Autors Tēma: Iists viirietis un iista sieviete ?!  (Lasīts 2865 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Iists viirietis un iista sieviete ?!
« : 2016. gada 30. novembris, 06:32:44 »
Kaa tad tur iisti ir? Vai Jums maajaas un apkaart esosie viiriesi un sievietes atbilst sim klasiskajam prieksstatam?!
http://m.delfi.lv/vina/personiba-un-brivais-laiks/article.php?id=48216479
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies dille

Re: Iists viirietis un iista sieviete ?!
« Atbilde #1 : 2016. gada 30. novembris, 10:04:21 »
Slinkums lasīt.
Man mājās un apkārt - forši vīrieši un sievišķīgas sievietes. Viss labi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2016. gada 30. novembris, 17:47:39 »
Es laikam līdz tam līmenim neesmu prātā izaudzis, - pirmais vērtējums ārējām izpausmēm varētu saukties "ākstīšanās". Otrais vērtējums rakstam - nomaskēta reklāma. Varētu gan pačīkstēt, bet slinkums.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. novembris, 18:31:03 »
Nu reklaama noteikti, kaut ir lietas, kas nu diemzeel vienai daljai pieklibo, gan attieksmee gan vizuaalajaa... sodien taa runaaju ar kaadu un sapratu dazas lietas arii sev... nedriikst atslaabt, ja neveelas kaarteejo rutiinu...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. novembris, 18:50:05 »
Rakstu izlasīju, nu tā, virspusēji. Secinājums... diemžēl, prakse lielākajā daļā atšķiras no realitātes. Skaisti runāt un smuki pasniegt ir viena lieta, bet kā pa īstam... ?
Bez tam, viss ir relatīvs. Man īsts vīrietis var asociēties ar pilnīgi kaut ko citu kā citai sievietei.
Fakts ir viens - esi rūpīgs pret sevi, arī citi tā attieksies pret Tevi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2016. gada 30. novembris, 20:49:40 »
Nu reklaama noteikti, kaut ir lietas, kas nu diemzeel vienai daljai pieklibo, gan attieksmee gan vizuaalajaa... sodien taa runaaju ar kaadu un sapratu dazas lietas arii sev... nedriikst atslaabt, ja neveelas kaarteejo rutiinu...

Man, jāsaka atklāti, tas viss ir daudzmaz vienaldzīgs ... Nav laika pierādīt, nodarboties ar attieksmi un vizuālo pucēt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #6 : 2016. gada 30. novembris, 23:04:34 »
Man, jāsaka atklāti, tas viss ir daudzmaz vienaldzīgs ... Nav laika pierādīt, nodarboties ar attieksmi un vizuālo pucēt.
Vai tavupraat viirietis netiiraas trennuskaas un sieva spekjainaa halaataa ir o.k.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. decembris, 06:09:55 no pitons »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 30. novembris, 23:19:35 »
Friziersalonu īpašnieks kā padomdevējs? Mums ar Uģi Kuģi nepietiek?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2016. gada 30. novembris, 23:55:28 »
Man pēc tā viņa vīriešu piedāvātā etalona likās, ka kungam ir attiecīgā orientācija. Tik lielu nozīmi tādām lietām vīrietis parastais nepiešķir.
Jā, un man kā Zigītim tas viss diezgan vienaldzīgi.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. decembris, 08:29:29 »
Vai tavupraat viirietis netiiraas trennuskaas un sieva spekjainaa halaataa ir o.k.
Nu gan! Kas tās par galējībām? Vai nu mūsdienām neadekvāts švīts, vai urla trennuškās? Citu variantu nav? Man pietiek ar cilvēku, kam tīrība ir dzīves dabiska sastāvdaļa, tādu, kas laicīgi nodzen bārdu (lietojot labu odekolonu), ģērbjas tīrās un daudzmaz mūsdienīgās drēbēs.
Un viņam ir labi apavi. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #10 : 2016. gada 01. decembris, 10:04:57 »
Nu, bet runa neiet par paarspiileetiibu, bet par tiesi akuraatu, tiiriigu un ne trennuskaas gjeerbtu un maajaas ne sapleestaas netiiraas, bet vismaz akuraataas trenninjbiksees... daudzi palaizaas un tas jau ir pee

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 01. decembris, 12:07:10 »
OMG tie pārspīlētie hipsteri...
tagad tās bārdas, uzskrullētās ūsas un atpakaļ saķemmētie un saželētie mati ar izskūtajiem deniņiem... fuuui. Man vnk nepatīk.
Un jā, tas klubiņš izskatās pēc citādi orientētiem. Kas, st.c., frizieru vidē tiešām ir izplatīti (bet ne 100%, nevajag arī otrā galējībā - zinu hetero frizierus).
Cakāties pa friziersalonu ir viens, bet vai vidēju, neizģindušu sievišķi pār peļķi, kur nu tiltu, pārnest spēs?
Jābūt tīram un kārtīgam ikdienā, bet ne hipsterim... Lūk, tizlums, alusvēders, arī pārlieks kārnums --- fuuui.
Kgan tā tīrība arī diskutabls jautājums: kādos apstākļos. Man tomēr šķiet, ka ītam vīrietim vairāk piestāvētu zemessargu nometne, mednieku kolektīvs, jelkāda sporta veida klubs vai tml. kā friziersalons... Kur arī var pārrunāt visādas veču lietas...

Galīgi nekoptu sieviešu apkārtnē nav. Pret visu citu, iespējamas variācjas. Ko ar īstu saprot. IMO, tā noteikti nav StLaurenta modē ieviestais ģindenis (viņam tiešām zēni labāk patika...)... Tīra, kārtīga, sakarīga... bet tādas laikam ir visas...