Autors Tēma: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?  (Lasīts 13165 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?
« Atbilde #60 : 2016. gada 03. decembris, 10:28:26 »
Neesmu Mao, bet atbildēšu ..
Jā. Man ir sieviete-čoms. Sieva smejot sauc viņu par otru sievu, bet tur pat buča nav bijusi.  Esam kopā tusojuši. Viņas draugs un mana sieva/izvirpuļainie cilvēki.. tā nav viena un tā pati persona :D / ņirdz, kad ejam uzpīpēt :)
Darba jautājumos pudu sāls un caur uguni un ūdeni. Tāpēc "čomi"

Es no savām pozīcijām varu teikt, ka man lielākā daļa draugu ir vīrieši. Un nē, es ar viņiem neguļu. :) Ja kāds no viņiem to grib, tad tā ir viņu problēma nevis manējā. Man nav vīram problēmu pastāstīt, ar ko es biju pusdienās.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #61 : 2016. gada 03. decembris, 10:29:02 »
Mani šajā visā visvairāk fascinē Mao nostāja, ka viņš (labi, labi, pieņemsim ka ne viņš konkrēti, bet kāds abstrakts tēls) to meiču pametot viņai dzīvi sakārtojis un baigo pakalpojumu izdarījis. Var jau sev glaimot, bet ne jau tādā mērā.

Ne jau Tu, Mao, bet tas abstraktais tēls  :)   

Nu davai aizdomāsimies kopā - džeks zin, ka šim ir tarakāni, saskarsmes problēmas, Zzb tas viņas ahūni krutais hobijs - ko var būt tāda fanātiķe (nu piemēram), nosistu to stulbo meičas brāli - šitāds idiots (nu piemēram), jau pietiekams skaits bērnu pašam (nu piemēram), un nu šis ir ar sevi pasēdējis padomājis un salicis visus par un pret un pipec - nekas labs nespīd, nospiedīs meiteni. Nesadzīvos. Un kaut kā, varbūt ne visai veikli, lec nost, nevis kaut ko mēģina izspiest. Varētu jau kniebt un ēst siltu zupu. Bet nē. Nu malacis tak?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #62 : 2016. gada 03. decembris, 10:34:11 »
Nuuu... ja starp vīrieti un sievieti ir seksuāla interese, tad ar draudzību vien būs pamaz...

Nu vareni, va ne?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #63 : 2016. gada 03. decembris, 10:37:28 »
šis ir ar sevi pasēdējis padomājis un salicis visus par un pret
Pārējam zīmējumam var noticēt, šai vietai - grūti.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #64 : 2016. gada 03. decembris, 10:45:18 »
Pārējam zīmējumam var noticēt, šai vietai - grūti.

Nu labi - piedzēries, uztaisījis kašķi un aizcirtis durvis. Der?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2016. gada 03. decembris, 15:18:15 »
Neesmu Mao, bet atbildēšu ..
Jā. Man ir sieviete-čoms. Sieva smejot sauc viņu par otru sievu, bet tur pat buča nav bijusi.  Esam kopā tusojuši. Viņas draugs un mana sieva/izvirpuļainie cilvēki.. tā nav viena un tā pati persona :D / ņirdz, kad ejam uzpīpēt :)
Darba jautājumos pudu sāls un caur uguni un ūdeni. Tāpēc "čomi"

... bet sieva kkur klusībā griež zobus ... un citas apkārt arī: "Nu, neticu, neticu, ka tur viņiem tikai tā ..." un variants Nr.1, Nr.2, ... Nr 21 ...?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2016. gada 03. decembris, 15:23:41 »
Nuuu... ja starp vīrieti un sievieti ir seksuāla interese, tad ar draudzību vien būs pamaz...

