Aptauja

Vai Saeima ir atlaižama?

Ir
7 (38.9%)
Nav
6 (33.3%)
Atturos
2 (11.1%)
Atlaist visus - Saeimu, prezidentu, MK, RD, policiju, mediķus, pedagogus un t.t.. ...un pēdējais izslēdz gaismu. Game over.
3 (16.7%)

Pavisam nobalsoja: 16

Balsošana ir beigusies: 2016. gada 06. decembris, 08:36:58

Autors Tēma: Aptauja - palaist Saeimu vai lai dzīvo?  (Lasīts 5972 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Aptauja - palaist Saeimu vai lai dzīvo?
« Atbilde #15 : 2016. gada 27. novembris, 09:39:07 »
Importa politiķi izklausās interesanti, bet, pieņemu, tad pieeja būtu pavisam tirgus ekonomikai pietuvināta un tād mikrouzņēmuma nodoklis pazustu momentā.

...un noteikti tiktu ieviesta patentmaksa sīkiem darboņiem, lai nemaisās pa kājām ekonomikai un nesēd krūmos.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #16 : 2016. gada 27. novembris, 10:16:09 »
Kurš? EU?!
Vispār tā Ļeņina slapstīšanās pa zaru būdām ir mīts un par revolūciju viņš uzzināja, no nīsto rietumu avīzēm pie kapijas krūzes, ja nemaldos, vērojot Alpu daiļainavas un bij jāieslēdz virkni sviru visādās Vācijās, lai tas maitasputns pēdējā vagonā ielec. Tāpat vietā būtu palasīt paša kopotos rakstus, tad taptu zināms, ka Ļeņinu pieminēt kā labu piemēru ir tas pats, kā mēģināt rast kaut ko noderīgu UZŠĶĒRDĒJA PERSONĪBĀ, JO TAS TAK PA TUMSU VISU SASTRĀDĀJA - saudzēja guļošo zīdaiņu nervu sistēmas.

NU, jā! Ko tad es tagad par vēsturi? Katram tā sava.
Un tā slapstīšanās pa būdām LV apstākļos ir visai iespējama, ja pat manos Ādažos valsts policijas iecirkņa nav. Tepat arī zinu vietas, kur, visticamāk cilvēks savu kāju gadiem nav spēris, un ko vispār runāt par kādu Latgali? Sēdi savā zaru būdā kaut visu dzīvi, y neviens policists vai tiesa neatradīs ar lielāko uzcītību, ja vien pats kādas muļķības nesastrādāsi.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2016. gada 27. novembris, 10:46:28 »
Balsojums lāgā nesanāks, nav varianta, par ko balsot, jo - saeima IR atlaižama, bet tikai tad, kad ir, ko likt vietā. T.i. vismaz kārtējais Kaimiņš ar adekvātu sekotāju baru. Šobrīd tas nozīmē tikai kārtējo vēžu rotāciju pa kulītēm. Ar piemaksu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2016. gada 27. novembris, 11:08:55 »
Es joka pēc nobalsoju "atlaist visus", bet patiesībā jāmaina vēlēšanu sistēma un jāveic lustrācija (kā igauņi izdarīja ar savu tieslietu sistēmu), lai būtu jēga. Visus šos gadus valsti pārvaldīja bijušie sistēmas darboņi, kuru šņorītes ir citu rokās. Kamēr politikā būs ietekmējami cilvēki ar neskaidru pagātni, tikmēr būs tā, kā ir.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2016. gada 27. novembris, 12:06:54 »
Nu, ir vēl varianti. Tikai - ne ātri realizējami.
Organizēti nemaksāt nodokļus lielā skaitā līdz konkrētu un nepārprotamu prasību izpildes brīdim. Vot, šeit gan ... Y drosmīgi līderi, y prasmīgs menedžments būtu vajadzīgs.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2016. gada 27. novembris, 12:33:24 »
Nu, ir vēl varianti. Tikai - ne ātri realizējami.
Organizēti nemaksāt nodokļus lielā skaitā līdz konkrētu un nepārprotamu prasību izpildes brīdim. Vot, šeit gan ... Y drosmīgi līderi, y prasmīgs menedžments būtu vajadzīgs.
Nodokļus nemaksāt var nabagi. Bet tie ir bailīgi un vairumā gadījumu glupi, tātad maksās.
Tie, kam kaut kas pieder, vai tie, kas ir atbildīgi par otru - bērniem, kopjamiem vecākiem -, diemžēl ir piesieti īsā saitītē pie tiesu sistēmas, kas strādā tikai vienā virzienā - varai pietuvinātajiem un ļoti bagātajiem par labu.
Vai Tu esi gatavs riskēt un ar maziem bērniem dzīvot uz ielas, ja Tavu ar melnu muti sakasīto mājeli attiesās par nodokļu nemaksāšanu un tevi ar policiju izmetīs uz ielas, tiesu izpildītājiem [kā zināms, arī korumpētajiem] savācot pēdējo gludekli? Kā redzams no citām tēmām, Tev bērni ir lieli, tātad tas Tevi neskar. Koferis rokā un dzīvo kaut stacijā. Ar sīkajiem un gulošu māti pēc insulta tā nepavazāsies.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2016. gada 27. novembris, 13:30:28 »
Nodokļus nemaksāt var nabagi. Bet tie ir bailīgi un vairumā gadījumu glupi, tātad maksās.
Tie, kam kaut kas pieder, vai tie, kas ir atbildīgi par otru - bērniem, kopjamiem vecākiem -, diemžēl ir piesieti īsā saitītē pie tiesu sistēmas, kas strādā tikai vienā virzienā - varai pietuvinātajiem un ļoti bagātajiem par labu.
Vai Tu esi gatavs riskēt un ar maziem bērniem dzīvot uz ielas, ja Tavu ar melnu muti sakasīto mājeli attiesās par nodokļu nemaksāšanu un tevi ar policiju izmetīs uz ielas, tiesu izpildītājiem [kā zināms, arī korumpētajiem] savācot pēdējo gludekli? Kā redzams no citām tēmām, Tev bērni ir lieli, tātad tas Tevi neskar. Koferis rokā un dzīvo kaut stacijā. Ar sīkajiem un gulošu māti pēc insulta tā nepavazāsies.

Uz gulošiem vecākiem tas, bez šaubām, neattiecas, bet ... par bērniem.
Zini, te jautājums nebūt nav tik viennozīmīgs. Runa pēc analoģijas ar 9. maiju pie pieminekļa vai tiem pašiem čečeniem. Katrai paaudzei (tie ir tikai mani uzskati, tātad - apstrīdami) ir savi pienākumi attiecībā pret nākamo ne tikai kategorijās "pilns vēders", utml., bet arī jautājumos ... kādu mēs saņēmām šo valsti/tautu/teritoriju/sabiedrību un kādu mēs to nododam tālāk? Un šeit runa jau ir par cieņu pret vecākajiem tad, kad vecs būšu es un Tu. Tā attieksme nelatviešiem vismaz vārdos ir tāda, ka jūs, vecie, ziedojāt savus labākos gadus, lai mēs varētu tagad dzīvot labāk. Tas = par 9. maiju. Par čečeniem. Neviens tur neiedrošināsies uz*irst večukam sab. transportā, kā tas pa reizei gadās LV, jo ... Pirmkārt, - reliģija, otrkārt, - katra paaudze (vai - gandrīz katra ir reāli karojusi ar krieviem). Uzvarēja vai neuzvarēja, - tas ir otršķirīgi. Galvenais, ka mēģināja, pildīja savu vīrieša sūtību, nevis laka šņabi pie gastronoma vai dziedāja kādos TV šovos vai padarīja sevi par klauniem kā citādi.
Nu, tad lūk, man ļoti gribētos, lai man būtu, ko atbildēt kādam lecīgam padsmitniekam, kad man būs kādi 70 ... Un, ja izdosies (jā - noziedojot savu komfortu), tad tas pats padsmitnieks arī dzīvos daudz labāk. Tas pats attiecas vienādā mērā y uz maniem personiskajiem sīčiem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2016. gada 27. novembris, 13:32:42 »
... otrkārt, atcerēsimies vēlreiz vectētiņu Ļeņinu un citus klasiķus! Kas tur notika tad, kad proletariātam vairs nav, ko zaudēt? Nu, lūk, ja mūsu sistēmas grūtgalvji to nav 20 gadu laikā sapratuši, tad lai vaino paši sevi. Un attiecībā uz mani tieši tā arī notiks, ja kas ...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #23 : 2016. gada 27. novembris, 13:47:07 »
Par atlaišanu jau esam gandrīz nonākuši līdz kopsaucējam - kāda jēga, ja nav ko vietā likt.

Par nodokļu nemaksāšanu un logu dauzīšanu. Kāda jēga, ja nav ko vietā likt? Skaidra lieta, kad mutē sāks smelties mēsli, mūsu 100 kapteiņi kuģi pametīs pirmie. Jo a) viņi pirmie saņems operatīvo informāciju b) viņiem ir relatīvi laba materiālā bāze. Tajā brīdī, kad pats būsi gatavs sākt stūrēt, tajā brīdī atlaišanai būs jēga. Šobrīd tā ir tikai atbildības nogrūšana uz citiem pleciem naivā cerībā, ka tie būs bailīgāki vai ar pienākuma apziņu.

Un ar šaušanu tur vispār nav nekāda sakara. Vismaz pagaidām. Un par to jāpriecājas, nevis jāilgojas pēc kariņa, kurā uzvarētāju nav.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 27. novembris, 15:11:09 »
Par atlaišanu jau esam gandrīz nonākuši līdz kopsaucējam - kāda jēga, ja nav ko vietā likt.

Hihi, mēs visu 2016 gadu runājam ka Latvijā nav ko likt vietā. Tā kā tuvojas nekrofilu lielākie svētki un ziemas sākums ir labs jautājums, vai tu esi kaut ko izdarījis, lai Tev nākamajās vēlēšanās būtu par ko velēt? 

