstu, protams, bet redzu, ka neesi no dumjajiem, tomēr ... Zini, augstskolā vissliktākie pasniedzēji bieži vien bija tieši tie, kuri visaugstākie zinātņu spīdekļi, jo ... viņi nespēja saprast to, ka 2. kursa students var nezināt/nesaprast to, kas godājamajam profesoram šķiet elementārs un pašsaprotams. Rezultātā kā pašsaprotamas tika lekcijās neskaidrotas lietas, kuras no studentiem neviens nesaprata un nezināja. Neapvainojies, lūdzu, bet Tavs izteiksmes veids ir kkur līdzīgs. Tu runā par tikai Tev zināmām/saprotamām lietām, par kurām apkārtējiem (šeit) nav nekādas saprašanas. Zigfridam tieši tāpēc nereti sanāk palagi, ka cenšos izskaidrot tā, lai saprastu nevis nostāju, bet - domu gājienu. Ceru, ka mani saprati.
2. Par beigu sākumu ... Nu, ko? Starpstadija starp diviem statusiem - "tētis" un "opis", vai? Ja tā, tad neko darīt, - jātiek tam tiltam pāri būs, y kad būsi jau otrā krastā ("opis"), tad atkal iestāsies miers!  :hi:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 28. novembris, 22:04:58 »
Zigfrid, tu ko? Mao nav ticis laukā no pubertātes vecuma. Kaut pēc gadiem opis.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2016. gada 28. novembris, 22:18:28 »
Asa gan mēle tai Broņai, asa gan!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies dip

« Atbilde #19 : 2016. gada 28. novembris, 22:27:32 »
Man gan pēc paziņojuma izlasīšanas šķita, ka problēmas ass ir citās pļavās. Bet, ja lielais vairums domā par citu tēmu, tad ko tur teikt - Mao gluži vienkārši nav riktīgās intereses. A tā - nav jau vairs puiks, lai spēkus šķiestu pa labi un pa kreisi:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2016. gada 28. novembris, 22:51:53 »
2. Par beigu sākumu ... Nu, ko? Starpstadija starp diviem statusiem - "tētis" un "opis", vai? Ja tā, tad neko darīt, - jātiek tam tiltam pāri būs, y kad būsi jau otrā krastā ("opis"), tad atkal iestāsies miers!>(c)

tas trakākais, ka opjiem jāguļ ar omītēm

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2016. gada 29. novembris, 11:06:52 »
Klau, vīrieti Mao, gana ilgi jau dzīvo šai pasaulē. Atslābsti , pārstāj mētāties, lēkāt, bļaustīties un mēģini pieaugt. :)

Āāāāāā, alternatīvos vajā!!!

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2016. gada 29. novembris, 13:46:20 »

Āāāāāā, alternatīvos vajā!!!

Jau tik traki ?!   :w: :taunt:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 30. novembris, 09:31:51 »
Katra cilvēka dzīvē pienāk tāds brīdis, kad ierodās divas kundzes kostīmos iestīvetām resnām di@sām, ar mapēm padusē, lillā matiem un viens ambālis ar svilpi zobos un šņorē iesietu vietējo ciema klaunu - pareizo delegācija. Tev izsniegs revolveri un liks klaunu nošaut. Tas būs pareizi, visi tā dara, ko tad es, neies jau izlekt pret sistēmu, tādā sabiedrībā dzīvojam, un gala beigās a ko viņš ālējas bez mitas, kretīns. Babāh....

Atslēdzies Broms

« Atbilde #24 : 2016. gada 30. novembris, 12:09:46 »
Katra cilvēka dzīvē pienāk tāds brīdis, kad ierodās divas kundzes kostīmos iestīvetām resnām di@sām, ar mapēm padusē, lillā matiem un viens ambālis ar svilpi zobos un šņorē iesietu vietējo ciema klaunu - pareizo delegācija. Tev izsniegs revolveri un liks klaunu nošaut. Tas būs pareizi, visi tā dara, ko tad es, neies jau izlekt pret sistēmu, tādā sabiedrībā dzīvojam, un gala beigās a ko viņš ālējas bez mitas, kretīns. Babāh....

Man patīk alegorijas, bet šito nesapratu. Nevaru sazīmēt līdzības.
Bet ja nedēļas nogalē iekodīšu, tad, iespējams, varēšu kaut ko piebilst sarunas turpināšanai
;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #25 : 2016. gada 30. novembris, 12:23:51 »
1. Katra cilvēka dzīvē tāds brīdis nepienāk.
2. VISI tā nedara.
3.Attaisnojumu savai rīcībai var atrast vienmēr. Ja grib.
4. Tādā savādā dienā ieliki šo salīzinājumu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 30. novembris, 21:26:27 »
Mao tas klauns. Mēs tik šaujam. A ko mums citu darīt? Klauns jau tieši to grib.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2016. gada 01. decembris, 13:11:59 »
 :facepalm: