Laukā viss tumššs..nomācies uz ilgu. Ieriktējos migā ar kaķiem un datoru. Taisiiju kafiju un jau 100o reiz nosmējos par savu dīvainību

Man ir viena mīļa kafijkrūze ,ne šāda,ne tāda izmēra...nu viduvēja. un, tajā ir jāliek lielās karotes puse, jeb viena mazā karotīte kafijas, lai sanāktu tā,kā man vajag. BET, es nezkāpēc beru mazo karotīti neplnu..un tad vēl iegrābstu kādas 3x ar karotes galu pa čurpsnītim, jo liekas ka vajadzēs stiprāku.Un šitā katru rītu.NU kāpēc nevar paņemt pareizo karoti un iebert tik cik vajag ??? kad atkal saprotu ka grābstu ar karotes galu 2x un 3x nesaprotot cik čurpsnīšus vajag ,katru x nolemju,ka šitas jaizbeidz... bet,kā jauna kafija tā atkal vecais nikis....
HM..ar cukuru tas pats

vajag divas mazās karotiites bez kaudzes(nu,jeb vienu lielo, bez kaudzes)...es grābstu pa pusiitei vai ceturtdakarotei nezcik reizes...nuu jopcik !!!

(es saprotu,ka laikam zemapziņa grib lai ieberu mazāk, tobiš tikai pusiiti, bet ruzultātā, grābstot visa tiek pa daudz ...un taa katru riitu)..rrrrrr
vai jums attiecībā uz sevi ,arii piemiit kāds jociigs ieradums?
p.s kādreiz cālī bija riktiig foršā tēma, bet tā bija par vīriem ...vienatnē un naktii nelasāma, bikses vareeja piečurāt