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2016. gada 27. novembris, 16:20:19 »
Mūžsenais jautājums - vai valsts ir domāta cilvēku ērtībām, vai otrādi? Mans variants ir pirmais. Jā, pirmā sieva bija tāda pusjuriste, tāpēc, palīdzot viņai šādus tādus darbus rakstīt, kkur izlasīju tādu domu, ka, salīdzinot ar senseniem laikiem, valsts izveidojās kā kompromiss starp atsevišķu cilvēku un sabiedrību. Cilvēks noziedoja vienu daļu savu no dabas doto tiesību apmaiņā pret relatīvi lielāku drošību. T.i., - mežonis vairs nedrīkstēja nesodīti sist ar rungu pa galvu katram, kurš nepatīk apmaiņā pret to, ka arī viņam kurš katrs tāpat vien bliezt nedrīkstēja. Tas pats - ar privātīpašumu. Nav vairs spēkā tas, ka vari iet, kur gribi, lasīt un ēst, ko izdevies atrast. Apmaiņā pret to, ka tavas bikses katrs nevar ieskatīt par savām.
Tas līgums, kā smejies, ir spēkā un attiecas arī uz mūsdienām, to biš, - ja valsts mūsu līgumu ļaunprātīgi nepilda, arī man tas nav saistošs. Ar visām izrietošajām sekām.

... un šajā sakarā es ne šai, ne citai valstij neesmu parādā neko vairāk, ka tikai mūsu savstarpējā līguma punktos esošā. Pildu līgumu? Y vairāk no manis neko negaidiet.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 27. novembris, 16:49:49 no Spārka »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 27. novembris, 18:17:58 »
Valsts ir regulators (pašveidots - 'demokrātijā'), lai sabiedrība varētu strādāt kopā, nevis kā individuāli, jo kopdarbs ir daudz daudz ... daudz "ražīgāks". :) Un varat divas reizes padomāt, kas notiek ja šīs regulators tiek regulāri grauts. ;)
Aptauja uz šo brīdi rāda ka sarunu forumā ir 8 anarhisti pret 6 demokrātiem ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2016. gada 27. novembris, 19:02:09 »
Ja regulators nestrādā, to novāc un izmet mēslos. Jebkurā sistēmā - ūdensapgādē, ūdens attīrīšanā, elektroapgādē, ceļu satiksmē utt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2016. gada 27. novembris, 19:51:50 »
Valsts ir regulators (pašveidots - 'demokrātijā'), lai sabiedrība varētu strādāt kopā, nevis kā individuāli, jo kopdarbs ir daudz daudz ... daudz "ražīgāks". :) Un varat divas reizes padomāt, kas notiek ja šīs regulators tiek regulāri grauts. ;)
Aptauja uz šo brīdi rāda ka sarunu forumā ir 8 anarhisti pret 6 demokrātiem ;)

Mans (anarhista) līgums ar šo valsti ir ticis noslēgts brīdī, kad esmu paņēmis tās pasi.
Līguma teksts - vispirmām kārtām - Satversme. Katrā ziņā es šo līgumu esmu noslēdzis ar tādu valsti, par kādu tur (Satversmē) ir uzrakstīts. Y ko? Valsts ir uzņēmusies nodrošināt to, kas tur rakstīts. Nu, tad palasām!
Pants Nr. 1. Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika.
Tiešām - neatkarīga??????????? Mans līgums ir spēkā ar neatkarīgu republiku !!!!!!! Ja šī valsts nav neatkarīga, tad es nevis tieku uztverts kā nopietns sadarbības partneris, bet tieku elementāri vazāts aiz deguna.
Pants Nr 2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai.
Tiešām - pieder? Un - Latvijas tautai? Tad, interesanti, kāds pajautāja tai "Latvijas tautai", iestāties NATO, vai nē? Vai varbūt pajautāja, sūtīt armijas kontingentus uz visādām afganistānām, vai nē?
Un atkal - sajūta, ka esmu kārtējo reizi piemuļķots.

Bet, kā krievi saka, birkas piekarināt ("anarhists", "komunists", utml.), tur daudz prāta nevajag. Par jautājuma būtību, lūdzu!

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #29 : 2016. gada 27. novembris, 21:22:48 »
Protams, ka emocionāli gribētos kādus 90% Saeimas pūpēžu un visu patreizējo valdību un pie viena visādus kalvīš-šķēl- lembergveidīgos sasiet buntītē, izģērbt un aizlidināt uz kādu vientuļu salu - lai plēšas un mēģina izdzīvot.
Realitāte - patreizējā situācijā visticamāk dabūtu saskaņu un vēl kādas piedevas - re- Bondars ar raujas uz priekšu - soctīklos žēlojas, ka nevarot nobalsot par Saeimas atlaišanu, jo attiecīgā vietne slēgta "tehnisku iemeslu dēļ".
Nobalsoju pret atlaišanu, jo kādiem sakarīgiem, kas no jauna uzrastos, būtu pagaidām neiespējami tikt uz priekšu - pie tagadējās vēlēšanu sistēmas un nepietiekama finansējuma dēļ.