eww..bet kā šitās dāvanas tā var noklasificēt ...mana dāvana sew ziemsvētkos?

jeb, man izskatās,ka šis vairāk tā- nopērku sev kko tāāāādu,ko nevaru atļauties, vai ko nedrīkstu(piem kalorijbummbu treknas tortes veidā,t.i kas nu kuram) , vai ko citi neatbalsta(tetovējumu uz vēdera)..
BET kad noklasificee,ka tas buus davana ziemsvētkos ..tā zaļā gaisma un var gan !
nu es tikai filosofēju...
es visu ko vajag pērku tad ,kad vajag ... liidz ar to,nav ko pabāzt zem tiem ziemsvētkiem..
protams esmu gādājusi un gādāju mazus pārsteigumiņus savējiem.. bet arii no tā domaju ,kā sākt izvairīties..jo tie pārsteiguminji tikai tam vienam vakaram...pēcāk ..jādomā -kurbāzt
vispār mans plans un ideja ..pāriet ziemsvētkos uz ēdamiem pārsteigumiem(končām maisinjos,kā pieklājas) lai pēcāk paliek tiira vieta...
aaa ziemsvētki der gadiijumiem,kad vajag atkratiities no kāda pirkuma(tas uz bērniem vairāk)..ja čīkst ,ka kko vajag un vajag un dikti vajag..tad var atlikt(un atlieku)uz ziemassvētkiem... parasti lidz tam vainu jau ir pārgribēts, domas jau mainījušās, vai ja tomēr nē, tad iedarbinās augšminētais punkts par to,ka pērkam to ko citkārt netļaujamies, bet tad atkal nonakam pie tā,ka tas nav nemaz tik vajadziigs,ja jau var gaidiit tos ziemsvētkus 1x gadā

uh....patiesi..tie ziemsvētki ir viena traka padarīšana

:egle: