Autors Tēma: Argo un co 😃  (Lasīts 9338 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Argo un co 😃
« Atbilde #15 : 2016. gada 16. decembris, 21:18:03 »
Kaarteejo reizi paarliecinaajos - nekad nesaki nekad!!!!
Posta saakumaa deklareeju - mazsunjiem NEE!!! Bet nu jau kaadu nedeelju Argo ir maasinja- Lady (Leedija), jeb pilnaa vaardaa Mileedija. Maza, miilja sunjumeitene. Murcaamsuns, bet ar raksturinju... Ufffff...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2016. gada 16. decembris, 21:22:23 »
cik liela buus?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #17 : 2016. gada 16. decembris, 21:26:55 »
Mazizmeera. Preciizaak gruuti pateikt, jo Leedija kaa visi muusu sunji- jaukteniite. Bet vecaaki abi siiksunji. Bet shii veel plusaa bija mazaakaa no visaam 5  maasaam.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #18 : 2016. gada 17. decembris, 00:07:57 »
awww, tas puncis.. kaa var nepabuzhinaat.. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2016. gada 17. decembris, 11:08:55 »
Tekilu sunim vai kaķim?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 17. decembris, 12:53:38 »
Tekilu sunim vai kaķim?

Tekila ir jūrascūka.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2016. gada 17. decembris, 20:38:27 »
Baigais smukums.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2016. gada 17. decembris, 22:59:38 »
Ir jau mīļi, bet mazais suns ir un paliek mazais suns.. ar visu samazinātā devā, kā mani novērojumi rāda, - diemžēl arī prātiņu.. Piedod, bet man arī ir mazais suns..

Atslēdzies Bacardi

« Atbilde #23 : 2016. gada 18. decembris, 00:14:26 »
Par mazo suņu mazo prātiņu – nu kas par muļķībām! Kādu suni izaudzina, tāds ir.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2016. gada 18. decembris, 08:44:26 »
Par mazo suņu mazo prātiņu – nu kas par muļķībām! Kādu suni izaudzina, tāds ir.

Tā padomijā arī mācīja par cilvēkiem - pilnīgi visu var ieaudzināt, bērns kā mīkla, bez sava prāta, rakstura un īpatnībām.

Ja esi izaudzinājis gan lielu suni, gan mazu un pie kam vairākkārt, pie vienādiem apstākļiem un veltītās uzmanības (suņu skola, aprūpe, apčubināšana utt.) bet rezultāts ir stipri atšķirīgs, tad neviļus rodas secinājumi. Bet gan jau, ka ir arī smart mini suņi kādam

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #25 : 2016. gada 18. decembris, 17:47:27 »
Nu, ja godiigi tad daljeeji piekriitu. Man gan ar sunjiem maajaas saliidInoshi maza pieredze. Neepilni 5  gadi, kopsh saaku ar Nevi kopaa dziivot. Bet daudziem draugiem un radiem ir dazhaada kalibra sunchi. Un jaasaka godiigi - to intelekta dzirksti, ko redzi lielsunja skatienaa, mazajos neesmu sastapusi. Kad blakus Argo, kad veel bija Neve.mm taa vien skjita, ka visu saprot un tuuliit cilveeku meelee saaks runaat. Mazie - miilji, amizanti, murcaami, miiljojami, bet iipashi ar intelektu neapgruutinaati..... Katram savs... Argo kleepii nepanjemsi (kaut gan gadaas)...

Atslēdzies Bacardi

« Atbilde #26 : 2016. gada 18. decembris, 22:15:50 »
Es drīzāk teiktu – viņu intelekts netiek attīstīts, jo daudzi uzskata, ka mazsuņus nevajag mācīt, kur nu vēl uz suņu skolu vest.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2016. gada 19. decembris, 10:51:49 »
Man par mazsuņu prātu bija tikpat noraidoša attieksme kā vairākumam. Taču laikam jau var spriest tikai par atsevišķu indivīdu, nevis visiem kopumā. Pieredze parādīja ko citu - dēla un vedeklas čihuahua izrādās ļoti saprātīga būtne - ļoti labi pakļaujas dresūrai, ir laipns un attapīgs.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2016. gada 19. decembris, 11:05:48 »
man bērnībā bija kaimiņiene, ļoti līdzīga šim sunītim :D (joka pēc)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2016. gada 19. decembris, 11:11:05 »
Nja, es arī sīksuņus par suņiem neuztveru. Ar lielajiem pieredze arī dažāda - ir bijuši izcili tupi ekzemplāri tāpat, kā ir bijuši arī baisie gudrinieki.
Visus sakost!