Vot, vot, y pieredze rāda, ka sievietēm var būt radniecība, var būt naids, var būt lielā ļubestība, bet draudzība ... Pat labākās draudzenes (tipa - "draudzenes") visai bieži tiek nahrenizētas vismaz trīs gadījumos:
1. Man personiskajā dzīvē viss ir labi, viņai - nē. Viņa lūr uz manu vīrieti.
2. Viņai personiskajā dzīvē viss ir labi, man - nē. Es to viņai nemūžam nepiedošu. Viņa ir mani izmainījusi pret to švabraku bikšaino.
3. Mums abām privātajā dzīvē viss ir labi. Man viņai vairs nav laika. Vīrietis ir svarīgāks.

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #67 : 2016. gada 03. decembris, 15:30:56 »
Nu davai aizdomāsimies kopā - džeks zin, ka šim ir tarakāni, saskarsmes problēmas, Zzb tas viņas ahūni krutais hobijs - ko var būt tāda fanātiķe (nu piemēram), nosistu to stulbo meičas brāli - šitāds idiots (nu piemēram), jau pietiekams skaits bērnu pašam (nu piemēram), un nu šis ir ar sevi pasēdējis padomājis un salicis visus par un pret un pipec - nekas labs nespīd, nospiedīs meiteni. Nesadzīvos. Un kaut kā, varbūt ne visai veikli, lec nost, nevis kaut ko mēģina izspiest. Varētu jau kniebt un ēst siltu zupu. Bet nē. Nu malacis tak?
Ah ! Bet ja jau "salicis visus par un pret", tad tak to "pret" ir vairāk, nekā tikai hobijs vai tikai idiots brālis, vai tikai negrib bērnus ? Kaut gan nē - bērnu negribēšana tiešām ir gana spēcīgs "pret" arguments, arī tad, ja vienīgais. Tad cilvēkiem ir dažādi mērķi, un labāk ir palaist vaļā - nevis "kniebt un ēst zupu" līdz kamēr meičai bērnu radīšanas vecums cauri, bet ļaut iet un atrast kādu, kas tos bērnus ar viņu gribēs.
Bet hobijs ? Brālis ? Kā šķiršanās iemesli ? Nemuldi. Ja vien tas hobijs nav, piemēram, plastmasas kausēšana. Trijos naktī. Uz naktsskapīša. Tavā gultas pusē. Kopā ar brāli. Kurš pēc tam iekrīt gultā starp jums un skaļi krāc. Un savāc sev visu segu. Un no rīta izdzer pēdējo pienu, ko tu biji pataupījis kafijai.
Ok, ok, beidzu.

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #68 : 2016. gada 03. decembris, 15:35:18 »
Nē, nebeidzu gan. Tagad nopietni. Labi, pieņemsim, ka viens grib šķirties. Nav pat svarīgi, kāpēc, cik ir argumentu "par" un "pret". Nu neklapē, neiet. Gadās. Bet var izšķirties civilizēti, mierīgi un godīgi, un var pamest. Var apsēsties, izrunāties, paskaidrot, uzklausīt, vēlreiz paskaidrot, atvainoties, pažēlot, jo galu galā varbūt viņai šobrīd visa pasaule sabrukusi. Un var iziet pēc cigaretēm un vienkārši pazust. Vai pēc kārtējā kašķa aizcirst durvis un pazust. Pavisam, bez paskaidrojumiem, uz visiem laikiem, vairs necelt telefonu, nomainīt numuru, aizbraukt uz citu pilsētu. Jā, pārspīlēju, bet domu saprati ? Tas, vai Tevi pēc 10 gadiem uz ielas pasveicinās, ir vairāk atkarīgs no tā, kā Tu aizgāji, nevis kāpēc.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2016. gada 03. decembris, 15:55:54 »
Nē, nebeidzu gan. Tagad nopietni. Labi, pieņemsim, ka viens grib šķirties. Nav pat svarīgi, kāpēc, cik ir argumentu "par" un "pret". Nu neklapē, neiet. Gadās. Bet var izšķirties civilizēti, mierīgi un godīgi, un var pamest. Var apsēsties, izrunāties, paskaidrot, uzklausīt, vēlreiz paskaidrot, atvainoties, pažēlot, jo galu galā varbūt viņai šobrīd visa pasaule sabrukusi. Un var iziet pēc cigaretēm un vienkārši pazust. Vai pēc kārtējā kašķa aizcirst durvis un pazust. Pavisam, bez paskaidrojumiem, uz visiem laikiem, vairs necelt telefonu, nomainīt numuru, aizbraukt uz citu pilsētu. Jā, pārspīlēju, bet domu saprati ? Tas, vai Tevi pēc 10 gadiem uz ielas pasveicinās, ir vairāk atkarīgs no tā, kā Tu aizgāji, nevis kāpēc.

