Autors Tēma: Argo un co 😃  (Lasīts 9329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Argo un co 😃
« Atbilde #30 : 2016. gada 22. decembris, 16:59:29 »
Es ljoooti ceru, ka muusu Mileedija mani paarliecinaas, ka siiksunji ir ne tikai diivaanspilvena aizstaajeeji, bet ar intelektu apveltiita buutne.
Par lielajiem sunjiem runaajot. Te nu laikam saniknoshu daudzus sunjumiiljus, bet tas no manas pieredzes noveerojums. Bastardi, jauktenji nez kaapeec manaa celjaa gadiijushies daudz gudraaki arii bez visaam sunjuskolaam, kaa tiirasinju miilulji. Neve bija bastards - gudra ka tik nu. Argo arii. Dien no dienas gaidu, kad runaat saaks.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 22. decembris, 21:05:45 no Camma »

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2016. gada 22. decembris, 19:10:14 »
Domāju, nevar  “prāta“ spējas vērtēt pēc galvas izmēra :).
Bijusi pazīšanās gan ar lielizmēra muļķiem, gan maziem gudrīšiem un otrādi :).
Tā saucamie “kranči“ arī sastapti dažādi, tāpat sudzinieki.

Bet jautājums jau atklāts - kurš diez ir gudrāks,
tas, kurš neklausot apmierina savu “ego“,
vai tas, kurš paklausīgi apmierina sava saimnieka “ego“? ;)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #32 : 2017. gada 06. janvāris, 13:57:12 »
Argo - sniegasuns 😁

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2017. gada 06. janvāris, 14:01:17 »
Jums tik lieli sniegi? Kā suņuki uztver auksto substanci? Sīkule arī ir pabijusi sniegā? :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #34 : 2017. gada 06. janvāris, 14:18:31 »
pirmo reizi redzu Argo pie siksnas/saites ... laikam kkur izbraukushi ekskursijaa :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #35 : 2017. gada 06. janvāris, 22:03:12 »
Nu jaa - sniegs un sals shodien arii muusu dienvidzemee. Leedija pa sniegu izleekaajaas taa kaartiigi. Ljooti jau beebim tas baltais, aukstais briinums patika. Argo pie saites tepat piemaajas parkaa. Mums shodien sveetku diena - Befana. Tauta briivsolii, daudz cieminju sabraukushi. Un visi ielaas un parkos bauda dabas briinumu - sniegu. Negribeejaam, lai baltais milzis baltaa sniegaa kaadu nezinaataaju nobaoda. Ar labiem nodomiem, protams, tikai paspeeleeties. Bet ja kaadam nervu sisteema shvakaaka - visaadi var gadiities..... Dazhas bildes kaa lietiskais pieraadiijums - arii mums ir sniegs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2017. gada 07. janvāris, 22:16:07 »
Au. Itālijas dienvidi sniegā! Skaisti. Vismaz sniegs ziemā :)
Visus sakost!

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #37 : 2017. gada 10. janvāris, 22:25:43 »
Un ko par mazo koķeti Milēdiju saka Argo?Atkal Jums jauka balti melnā kombinācija!Argo jau vienmēr ģeniāls - gan kā jūrassuns gan sniegasuns - Audžumammas Nēves skola!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #38 : 2017. gada 25. janvāris, 18:29:08 »
Argo ar mazo maasu sapas kaa cimds ar roku. Siikaa maacaas uz pakaljkjepaam slieties taapat kaa lielais braalis. Kad uznaak lielaa luste, Leedija uzvedas pavisam neleediski- leekaa pa maaju uz visaam chetraam kaa taads circenis. Ar ieskreejienu lielam purnaa lec un visaadi citaadi "iznjirgaajas" ... Lielais paciesh. Vissmiekliigaak - abi vienu kaulu katrs no savas puses grauzh. Vai kad lielais siikajai valriekstu paarkozh, lai maashele var kodolinju apeest.
Vaardu sakot - mums atkal ir jautri. Viens suns ir labi, bet divi veel labaak.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2017. gada 25. janvāris, 19:46:46 »
Nu jums tur pa smuko!
Kaut gan man radies iespaids, ka Itālijā suņu nav. Cik esmu tur bijusi, tik vienmēr gadījies neredzēt nevienu suni nedz arī viņu klātesmes apliecinājumus (uz ietvēm Vācijā - tīrais kašmars!). Tagad skatos ziņas un ļoti aizkustināja tie baltie milži, kurus nupat izglāba - izrādās, ir Itālijā suņi un ir sirsnīgi cilvēki, kuri glābj gan cilvēkus, gan suņus.
Bet nu Argo gan ir prātīgs - nedara māšelei pāri un pat ar gardumiņiem uzcienā!
Visus sakost!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #40 : 2017. gada 25. janvāris, 20:10:53 »
Par visu Itaaliju man gruuti spriest. Bet vismaz manaa pusee sunju ir daudz. Sunisti ieliek kakjistiem viennoziimiigi. Bet - arii muusu mazpilseetaa cilvji pqrasti aiz saviem miiluljiem savaac kakas. To pashu esmu redzeejusi arii citur. Arii Romaa, Perudzhaa un citur.
Es pati gan godiigi sakot, nevaacu, bet Argo (un taada bija arii Neve) tiiri instinktiivi lielaas dariishanas nokaarto tur, kur cilveeki nestaigaa. Zem kruuminja. Reizeem skatos un priecaajos, kaa Argo savu balto peecpusi censhaas iekaartot taa, lai visas lietas pa kalnu pejaa noripotu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #41 : 2017. gada 30. marts, 20:57:29 »
Iistas Leedijas vakaros bauda vieglu maltiiti. Muuseejaa arii - kaa dulla uz salaatiem.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #42 : 2017. gada 05. aprīlis, 13:22:41 »
Argo iecieniijis dublju vannas

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #43 : 2017. gada 05. jūlijs, 17:01:46 »
Ciao visiem. Dazhas bildes no muusu melnbalto dziives.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #44 : 2017. gada 05. jūlijs, 17:53:14 »
Smalki.. ar ko suns tiek barots. :)