Autors Tēma: pašu jocīgie ieradumi  (Lasīts 4767 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Re: pašu jocīgie ieradumi
« Atbilde #45 : 2016. gada 12. decembris, 18:35:01 »
manās mājās grāmatām plauktos jābūt pēc augstuma. mājās visam, pilnīgi visam jābūt savā, noteikta vietā. zināmā mērā sevi pieskaitu pie pedanta, dažiem liekas, ka tas ir netikums, jo bieži robežojas ar zināmu apmātību.
traucē, ja virtuves utml plaukta, skapja durvis ir palikušas vaļā, obligāti jāpieceļas un jāaizver, arī darbā.
arī nekāpju uz notekcaurulēm, tas ir vākiem.
atgriežoties mājās pēc kaut kas aizmirsta, vienmēr paskatos spogulī. kāpēc? nezinu.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Milka

« Atbilde #46 : 2016. gada 14. decembris, 21:57:59 »
Pulksteņi uzlikti par 5-7min. uz priekšu un tad, kad pārejam uz ziemas vai vasaras laiku, tos nepagriežu uz priekšu vai atpakaļ uzreiz, bet apmēram mēnesi pirms nākošās pārgriešanas.

Apavos pirmo lieku kreiso kāju, apģérbá ievelku pirmo kreiso roku, arī cimdu vispirms velku kreiso.

Naudu nekad nevienam  nedodu rokās - nolieku uz jebkuras horizontālas virsmas.

Modinātāji salikti gan telefonā, gan planšetē ik pa 5 min. - vienā 6 reizes, otrā 4 reizes. Vienalga pamanos reizi mēnesī vai divos aizgulēties.

Apavus, ko lietoju, koridorā nekad nelieku ar purniem uz to sienas pusi, kurā ir ārdurvis.

Matus griežu tikai noteiktās mēness dienās.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #47 : 2016. gada 15. decembris, 09:08:29 »
Vairumam ir pamatojums. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #48 : 2016. gada 15. decembris, 09:23:17 »
pamatojumus studijā! :D jābūt ļoti nopietniem! :)

varu tikai apbrīnot cilvēkus, kuri to visu spēj ievērot un atcerēties :)  es piem. neatceros ne dienu ne nedeļu, kad pēdējo reizi griezu matus vai nagus, tāpat arī kā velku apavus, cimdus... O! atcerējos gan - vakar pēc baseina apenēs pirmo iebāzu kreiso kāju! :D
modinātāju lieku uz pašu pēdējo brīdi. kad tas skan, tad "padjom po trevoge", nekāda vairs atlikšana :)     

Atslēdzies true detective

« Atbilde #49 : 2016. gada 15. decembris, 09:59:48 »
atcerējos vēl.
restorānā, bārā, kafejnīca, jebkurā ēstuvē izvēlos vietu, no kuras pārredzama visa telpa, tas ir nav jāsēž ar muguru pret apkārt notiekošo. citādi nemaz nepalieku šajā vietā, ja tādas vietas nav. uz ielas vienmēr paeju malā un pagaidu, kamēr garām paiet cilvēks, kas pārāk tuvu soļojis man aizmugurē.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies dip

« Atbilde #50 : 2016. gada 15. decembris, 10:32:31 »
Besī atvērtas atvilktnes, skapīšu durvis (īpaši virtuvē). Nepatīk spoguļi. Nekad nesēdēšu tur, kur man pretī rēgojas spogulis. Ar drošu sirdi neeju pāri gājēju pārejām, ja brauc mašīnas, izliekos, ka man nemaz nav jāpāriet iela, bakstos. Man vienkārši ir bail.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #51 : 2016. gada 15. decembris, 10:54:48 »
Dip, cik interesanti! Tieši  spoguļi ir mana vājība vai dīvainība..Ieejot telpā, vispirms sameklēju, kur spogulis. Man darbā ir katrā stūrī pa sienas spogulim, lai varu visu laiku tur ieskatīties. Mazie spogulīši katrā somā un kabatā.

Atslēdzies dip

« Atbilde #52 : 2016. gada 15. decembris, 11:40:58 »
Dip, cik interesanti! Tieši  spoguļi ir mana vājība vai dīvainība..Ieejot telpā, vispirms sameklēju, kur spogulis. Man darbā ir katrā stūrī pa sienas spogulim, lai varu visu laiku tur ieskatīties. Mazie spogulīši katrā somā un kabatā.
Ceru, ka Tu neesi mana darba kolēģe. Viņa, runājot ar cilvēkiem, arī vienmēr atrod spoguli un tad spoguļojas tajā. Trakoti grūti sarunāties, kad otrs lūr spogulī.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #53 : 2016. gada 15. decembris, 13:24:17 »
Vēl viens ieradums - drēbes loku, skatoties spogulī. Un skatos ne uz sevi, bet uz drēbes gabalu, sekoju, lai labi salokās.

Atslēdzies dille

« Atbilde #54 : 2016. gada 15. decembris, 15:49:40 »
...I tut vyhožu ja vsja v belom... :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #55 : 2016. gada 15. decembris, 17:39:13 »
Man nav nekādu dīvainu ieradumu.
Un to es pasaku ikkatram jau uzsākot sarunu. Ja šķiet, ka nenoticēja - atkārtoju. Reizēm arī pārjautāju vai saprata to, ka man nav nekādu dīvainu ieradumu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. decembris, 17:51:32 no Broms »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2016. gada 15. decembris, 18:15:34 »
atcerējos vēl.
restorānā, bārā, kafejnīca, jebkurā ēstuvē izvēlos vietu, no kuras pārredzama visa telpa, tas ir nav jāsēž ar muguru pret apkārt notiekošo. citādi nemaz nepalieku šajā vietā, ja tādas vietas nav. uz ielas vienmēr paeju malā un pagaidu, kamēr garām paiet cilvēks, kas pārāk tuvu soļojis man aizmugurē.
Normāls pašaizsardzības instinkts visai raksturīgās izpausmēs.