Vot šitias smukais šķiršanās variants ne vienmēr, ne tuvu ne vienmēr, ir ticams un iespējams. Nepārrakstīšu no jauna, bet ilustrācijai der Mao sākotnējais teksts par ķeršanos kājās, zupu uz galvas, utt. Pārāk bieži nav nekādas starpības, kā šķiries, - ar pareizu aprunāšanos vai citādi, - reakcija un rezultāts neizmainās ne par gramu. Ja sievietes prastu tādās situācijās neizgāzt visas savas iekšas, tad mazāk būtu arī gadījumu, kad aiziet pēc cigaretēm ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2016. gada 03. decembris, 16:00:13 »
... un vēl tas, ka viena daļa sievieškārtas uzskata par savu goda lietu pēc šķiršanās ieriebt un vēl kādas citas cūcības izdarīt ... arī - retāk, bet - fakts.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #71 : 2016. gada 03. decembris, 16:06:13 »
Cienītie, jūs aizmirstat, ka Mao neizvēlas klusas, skumjas bibliotekāres. Viņam vajag temperamentīgas, seksu mīlošas beibes tā lai uh! Uguņi šķīst. Um tad meklēt loģiku, kāpēc kotletes mētā un uz ielas šņāc nudien ir nedaudz smieklīgi... :)

Jā un vēlmi pēc zsv apsveikumiem un sasvanīšanās man toč nesaprast... Kas, tagadnes nav, ka no pagātnes jāvelk ārā uzmanības apliecinājumi?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2016. gada 03. decembris, 16:54:25 »
A kur paliek vienkārša cilvēku savstarpējā cieņa? Vot, izšķīries un viss! Vienmēr ir izbrīnījis tas, kā tādos gadījumos sievietes mainās. Sākumā ceļ vai debesīs ... bet pēc tam (šķiršanās) ... tiiiik daudz jauna par sevi uzzini! Un tas ir normāli? Kā pēc tā visa var gaidīt, ka sievietēm kāds ticēs? Te vietā latviešu tieciens par to, ka, ja vienreiz tev melojis (konkrētajā gadījumā - -usi), tad noteikti melos vēl. Tad pašas nebrīnieties, ka vīri/draugi izdomā jums neesošus mīļākos (utml.), y jūsu "Nē" netiek ņemts vērā vispār

Atslēdzies Mao

« Atbilde #73 : 2016. gada 03. decembris, 16:57:32 »
Starprezumē: Tātad meitenes uzskata, šķirties drīkst, tikai kategoriski taktiski, bet cūka vienalga.
                      Puiki uzskata, pofig kā, ka nav kazim piena, ta nav. Un, ja iet uz pārrunām civilizēti parunāties, tad ar ķiveri galvā, jo pipec                                              būs šakvaitakvai.
Turpinam...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 03. decembris, 17:02:53 »

Jā un vēlmi pēc zsv apsveikumiem un sasvanīšanās man toč nesaprast... Kas, tagadnes nav, ka no pagātnes jāvelk ārā uzmanības apliecinājumi?

Tie visi bij simvolismi, abstrakti piemēri gaidāmās noskaņās. Un pats es saņemu apsveikumus raibu raibos, za djeržavu abidno.
Starp citu... . nē, šito stāstīt nedrīkst.