Autors Tēma: Spirtisti  (Lasīts 1951 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Spirtisti
« : 2016. gada 05. decembris, 16:46:59 »
It kā jau sportisti, bet... Izraujas no sporta zāles, šortiņos, vējjakās, spalvainām ķeznām, pīpē pie durvēm aizvilkdamies, ik pa brīdim sparīgi nošpļaujas. Sēžu autiņā un nolūkojos uz šiem spirtistiem - nu tāāā jāsporto, ka aš nervus jāmierina pīpojot. Par estētiku nerunāsim - spirtistiem nošpļauties par citu estētiskajām jūtām, kad jākāto uz darbu pa piespļauto lieveni...
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

Re: Spirtisti
« Atbilde #1 : 2016. gada 05. decembris, 17:05:12 »
Vai ir kādi sportisti, kuri nespļaudās? Nu, izņemot tos, kuri zālēs. Neesmu baigais līdzjutējs, bet droši esmu ievērojis, ka hokejā uz ledus spļauj. Futbolā ... Tas vispār ir smieklīgi - uz laukuma arī spļauj, pēc tam paši skrien, ... padene, un ... ļurrrrrrrr pa slideno zālīti uz vēdera ... Bet nu sports + smēķēšana. Tas gan nekam neder. Tā kā pilnīgi iespējams, ka tā jābūt (attiecībā uz spļaudīšanos).
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 05. decembris, 18:46:54 »
Nu, ja tā nopietni darbojas, tad var nebūt laika un spēka ķēpāties ar siekalām. Izspļauj un miers... vai vnk ignorē da kaut pie sejas...
Bet, ja to dara pīppauzē, tad vnk cūkas, lai piedod dzīvnieciņi un to draugi.

Tie paši biatlonisti sacensībās... peldot, baseina piešmucēto un mutē nonākušo ūdeni rīt arī kkā nevelk.
Nereti arī gargabalu skrējēji (un peldētāji) sacensībās uz rezultātu netērēs laiku apmeklēt labierīcības pie vajadzības, jo tas laiks viņus pārceltu no 1. uz n-to vietu.
Tomēr kāpņutelpas "spirtistiem", ja tie tiešām nav spirta, nevis sporta cienītāji, tas ir lieki. A spirta cienītājiem vnk pofig...

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 05. decembris, 18:50:08 »
vēl baisāk biatlonisti ar pirkstiem degunu šņauc. Dabiski, ne jau mutautiņi vilks no kabatas, bet tā pile deguna galā fui

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2016. gada 05. decembris, 20:28:17 »
Ar gargabalniekiem (visdiem skrējējiem un slēpotājiem) ir tā, ka viņi savādāk nemaz nedrīkst. Pats esmu garos (nu, cik garos, - ne vairāk par 23 km) skrējis. Garajos gabalos lielākā daļa ir atkarīga no pareizas un ritmiskas elpošanas, piemēram, - uz diviem soļiem - ieelpa, uz trešo - izelpa. Ja rijot vai kā savādāk nojauc to ritmu, tad ziepes ir lielas. Tāpēc es un arī visi pārējie, cik zinu, no liekā mutē tika vaļā, izspļaujot pie izelpas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2016. gada 05. decembris, 20:54:02 »
Oj, ne par sportistiem un viņu dabiskajām vajadzībām runa. Runa par veselības un sportiskā gara kopējiem pēc darba, tipa - baisi veselīgie. A bez cīgas pusstundu neķeipst un piegāna visu visapkārt.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2016. gada 05. decembris, 21:29:31 »
Sportošanas jēdziens, manuprāt, vispār tagad tāds diezgan degradēts, salīdzinot ar senajiem laikiem. Kad saku sīčiem, ka treniņi bija 6 dienas nedēļā - netic, skatās, smīn tipa, ko vecais muldi, - tā nemēdz būt. Vēl atceros arī to, ka viens jaunēklis savā CV norādīja, ka sportojis esot ... ??? Pārrunās uzdevu jautājienu ... Izrādās ar to sportošanu ir bijis jāsaprot bumbošanās skolas sporta zālē ar draugiem vakaros, pārtraukumos sūcot alu ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 05. decembris, 23:45:48 »
Oj, ne par sportistiem un viņu dabiskajām vajadzībām runa. Runa par veselības un sportiskā gara kopējiem pēc darba, tipa - baisi veselīgie. A bez cīgas pusstundu neķeipst un piegāna visu visapkārt.
Gan jau paskriet nevar kā kenijieši maratonā, bet spļaut kā maratonisti TV tak var - lūk, sportojam :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. decembris, 08:07:09 »
Izrādās ar to sportošanu ir bijis jāsaprot bumbošanās skolas sporta zālē ar draugiem vakaros, pārtraukumos sūcot alu ...

Šis lika man atcerēties, ka es tak arī vidusskolas gados vakaros gāju uz skolas sporta zāli basketbolu spēlēt. Bija pāris draudzenes, daži puiši, reizēm kāds jaunāks skolotājs atnāca ar mums uzspēlēt. Alus gan nebija un neviens arī nepīpēja. Tikai mans tēvs nepakam negribēja ticēt, ka es es eju bumbu spēlēt. Viņš teica, ka visu saprotot, bet kāpēc es katru reizi sporta tērpu stiepjot līdzi.... :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. decembris, 08:49:49 »
Šis lika man atcerēties, ka es tak arī vidusskolas gados vakaros gāju uz skolas sporta zāli basketbolu spēlēt. Bija pāris draudzenes, daži puiši, reizēm kāds jaunāks skolotājs atnāca ar mums uzspēlēt. Alus gan nebija un neviens arī nepīpēja. Tikai mans tēvs nepakam negribēja ticēt, ka es es eju bumbu spēlēt. Viņš teica, ka visu saprotot, bet kāpēc es katru reizi sporta tērpu stiepjot līdzi.... :D

Tava laimīgā seja Tevi nodeva :) vajadzeja ne tikai sporta tērpu līdzi staipīt, bet atgriežoties mājās arī 1 citronu noēst, lai nav ģīmis tik smaidīgs :)