Autors Tēma: Nakts dzīvnieki (Nocturnal Animals (2016) )  (Lasīts 905 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Nakts dzīvnieki (Nocturnal Animals (2016) )
« : 2016. gada 04. decembris, 19:24:06 »
Tā nu sagadījās, ka tiku uzaicināta uz kino. Par repertuāru nebija ne jausmas un laiks bija ierobežots, tāpēc nācās izvēlēties filmu, ko rāda konkrētā laikā un "rajonā".

Tā nu pirmo reizi paviesojos Multikino un no visām trim filmām (kas tika rādītas konkrētā laikā) izvēlējos Nakts dzīvniekus.

Jā, nav romantiski, bet man trilleri vispār patīk.
No vienas puses - vilšanās, jo šo neuztvēru kā trilleri. No otras puses - filma par kuru domāju jau otro dienu, esam par to diskutējuši dažādos aspektos.

Iespējams, ka iespaidus paspilgtināja fakts, ka filmu skatījāmies gandrīz mājas atmosfērā (zālē ap 16 cilvēkiem) .... 4 aizgāja pirms un ap vidu (tajā skaitā vienīgie popkorna grauzēji).

Un! Galvenajai varonei - PERFEKTA matu krāsa! :)  :in-love:

Interesanti, ka beidzoties filmai, visi tā arī palika sēžot ... beidzās titri un neviens nekur neskrien ... Sēž, domā, nekur nesteidzas ... 
Nē, par trilleri es to nesauktu, drīzāk - psiholoģiska drāma.

Kaut kas tomēr tā pamatīgi aizķēra.

Atslēdzies dip

Re: Nakts dzīvnieki (Nocturnal Animals (2016) )
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. decembris, 19:35:26 »
Nu beidzot atsauksme par šo filmu! Es piektdien ilgi prātoju - iet vai neiet, jo man, savukārt, trilleri ne visai. Tātad jāiet :smile:

Atslēdzies baaciens

Re: Nakts dzīvnieki (Nocturnal Animals (2016) )
« Atbilde #2 : 2016. gada 04. decembris, 19:50:11 »
Nu beidzot atsauksme par šo filmu! Es piektdien ilgi prātoju - iet vai neiet, jo man, savukārt, trilleri ne visai. Tātad jāiet :smile:

Šis ir tas gadījums par ko mulstu un nevaru ne ieteikt, ne neieteikt ... Savdabīga. Man daudz jādomā ...

Un - "Režisora un modes dizainera Toma Forda jaunā kinolente saņēmusi Venēcijas starptautiskā kinofestivāla Lielo žūrijas balvu - Sudraba lauvu!" (tā ziņo reklāmas)