Autors Tēma: Junkurs un Āboltiņa  (Lasīts 2970 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Junkurs un Āboltiņa
« Atbilde #15 : 2014. gada 28. oktobris, 14:23:29 »
Man gan tā īsti nav saprotams, par ko tagad atkal šamo mēģina nograuzt. Politikā iet, lai bīdītu lietas. Uz kuru pusi, tas jau atkarīgs no konkrētā indivīda...
Nebija viņai visvairāk mīnusu. Jā, bija diezgan daudz, bet arī plusu bija diezgan. Lapsa jau tieši pirms vēlēšanām ņēmās ar to savu it kā pastā nozagto avīzi, kur par SĀ esot bijušas nelabas lietas sarakstītas. IMO, lapsa ēd ābolīti...

Ko tad tā tauta viņai parādīja? To, ka Junkuriņa individuālā kampaņa patika labāk? OK. Ja jau atkāpās, tātad švaks vai pērkams? Tad tak labi, ka tāds ir prom, ne?

Aber dāma ar tādu caursites spēju... SAku, ja viņa ar TĀDU caursites spēju darbotos arī valsts labā, tad lai tiek pie darbošanās dajebkā. No vienas puses man tiešām patīk, ka kādam LV politikā ir reāls spēks, vara, caursites spēja u.t.t. un tūdaliņiem, kas piekāpjas, IMO, tiešām jādodas nodarboties ar ko citu, politika nav īstā vieta - dabūja foršas socgarantijas un kādu laiciņu labu algu tādam nekādam čalītim, nu i veiksmi turpmāk citur...

Vnk SĀ tik tiešām spēj ar izskatu vien "iedzīt respektu", bet valsts vadītājam (vai 1 no ) IMO spēja iedzīt respektu nav slikta īpašība.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2014. gada 28. oktobris, 15:02:05 »
Un ko tad viņa ir caursitusi cilvēkiem?

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2014. gada 28. oktobris, 16:12:53 »
Kā es varu zināt, bet viņa vismaz izskatās spējīga. Atšķirībā no daudziem, kas pat sev nespēj. Ja pat sev nespēj, tur pat nav cerību, ka varētu kko arī citiem. Un jo saspringtāka ģeopolitiskā situācija, jo mazāk gribētu pie varas redzēt nespējīgus ļurbas...